x

עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567
מציג תוצאות 61 עד 69 מתוך 69

נושא: קרן גידור

Re: קרן גידור

שלום חברים ,

תודה על כל תגובותיכם בנושא הקרן ועל הבעת האמון.
    אין כל ספק כי השקעה מסוג זה אינה מתאימה לכל משקיע וכי אלו שהביעו התעניינות רצינית ממתינים לפרטי הפרטים אודות מבנה הקרן , בסיס משפטי, חשבונאי , מדיניות השקעה , מודל חלוקת רווחים ועוד.

המעוניינים בפרטים אלו מוזמנים להעביר אליי הודעה פרטית עם פרטי שמם ומס' טלפון .

בברכה,
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

שלום מורנו,

אתה יכול להתייחס בבקשה בהרחבה לגבי הביטחונות כלפי המשקיעים ?

תודה

שלום,

בקרן השקעות אין בטחונות , ההשקעה כולה למטרת פעילות בשוק ההון, הפעילות נעשית דרך חשבון השקעות מיוחד לשותפות/ לקרן בבנק רשום בישראל ומפוקח ע"י פירמה חשבונאית באשר לדוחות מבקר ובאשר לנאמנות המס.

מקווה ששפכתי אור לשאלתך.

בברכה,

מורנו
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

חברים יקרים אני חושב ששחקן מעו"ף כבר חשף את זהותו לפני כשבועיים היתה כתבה בגלובס שגם איתרה את משרדי החברה כך שאני לא רואה שום בעיה עם הזהות כמו כן עו"ד של האתר הצהיר בראיון מלפני כמה שבועות כי יבוא מישהו וישים 1 מיליון ש"ח בקרן הגידור הוא ישמח לחשוף את זהותו של שחקן המע"ף כאן מדובר בהשקעה של קרוב ל100 מיליון ש"ח לא נראה לי סביר שמישהו ישקיע כסף בקרן מסויימת מבלי שידע מי מנהל אותה אני בטוח שהבעיה הזאת תפתר בהצלחה לכולם

שלום חברים,

כפי שהבטחתי לעדכן כאשר הדבר יהיה רלוונטי מס' נק' באשר לקרן :

הקרן הוקמה וכבר מזה מס' שבועות קיבלה את אישור רשם השותפויות.
    תפעולה יתבצע ע"י הבנק הבינלאומי , על הצד החשבונאי תהא אמונה פירמת רו"ח
    זיו האפט BDO ואת תפקיד הנאמן על הקרן תהא אמונה חב' הנאמנויות של מיטב בית השקעות.

אשמח להשיב על שאלה בנושא ובהזדמנות זו אף להודות על התמיכה במהלך הדרך.

בכבוד רב ,

לירן מורנו, עו"ד

050-7816842

בהצלחה.

אם כן - מהו מינימום לכניסה לקרן?

שלום ידידי,

רף המינימום להשקעה עומד על כ - 500k , אני מניח שבתוך שבוע פעילות הקרן תחל.

אשמח להשיב בהודעה פרטית באם יש שאלות נוספות בנושא.

בברכה,

לירן מורנו, עו"ד

050-7816842

שבוע טוב לכולם,

לאחר סיום כלל שלבי הבירוקרטיה , הריני לבשר כי קרן הגידור של שחקן מעוף
    תחל פעילותה ביום ראשון הבא.

אשתדל לעדכן ככל שאדרש על הפעילות במהלך הדרך.

כמו תמיד אני זמין לכל שאלה בנושא.

בברכה,

לירן מורנו, עו"ד

cbgn פיננסים

050-7816842

שלום חברים,

אתר קרן הגידור עלה לאחרונה בגרסתו העיברית אתם מוזמנים לגלוש ולהתרשם.

www.cbgnfinance.com

בברכה,

לירן מורנו, עו"ד

050-7816842

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות