x

עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 51 עד 60 מתוך 69

נושא: קרן גידור

Re: קרן גידור

היי חברים ,

תהליך בניית הקרן בשלביו האחרונים , אנו במהלך עבודת הרולינג מול רשות המיסים וכידוע לכם במדינתנו הנהדרת הבירוקרטיה לוקחת זמן .

כולי תקווה כי הגיוס לקרן יחל בתחילת מרץ או מעט קודם לכן.

אעדכן בהמשך ואשמח לענות על כל שאלה בנושא פה או בתיבה הפרטית שלי.

בברכה ,

לירן מורנו, עו"ד
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

שלום רב,
    מכל מה שכתבתם לא להבנתי, נקודה חשובה
    האם יש כוונה ממשית להקים קרן גידור? או סתם רעיון...

תודה,
    מחקר

קצת פרופורציות לגבי הקרן ממה שהבנתי עד כה מהתכתבויות שונות באתר מצד מנהלים בלבד.
    1- מדובר על מקסימום 20 משקיעים בקרן.
    2- סכום מינימלי להפעלת הקרן לכדאיות כלכלית כ30 מיליון ש"ח.
    3-בחישוב "סנדלרים" יוצא מינימום של 1.5 ש"ח השקעה התחלתית כאשר הכסף לא נזיל. יש אומנם תחנות יציאה אבל בהחלט מדובר על סכום של "שגר ושכח".
    4- יש כנראה מספר לא קטן של "כבדים" שלא פעילים באתר שהביעו רצון להיכנס.אומנם נאמר שתהיה עדיפות לפעילים באתר :?: :?:
    5- מעל 10000 חברים רשומים באתר "שחקן-מעוף" שבחלקם הגדול כנראה "רוצה" להיכנס {לפי רמת ההתעניינות וכמות השאלות בנדון}.

ועכשיו שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון האם רלוונטי לגביו הנושא.
    {דעתי האישית כמובן ומבלי לפגוע באף אחד... לא נראה לי שלמי שיש 1.5 מיליון ש"ח "נזיל" עסוק באתר "שחקן-מעוף" ומבצע/לא מבצע אסטרטגיות כאלו ואחרות}.
    כמו כן, אין לי ספק מהכרותי את ההתנהלות של "שחקן מעוף" שהעסק אכן יקום, השאלה היא האם בכלל רלוונטית לאתר עצמו כפי שייתר הפעילות שלו {המצליחה מאד כנראה} אינה בהכרח רלוונטית ,מעבר להשקעה העצומה בתחזוקת האתר כמובן.
    בהצלחה

ציטוט פורסם במקור על ידי tamim
    קצת פרופורציות לגבי הקרן ממה שהבנתי עד כה מהתכתבויות שונות באתר מצד מנהלים בלבד.
    1- מדובר על מקסימום 20 משקיעים בקרן.
    2- סכום מינימלי להפעלת הקרן לכדאיות כלכלית כ30 מיליון ש"ח.
    3-בחישוב "סנדלרים" יוצא מינימום של 1.5 ש"ח השקעה התחלתית כאשר הכסף לא נזיל. יש אומנם תחנות יציאה אבל בהחלט מדובר על סכום של "שגר ושכח".
    4- יש כנראה מספר לא קטן של "כבדים" שלא פעילים באתר שהביעו רצון להיכנס.אומנם נאמר שתהיה עדיפות לפעילים באתר :?: :?:
    5- מעל 10000 חברים רשומים באתר "שחקן-מעוף" שבחלקם הגדול כנראה "רוצה" להיכנס {לפי רמת ההתעניינות וכמות השאלות בנדון}.

ועכשיו שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון האם רלוונטי לגביו הנושא.
    {דעתי האישית כמובן ומבלי לפגוע באף אחד... לא נראה לי שלמי שיש 1.5 מיליון ש"ח "נזיל" עסוק באתר "שחקן-מעוף" ומבצע/לא מבצע אסטרטגיות כאלו ואחרות}.
    כמו כן, אין לי ספק מהכרותי את ההתנהלות של "שחקן מעוף" שהעסק אכן יקום, השאלה היא האם בכלל רלוונטית לאתר עצמו כפי שייתר הפעילות שלו {המצליחה מאד כנראה} אינה בהכרח רלוונטית ,מעבר להשקעה העצומה בתחזוקת האתר כמובן.
    בהצלחה
    שלום,
    ההודעה דלעיל איגדה נתונים כאלו ואחרים שנאספו מהכתוב בהודעות האתר או ממקורות אחרים ואינה מציגה מצג תהליך הבנייה בצורה מדוייקת או נכונה.

ראשית, אולי מי מכאן טועה לחשוב שכאלו עם הון גבוה אינם בין חבריי האתר אז אני מודיע זו טעות ובכלל איני חושב שהאתר מתאים לקבוצה זו או אחרת אלא להיפך הוא תורם לכולם ולכן המקום הזה כה קסום.

באשר לרף הכניסה לקרן המשוער : אכן דובר על רף כניסה שהינו נמוך משמעותית מהמצוי בענף 250-300 אלף ש"ח ויכול להיות שרף זה יהא גבוה יותר, בכדי לסבר את האוזן רף הכניסה השכיח בתחום הוא כ פי 5 ונק' יציאה מינימאלית של שנה ויותר.

