אני מוכן להשקיע ~30K ואין לי בעיה ששחקן ישאר אנונימי.
זה יחסוך לי הרבה זמן שאין לי עם ניהול תיק עצמאי
תודה אורן
אני מוכן להשקיע ~30K ואין לי בעיה ששחקן ישאר אנונימי.
זה יחסוך לי הרבה זמן שאין לי עם ניהול תיק עצמאי
תודה אורן
גם אני מוכן להצטרף לקרן כזו. האנונימיות של שחקן - לא בעיה.
לירן שלום איך יוצרים איתך קשר טלפוני עמוס
הכוונה לקרן גידור שתשקיע באופציות מעו"ף?
הכוונה שהקרן תבצע את האסטרטגיות באופציות מעו"ף שמתפרסמות באתר?
היי ,
קרן גידור מטבעה אינה מוגבלת באפיקי השקעה כלשהם, אני מניח כי השקעותיה יהיו בין היתר באסטרטגיות בשוק הנגזרים.
לעמוס , הטל' שלי מופיע ברובריקת הפרסום באתר , בנוסף הינך יכול להשאיר פרטיך שלך בהודעה פרטית אליי.
כל טוב,
לירן מורנו
המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.
ידיעת כולם
אם אינני טועה סף הכניסה לקרן גידור אצל יוסי אלוף כ30 מיליון שח
היי אריאל ,
זה אכן רף הכניסה שהוא ציין בקורס לגבי המשקיעים אצלו.
רבים אינם מכירים את קרנות הגידור שמיועדות למשקיעי קצה בעלי הון רב, אך כמו בכל תחום אנו כמשתמשים באתר המבקשים לפרוץ דרך , לחולל איזה שינוי מנסים לבסס כדאיות כלכלית לנושא הקרן המדוברת ברף כניסה שפוי יותר המתאים גם לכאלו שאינם מהעשירון העליון.
אין סיבה שמכשירים מסוג זה יפעלו רק עבור אלו ולא יפתחו לקהל רחב יותר.
שמח על תגובותיכם ובהצלחה ,
מי ייתן ודבר כזה אכן יקרום עור וגידים , זו תהייה מהפכה של ממש.
מורנו
המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.
נראה לכםבאמת שרף כניסה לקרן גידור הוא 30 מליון ש"ח?!
רף הכניסה לקואנטום, קרן הגידור של גורג סורוס נמוך מהסכום הזה, והקרן שלו מנהלת נכסים בשווי 18 מליארד דולר
30M זה הסכום של כל חברי הקרן ביחד, נכון?פורסם במקור על ידי arielmbg
השאלה כמה חברים רשאים להשתתף בקרן ומה הסכום שנדרש בשביל להפעיל את הקרן ומכאן גם לחשב את הסכום שכ"א נדרש להשקיע.
לא פחות חשוב, לפרסם במה אותה קרן מתכוונת להשקיע, כי יש כאלה שמעוניינים אולי בהשקעה סולידית ואחרים מעוניינים בהשקעה אגרסיבית או ספקולטיבית.
היי אריאל ,
קרן גידור יכולה למנות עד 20 משקיעים/שותפים ובפרוצדורות מסויימות של שותפות ביניים אף יותר מכך , אך אל לנו להקדים את הרכבת לפני הפסים.
רף ההשקעה שעומד למבחן בבחינת בקשת המשתמשים לנסות ולהרים קרן מסוג זה, הינו נמוך בהרבה מהנפוץ בתחום וזו בבחינה כדאיות כלכלית התחלתית מינימלית.
אני צופה רף זה בכ 200k-250k + - רף שלדעתי יהווה לחלק מהמבקשים זאת מבין חברי האתר הזדמנות השקעה בלתי רגילה בדבר שאינו נפוץ ברמת כניסה מסוג זה.