ציטוט פורסם במקור על ידי tamim
קצת פרופורציות לגבי הקרן ממה שהבנתי עד כה מהתכתבויות שונות באתר מצד מנהלים בלבד.
1- מדובר על מקסימום 20 משקיעים בקרן.
2- סכום מינימלי להפעלת הקרן לכדאיות כלכלית כ30 מיליון ש"ח.
3-בחישוב "סנדלרים" יוצא מינימום של 1.5 ש"ח השקעה התחלתית כאשר הכסף לא נזיל. יש אומנם תחנות יציאה אבל בהחלט מדובר על סכום של "שגר ושכח".
4- יש כנראה מספר לא קטן של "כבדים" שלא פעילים באתר שהביעו רצון להיכנס.אומנם נאמר שתהיה עדיפות לפעילים באתר :?: :?:
5- מעל 10000 חברים רשומים באתר "שחקן-מעוף" שבחלקם הגדול כנראה "רוצה" להיכנס {לפי רמת ההתעניינות וכמות השאלות בנדון}.

ועכשיו שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון האם רלוונטי לגביו הנושא.
{דעתי האישית כמובן ומבלי לפגוע באף אחד... לא נראה לי שלמי שיש 1.5 מיליון ש"ח "נזיל" עסוק באתר "שחקן-מעוף" ומבצע/לא מבצע אסטרטגיות כאלו ואחרות}.
כמו כן, אין לי ספק מהכרותי את ההתנהלות של "שחקן מעוף" שהעסק אכן יקום, השאלה היא האם בכלל רלוונטית לאתר עצמו כפי שייתר הפעילות שלו {המצליחה מאד כנראה} אינה בהכרח רלוונטית ,מעבר להשקעה העצומה בתחזוקת האתר כמובן.
בהצלחה
שלום,
ההודעה דלעיל איגדה נתונים כאלו ואחרים שנאספו מהכתוב בהודעות האתר או ממקורות אחרים ואינה מציגה מצג תהליך הבנייה בצורה מדוייקת או נכונה.

ראשית, אולי מי מכאן טועה לחשוב שכאלו עם הון גבוה אינם בין חבריי האתר אז אני מודיע זו טעות ובכלל איני חושב שהאתר מתאים לקבוצה זו או אחרת אלא להיפך הוא תורם לכולם ולכן המקום הזה כה קסום.

באשר לרף הכניסה לקרן המשוער : אכן דובר על רף כניסה שהינו נמוך משמעותית מהמצוי בענף 250-300 אלף ש"ח ויכול להיות שרף זה יהא גבוה יותר, בכדי לסבר את האוזן רף הכניסה השכיח בתחום הוא כ פי 5 ונק' יציאה מינימאלית של שנה ויותר.

נכון , הקרן מוגבלת ל 20 שותפים / משקיעים אך.... ישנו מנגנון של פתיחת קרנות נוספות ככל שהביקוש לכך על הפרק ללא כל בירוקרטיה נוספת כיוון שאנו בונים כעת את הבסיס ליותר מקרן אחת בניהול אחד.

אבקש כי למי שמתחבט בעצמו על איך ? כמה ? ולמה ? יפנה אליי שאלות בנידון ואענה בשמחה על כל שאלה וכך הדבר יהא ברור וידוע טוב יותר לכלל החברים.

בברכה,

לירן מורנו, עו"ד