נכון , הקרן מוגבלת ל 20 שותפים / משקיעים אך.... ישנו מנגנון של פתיחת קרנות נוספות ככל שהביקוש לכך על הפרק ללא כל בירוקרטיה נוספת כיוון שאנו בונים כעת את הבסיס ליותר מקרן אחת בניהול אחד.

אבקש כי למי שמתחבט בעצמו על איך ? כמה ? ולמה ? יפנה אליי שאלות בנידון ואענה בשמחה על כל שאלה וכך הדבר יהא ברור וידוע טוב יותר לכלל החברים.

בברכה,

לירן מורנו, עו"ד
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

מורנו שלום,
    לא טענתי לרגע שאני מוסמך לתת אינפורמציה לגבי הקרן, ציינתי במפורש שהנתונים נאספו מתגובות מנהלים באתר בלבד.
    בנוגע להתיחסות שלי לגבי ההון העצמי של חברי האתר, אינני מתיימר לדעת מה יש ומה אין לכל אחד ולכן הנקודה שלך כביכול להתיחסות שלי בנדון אינה במקומה. כל מה שאמרתי זה שאנשים צריכים להבין את הסדרי גודל של ההשקעה בקרן הגידור המדוברת.
    הסכום שאתה כותב כרף כניסה לא מסתדר לי מבחינה חשבונאית, אבל כנראה שקטונתי ...
    {עדיין 20*300k ש"ח לא מתקרב לסכום המינימלי לקרן גידור כטענתכם}.

כאחד שחבר באתר מיומו הראשון מודה ל"שחקן" ולצוות על ההשקעה העצומה ומקווה שהאתר ימשיך להתפתח ולתרום רבות לחברים {ולא רק לאלו שמבצעים אסטרטגיות....}.
    בהצלחה

היי תמים שבת שלום,

אני מרגיש מתגובתך שהינך חושב אולי שתקפתי תגובתך או משהו עדין יותר , זה לא כך .

אני רואה שיש דיס אינפורמציה בנושא וזה מעט מפריע לי כיוון שאני פה לרשותכם לכל שאלה בנושא .

בכל אופן אחדד תגובה זו בהתאם להודעתך כדלקמן :

30 מיליון זה נתון שהגיע כנראה מהקורס של הנגזרים באשר לכדאיות הכלכלית של הקרן , איני יכול להגיד שזה לא נכון כיוון שהדבר תלוי בדמי הניהול ודמי ההצלחה של הקרן אך זה לא מדוייק וניתן להיכנס לכדאיות בסך נמוך יותר.

שנית, כבר ציינתי לא מעט כי הקרן בדרכו של שחקן לדעתי בכדאיות כלכלית הגובלת בהפסד בבחינת המנהל דהיינו ההוצאות השוטפות גבוהות מסך דמי הניהול בטח שברף כניסה שכזה, אך שחקן כדרכו בקודש כפורץ דרך מתעקש כי שכרו יתקבל רק מדמי ההצלחה ולא אחרת ובוא אוסיף לך נתון שלא העלתי מעולם - דמי ההצלחה לשחקן יתקבלו רק במידה והוא יכה את מדד הייחוס עליו מושתת ההסכם ( לא ראיתי בשוק הישראלי מנהל שעושה זאת , מדוע שמנהל קרן ירוויח אם לקוח היה מצמיד את כספו לבנצ'מרק הוא היה משיג את אותה התשואה? איזה ערך מוסף הוא מקבל מהמנהל ? ).

שלישית , כבר ציינתי הודעתי האחרונה כי אמנם הקרן מוגבלת ל 20 משתתפים אך בבניית הבסיס כעת אנו פועלים לאפשרות לפתיחת קרנות נוספות באותו ניהול ( פול) ע"פ הביקוש.

תודה על התמיכה , המון בהצלחה .

אני מניח כי לקראת מרץ הקרן תעמוד על רגליה ותחל בצעדיה הראשונים.

בברכה,

לירן מורנו, עו"ד

שלום חברים,

אני מקבל שאלות רבות באשר להקמת הקרן , אבקש כי שאלות בנושא זה ירוכזו תחת שירשור זה.

בברכה,

לירן מורנו, עו"ד
    050-7816842

מהי קרן גידור?

מהי קרן גידור ?

קרן גידור" הוא שם מייצג לקרנות השקעה פרטיות רבות אשר אינן נסחרות בבורסה. קרנות הגידור קיימות ברחבי העולם כבר מספר רב של שנים, ולאחרונה עשו עלייה והגיעו גם אלינו. מטרתן של קרנות הגידור הוותיקות הייתה השגת תשואה מינימאלית כלשהי ללא תלות בתנאי השוק, שלומר, להכות תשואה של נכס חסר סיכון כמו המק"מ תוך תנודתיות אפסית. הדור החדש של קרנות הגידור בא להשיג תשואה מקסימאלית בכל תנאי שוק על ידי שימוש באסטרטגיות מסחר מתקדמות.

קרנות גידור מייצגות סגנון השקעה ייחודי. יעדי ההשקעה שלהן והאסטרטגיות בהן הן נעזרות שונים מאוד מאלה של קרנות הנאמנות המסורתיות. בין טכניקות ההשקעה של קרנות הגידור ניתן למנות מינוף, מכירה בחסר ושיטות גידור אחרות בניסיון להשיג את יעדיהן תוך מזעור הסיכון בכל מצב שוק.

- אתה מוזמן לסייר בין התגובות בשירשור הקיים , בטוחני כי ניתן לדלות מידע רב יותר על המושג

בברכה

מורנו לירן

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות