ציטוט פורסם במקור על ידי סביון
למי שלא יודע מי זה ארתור, אני רק אומר שבמרץ 2008 הוא החל בסדרה של הסברים איכותיים בפורום של Trading4Living על איך לנהל אוכף כתוב ואוכף קנוי. במשך מספר חודשים הוא העביר בזמן אמת הסברים של השיטה ולימד קבוצה גדולה של אנשים את שיטתו.
השיטה דומה מאוד לשיטה שמוצגת ע"י משה ואין לי שום מושג מי לימד את מי. אני יודע דבר אחד שהיום ניתן למצוא מספר ח'ברה שעובדים בשיטה זו עם כמה שינויים פה ושם.
בפורום שהזכרתי הוכנסו שרשורים אלה לאגף "נכסי הברזל" של האתר וניתן גם היום לעבור על השרשורים האלה ולראות איך ארתור פעל בכל מקרה ומקרה.
אני מאוד מקווה שמשה יבין שיש לו כאן פורום שמת לשמוע את דבר פיו. אני בכל מקרה אשמח לעקוב ולראות את השינויים שהוא הבטיח שיחודיים רק לו.
ארתור ציין באחד השרשורים שלו שכל אחד יכול להמשיך מהשיטה הבסיסית ולפתח וריאנטים משלו על נקודות השיפוץ. גם לי יש כמה וריאנטים על השיטה הבסיסית שמנוצלים כדי להתמודד עם תנאי השוק המשתנים.
אז יאללה משה תשים בצד את כל נושא ההעלבויות והאגו ותעשיר אותנו מניסיונך.

הצלחות לכולם,
סביון.
סביון מה דעתך להראות לנו קצת מימה שאתה יודע מאוד מעניין גם אותי ואני מאמין גם את החברים.
אם אתה מכיר שיטה דומה למה אתה לא העלת אותה עד היום.
עדיין לא הבנתי מימה אני צריך להעלב,
ארתור גם היום עדיין לא יודע עוד שיפוצים במעוף+במט"ח שאני עובד איתם ומרויח כסף טוב.

רוב האנשים בעולם ניזונים מחצאי עובדות,לכן בתי המישפט מלאים בתביעות על לשון הרע+הוצאת דיבה.
ליפני שאתה מעלה השערות תיבדוק טוב-טוב,או לפחות היית כותב לי בפרטי והייתי עונה לך,