x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: שאלה למשה - אסטרטגיה אוכף + שוקת

שאלה למשה - אסטרטגיה אוכף + שוקת

משה שלום,
    בקשר לאסטרטגיה אוכף +שוקת:
    האם האסטרטגיה המשולבת תעמוד גם בפני עליות משמעותיות בסטיית תקן נניח במקרה של תיקון חד למטה?

עד כמה שאני מבין האוכף עשוי להתייקר באופן משמעותי אשר יקשה על ביצוע האסטרטגיה ולא יאפשר לחתוך הפסדים בזמן. אני מודע כמובן לעובדה שגם השוקת תתייקר (וזה דווקא לטובה) אבל עדיין יהא קיים הפרש משמעותי לטובת האוכף.

שאלה נוספת:

כמה סטרייקים אתה לוקח בין קצה האוכף לקצה השוקת בכל צד (אני בדקתי עם 4 אבל לדעתי אפשר גם עם 3)?

שאלה לפני אחרונה:

מה קורה כאשר יש תזוזה מהירה מדי שמונעת אפשרות לבצע תיקון של שוקת (כל 20 נק') ואני אתן דוגמא: נניח שביצעת האסטרטגיה על 1120 לאחר יומיים המדד עומד על 1130 ואז ביום השלישי הוא קופץ על הבוקר ל - 1150, מה שמחייב שיפוץ אוכף (שמסתדר מבחינת הדוגמא) אבל פיספסנו את שיפוץ השוקת בזמן. מה עושים במקרה כזה?

שאלה אחרונה (לעת עתה):
    כמה יחידות אתה בדרך מבצע באטסטרטגיה הזו, כלומר כמה סטים מכל יחידה?

אני מקווה שאני לא מטריד יותר מדי מדי עם השאלות שלי אבל תוך כדי חשיבה ונסיון להבין את המהלכים הן עלו ולא הצלחתי להבין איך מתמודדים איתן.

תודה מראש איש יקר

Re: שאלה למשה - אסטרטגיה אוכף + שוקת

בוא נחכה ונראה.

החודש תיהיה גם דוגמא של שוקת רחבה כתובה של שחקן.

אני אישית עושה כול אסטרטגיה פעם אחת.

לגבי הסטריקים של השוקת. זה תלוי במחיר שתקבל מהמכירה של האוכף.
    בדרך כלל אתה אמור לקבל קרוב ל 6K כלומר אתה מקבל 60 נקודות הגנה לכול כיוון.

לפי מה שקראתי את השוקת עושים בערך 30 (או 20) נקודות פחות.
    לדוגמא , אוכף ינואר 1130 קבלתה 6K , אז קונה לפי 30 שוקת ב 1100 ו 1160.

לגבי הסטיה , נראה לי שאתה צודק , עדיף לכתוב את האוכף כשהסטייה גבוהה.

אבל קח הכול בערבון מוגבל.
    מחר נראה בדיוק.

לי מאד חשוב מאד להבין דברים לפני שאני מבצע אותם. אני מנסה לראות את כל הזוויות של התמונה כדי שבמצב אמיתי ובמקרה של בעיה אני אוכל לפעול במחשבה קרה וללא לחץ.

ממליץ לך בחום לנהוג כך!!!

ציטוט פורסם במקור על ידי דמקה
    משה שלום,
    בקשר לאסטרטגיה אוכף +שוקת:
    האם האסטרטגיה המשולבת תעמוד גם בפני עליות משמעותיות בסטיית תקן נניח במקרה של תיקון חד למטה?

עד כמה שאני מבין האוכף עשוי להתייקר באופן משמעותי אשר יקשה על ביצוע האסטרטגיה ולא יאפשר לחתוך הפסדים בזמן. אני מודע כמובן לעובדה שגם השוקת תתייקר (וזה דווקא לטובה) אבל עדיין יהא קיים הפרש משמעותי לטובת האוכף.

שאלה נוספת:

כמה סטרייקים אתה לוקח בין קצה האוכף לקצה השוקת בכל צד (אני בדקתי עם 4 אבל לדעתי אפשר גם עם 3)?

שאלה לפני אחרונה:

מה קורה כאשר יש תזוזה מהירה מדי שמונעת אפשרות לבצע תיקון של שוקת (כל 20 נק') ואני אתן דוגמא: נניח שביצעת האסטרטגיה על 1120 לאחר יומיים המדד עומד על 1130 ואז ביום השלישי הוא קופץ על הבוקר ל - 1150, מה שמחייב שיפוץ אוכף (שמסתדר מבחינת הדוגמא) אבל פיספסנו את שיפוץ השוקת בזמן. מה עושים במקרה כזה?

שאלה אחרונה (לעת עתה):
    כמה יחידות אתה בדרך מבצע באטסטרטגיה הזו, כלומר כמה סטים מכל יחידה?

אני מקווה שאני לא מטריד יותר מדי מדי עם השאלות שלי אבל תוך כדי חשיבה ונסיון להבין את המהלכים הן עלו ולא הצלחתי להבין איך מתמודדים איתן.

