x

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 39

נושא: המלצת קנייה - קמהדע

Re: המלצת קנייה - קמהדע

המנייה עלתה היום ב-9.74%!

בגלל שהמנייה טובה והיא בגל של עליות, היא מגיבה לירידות הגדולות בטיסה.

אם היום היה יום רגיל של עליות קלות או דשדוש, הטיסה המפלצתית הזאת של עלייה ב9.74% לא הייתה קורית. (וכנראה שגם לא חצי ממנה)

אין לפחד, ולמרות עלייה של למעלה מ30% מאז ההמלצה, אני עדיין עם המנייה עד להשגת מחיר היעד שמתקרב ובא (2830)

לכל הממהרים לרכבת - זוהי קריאה אחרונה להצטרף

שבוע טוב
    iFirst - קידום אתרים | בבילון להורדה

wogee

כל הכבוד על העקשנות והאמונה למרות שניסו לערער אותך.
    יום של נחת מהמנייה.
    תמשיך לעדכן אותנו.

תודה
    R

אני מושקע בקמהדע מזה זמן רב, ואף כתבתי עליה בפורום מזה כמה חודשים. מה שאני אומר זה שדי ברור שהעתיד חיובי ולחברה מהכרותי יש עוד פיתוחים רבים ברקע ופוטנציאל שוק עתידי מאוד גדול, אבל מחיר המנייה מנסיון לא ניתן לחיזוי מדויק כמו 2830 וגם לא 100 נקודות לכל צד לכן משקיעים לטווח הבינוני והארוך הסיכוי רב על הסיכון אבל עצה שלי על תסתמכו על מחיר מנייה מוגדר
    מושקע בקמהדע וזו אינה המלצה - לילה טוב ובהצלחה לכולנו

דגל!!
    פריצת 2655 תהווה איתות חיובי ותמריא
    מדבר מפוזיצייה - מחזיק במנייה

מעניין שאנשי הניתוח הטכני אינם מגיבים יותר. אני חושב שזאת דוגמה מצויינת לחשיבות צנעת הדרך ובהמנעות ממשפטים פסקניים. מדובר בבורסה ולאף אחד מאתנו אין חזקה על תנודותיה.
    גילוי נאות: מחזיק באג"ח ג ומכה להגעת מחיר המניה לרמת המימוש.

לא נראה לי שהעובדה שהמניה עלתה מורידה מהשיטה הטכנית. במקרה הזה ההמלצה על קמהדע יצאה כשהמניה היתה בתחתית והתחילה בעליות. אנשי הניתוח הטכני מחפשים מניות שכבר נמצאות במגמה עולה ותופסים עליה טרמפ. כמובן שהרווח במקרה כזה צנוע יותר מאשר לתפוס את כל העליה אך סטטיסטית יכול להיות שהתוחלת לאורך זמן בגישה שלהם ריווחית יותר (פחות נפילות).
    ג.נ
    מחזיק במניה
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

חברים שלום,
    בתור אחד שנמצא בתחום הפארמצבטיקה ומכיר את ביקורות הFDA, אני ממליץ לאנשים לחשוב על קמהדע בתור השקעה ולא רק לשם סיבוב.
    להזכירכם, ה-FDA האמריקאי אמור לעשות ביקורת במפעלי החברה עד תום הרבעון הראשון.
    אין ספק שהביקורת היא ארוכה ויורדת עד לפרטים הקטנים ביותר! אבל מצד שני, מי שבאמת מתכונן טוב-עובר!
    וממה שאני הבנתי קמהדע משקיעים המון בביקורת!
    אחרי שעוברים את הביקורת מקבלים למעשה היתר לשווק תרופות לשוק האמריקאי ובנוסף, יש לא מעט שווקים שמסתמכים על האמריקאים ופותחים גם הם את שעריהם לשיווק התרופות (המאושרות כמובן).
    לאישור ה- FDA יש עוד המון צדדים חיוביים אך כרגע נמנע מציונם.
    ההמלצה שלי היא להחזיק במניה (לא בסכום גבוהה כי עדיין יש סיכון וגם כיוון השוק לא ברור-ומי שמורווח יכול לדלל מעט בהחזקה) לטווח ארוך.

סיכום שבועי: המנייה עלתה השבוע ב12.12%, לעומת מדד ת"א 25 שירד ב-1.72% ומדד תל-טק 15 שירד ב-3.79%

מתחילת ההמלצה(לפני חודש וחצי), טסה מניית קמהדע ב36.60% ! (לעומת מדד ת"א 25 שעלה ב-1.20% בלבד בתקופה המקבילה)

על אף שעדיין לא הגעתי למחיר היעד, לאור התשואה המדהימה החלטתי לסיים את פרק א' של הסיבוב על המנייה, ולממש 50% מאחזקותיי בקמהדע, שמומשו בסיום המסחר ביום חמישי.

יש להדגיש - אני עדיין חושב שיש מקום לעליות נאות, ולכן נשארתי עם מחצית מאחזקותיי במנייה. (ואולי בעתיד בהתאם להתפתחויות אכנס בעוד מנה)

שבוע טוב.
    iFirst - קידום אתרים | בבילון להורדה

אישור FDA לפי אינפו שקיבלתי מחבר של חבר שעובד בחברה מחר או ביום רבעי
    אין זו המלצה והמידע הזה הוא לא בטוח ב 100 אחוז כי לא שמעתי את זה מהמנכל בעצמי
    אני מאחל לעובדי קמהדע בהצלחה.

לפי אינפו זו
    המנייה צריכה לטוס היום
    :mrgreen:

http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=227365

הנה הכתבה על הביקור המתוכנן.

בהצלחה לנו!!!
    R

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות