ציטוט פורסם במקור על ידי mosheb
ציטוט פורסם במקור על ידי אינדיאנה
משה, אמרת להתייחס לשוקת ולאוכף בנפרד, האוכף בוצע לפי 1130 אבל השוקת בוצעה לפי 1140 ככה שלדעתי רק ב-1160 היינו צריכים לפעול לא?
הרי העובדה שעשית את האוכף סביב 1130 זה משהו יחודי להחודש ולא אמור לשנות לשוקת.
בכל מקרה אני מבין שחודש טוב זה חודש שיש כמה שפחות נגיעות באוכף וכמה שיותר משחקים עם השוקת וככה נמקסם רווח לכן השאלות שצריכות להשאל הן לגבי האוכף שם יתכנו הבעיות וכמובן שישר עולה השאלה של מה קורה ביום שנפתח ב-60 נקודות מטה ומצריך שני תיקונים באוכף פלוס עליה דרמטתית בסטיות תקן, מה עושים ביום כזה? ישר מבצעים את התיקון השני? ומה אם הירידה כל כך דרמטתית שכבר סגרה לנו את כל התקבולים על האוכף וצריך לסגור אותו, נכון שהשוקת מגינה אבל מה? נסגור את האוכף ונשאר עם השוקת לבד?
אני יודע שזה מקרה היפותטי ואתה תגיד שנראה בהמשך החודש אבל 99 אחוז שלא נראה מקרה כזה החודש וכדי לשלוט באמת באסטרטגיה צריך לדעת לטפל במקרי קצה לכן אשמח אם תתן התייחסות למקרה הנ"ל
אינדיאנה שלום, ראשית קונים בירידה חזקה את הפוט חזרה ממכירת האוכף{כתבתי את זה בפתיחת האסטרטגיה.
צעד שני באותו זמן מוכרים את הפוט של השוקת,וקונים 10 או 20 נקודות מתחתיופוט{תלוי בסטית תקן}.
צעד שלישימקרבים את הקול של השוקת למצב שמשלמים מקסימום 500 ש"ח,
הקול של כתיבת האוכף קונים במקסימום 30 ש"ח בחזרה,מהסיבה שהקול של השוקת שומר עלינו ונקווה שהשוק יחזור חזרה מה רע נרויח גם על הקולים.
שיהיה לך בהצלחה,שחכת שהפוט של השוקת שומר על הפוט של כתיבת האוכף.

לא שכחתי ותודה על ההתיחסות.
אם למעשה אין מדד מקובע כמו שהגדרת בכללים לגבי השוקת (20 נקודות ) בו מבצעים תיקון אז למה בעצם לא חיכית עד שיהיה 500 שקל תקבול על ההפרש בקולים לפני שקידמת את הרגל של הפוט? הרי 250 שקל הפרש היה גם במדד נמוך יותר 1143 כמו שרשם פה מישהו (אני לא עוקב אז לוקח את זה כעובדה), למה לא חיכית עוד כמה נקודות עליה במדד ואז יכולת להזיז את שתי הרגליים ולקבל 250 ש"ח? תודה