א'' תודה לכל מי שראה קרא והגיב ב'' להמשך השאלות שניתקלתי פה היא הנכדה היחידה של משפחה ניצולי שואה ג'' היא קיבלה את הכסף מסבתא זל'' ללא ידיעה על כל פרט של בני משפחתה ד'' הורייה אנשים מבוגרים וחולים ה'' הורייה מאמנים שהכסף נמצא בבנק ז'' היתה שאלה שאם נצליח לגייס עבורה סכום של כסף מי מבטיח לכך שהיא לא תמשיך להמר בבורסה...אז כך אתן תשובה מיקצועית שגם אני חשבתי לפני אם נצליח לעזור לה בגיוס כספים את הכסף הנ''ל הוא יופקד ביידי נאמן למטרת מחייה בלבד לגבי הבנק אני אישית אחתים אותה אצל עוד'' בנוכחות של שחקן או נציג מטעמו שאם חלילה הכסף יגוייס וידייה יפעלו בשוק ההון היא תתחייב להשיב את הכספים שנמצאים אצל הנאמן ח'' היתה שאלה נורא משפטית פה איפה היה הבנק 4 חודשים רואים שהכסף נמחק פשוט כך אף אחד לא התקשר לשאול מה קרה?אולי איזה אקר פרץ למחשב ומבצע משיכות או כל דבר אחר התשובה היא חד משמעית לא שיש לה היום מינוס של 10.000 שח'' בגין העמלות שחוייבו הבנק כן מתקשר ושואל מתי את נכנסת לסניף להפקיד כסף????אני בסך הכל ראיתי את הניירת של העמלות ואת התנועות אני בהלם טוטאלי איפה היתה הבקרה???הבנק מתוך יחס בנק לקוח?בחישוב קל אני יכול לומר בערך משהו בסביבות ה125.000שח'' גבט ממנה עמלות 8 שח'' עבור אופציה קדימה אחורה בסך הכל 16 שח'' זה עצוב כואב אני עושה כל שביכולתי ואודה לכל מי שירתם למקרה ואם אצטרך להיפגש אם שחקן או נציג מטעמו כדי לבוא לפגישה שיראה ויעבור על המסמכים אשמח ושוב מודה פה לכל אחד ואחד תודה ובהצלחה לכולם בכל אשר תשימו את ידכם ותהיו זהירים בבקשה טוני