תודה מראש איש יקר
    דמקה בוקר-טוב בפעם הראשונה לא לבצע יותר מיחידה אחת.
    אין בעייה אם המדד קופץ חזק{עדיף לשוקת}.
    מכירת אוכף משפצים כל שלושים נקודות,בכל מצב סוגרים את האוכף כאשר מחזירים את התקבול.
    שוקת קונים בדרך כלל 3 סטרייקים ממכירת האוכף.
    החודש אני מתכנן לימכור את האוכף 10 נקודות מתחת לנכס הבסיס,מהסיבה שהחודש המדדים לדעתי ירדו.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

בוקר טוב משה
    10 נקודות ? זה לא יותר מדי פיסימי?השווקים באופוריה .
    על מה אתה מסתמך בהערכה שלך?יכול להיות שיהיה תיקון אבל בנתיים לפי כל הסימנים אנחנו בשוק עולה.

לי מאד חשוב מאד להבין דברים לפני שאני מבצע אותם. אני מנסה לראות את כל הזוויות של התמונה כדי שבמצב אמיתי ובמקרה של בעיה אני אוכל לפעול במחשבה קרה וללא לחץ.

דמקה לא הבנתי את ההמלצה שלך - אם היא כוונה אלי.

אני באותו ראש. אני רוצה היום לפני שאני פותח את האסטרטגיה , לדעת בדיוק מה אני הולך לעשות בכול מדד נתון. (בגלל זה אני בדרך כלל לא עושה את האסטרטגיות האחרות באתר - כי אני רוצה ליהיות בשליטה)

אבל את התאוריה של אוכף+שוקת כבר הבנתי.

עכשיו אני רוצה לראות איך זה עובד במציאות. (בגלל זה אמרתי בוא נחכה ונראה)

אם אתה רוצה ללמוד - למה אתה שואל כמה סטים ? תעשה אחד בשביל לראות איך זה עובד.

ציטוט פורסם במקור על ידי erezk

דמקה לא הבנתי את ההמלצה שלך - אם היא כוונה אלי.

אני באותו ראש. אני רוצה היום לפני שאני פותח את האסטרטגיה , לדעת בדיוק מה אני הולך לעשות בכול מדד נתון. (בגלל זה אני בדרך כלל לא עושה את האסטרטגיות האחרות באתר - כי אני רוצה ליהיות בשליטה)

אבל את התאוריה של אוכף+שוקת כבר הבנתי.

עכשיו אני רוצה לראות איך זה עובד במציאות. (בגלל זה אמרתי בוא נחכה ונראה)

אם אתה רוצה ללמוד - למה אתה שואל כמה סטים ? תעשה אחד בשביל לראות איך זה עובד.
    ארז+דמקה אני עוקב אחרי מדד הדקס כי תמיד שיקף את מדד המעוף.
    בבדיקה שלי הגעתי למסקנה שכאשר הדקס יגיע ל-6080 נקודות תתחיל זליגה של כל המדדים למטה,ב-6080 יש התנגדות גדולה+מוכרים שמחקים בשער הזה.
    אם אני צודק אז נחסוך שיפוץ אחד של מכירת האוכף.
    אני אשמח אם תהיה תנודה חזקה של השוק ככה נרויח הרבה כסף על השוקת.
    את מכירת האוכף גם ככה ניסגור אחרי שנחזיר את התקבול.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

ציטוט פורסם במקור על ידי mosheb
    ציטוט פורסם במקור על ידי erezk
    ארז+דמקה אני עוקב אחרי מדד הדקס כי תמיד שיקף את מדד המעוף.
    בבדיקה שלי הגעתי למסקנה שכאשר הדקס יגיע ל-6080 נקודות תתחיל זליגה של כל המדדים למטה,ב-6080 יש התנגדות גדולה+מוכרים שמחקים בשער הזה.
    אם אני צודק אז נחסוך שיפוץ אחד של מכירת האוכף.
    אני אשמח אם תהיה תנודה חזקה של השוק ככה נרויח הרבה כסף על השוקת.
    את מכירת האוכף גם ככה ניסגור אחרי שנחזיר את התקבול.
    משה זה מעניין, חשבתי שאומרים שת"א 25 מושפע בעיקר מאמריקה, איך הגעת לדקס דווקא?

חוץ מזה, בצעתי סט אחד של האסטרטגיה שלך על מנת לראות כיצד זה יעבוד, ובקשתי מאפי שיעביר את עץ האסטרטגיה לינואר.

משה שאלה: השיפוצים של השוקת , עושים כל פעם צד אחד? כי עם נעשה בשני צדדים במקביל איך נרויח? אלה אם כן הצד החזק יעלה יותר מהצד שנחלש.
    ואם עושים רק צד אחד, שהתחזק, אז נרויח רק עם המדד יזוז בתוך 6 הסטריקים של השוקת? אם תוכל לתת דוגמא מה אתה עושה נאמר המדד בתוך שבוע יעמוד על 1120 או על 1160.

תודה על התיחסות.

שמש , לגבי הדאקס.
    אני לא יודע מה הסיבות ההיסטוריות , אבל זה דבר ידוע.
    תנסה לעקוב אחר הדאקס במקביל למעו"ף ,הקורלציה בדרך כלל מאוד חזקה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות