x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 39

נושא: המלצת קנייה - קמהדע

Re: המלצת קנייה - קמהדע

ציטוט פורסם במקור על ידי Wogee
    kapako - רכשתי אותה היום, במחיר שציינתי במעלה הדיון. (ושחושבים על זה - למה שמישהו שבוטח במנייה וממליץ עליה, לא יעשה את הצעד המתבקש ויקנה אותה? :?: )
    mronen - יש הבדל בין לסחור נגד המגמה, לבין להצטרף למגמה שמתחילה עם ראשיתה, ובכך להינות מכל פירותיה. כפי שציינתי בהמלצה, המנייה ירדה והמוסדיים נפטרו ממנה בעיקר עקב אילוצים של התאמת הקרנות ותעודת הסל. לא קרה משהו דראסטי במנייה בתקופה האחרונה שמצריך ירידה של 35% בשווי שלה. כעת, משתמו ההתאמות, נפתח כעת השער לעלייה במנייה. ושוב - אינני סוחר נגד המגמה, אלא מזהה מגמה מתחילה ומצטרף אליה בראשיתה.
    בוא נעשה סדר:
    מה שאתה עושה הוא לא זיהוי מגמה (שכן למגמה יש מבנה מוגדר וחד משמעי) אלא נסיון "לצוד" שפלים - וגם זה בסדר, כל זמן שאתה קורא לילד בשמו.

למען הסר ספק - המניה במגמה יורדת (לא תחילתה ולא כלום).

ולמען קוראינו שאינם מבינים מגמה מהי?
    על מנת שתווצר מגמה עולה, עלינו לזהות (בגל המשני) שני שפלים עולים ושני שיאים עולים, והמרחק ממה שרואים היום ועד להווצרות מגמה עולה, עדיין גדול.

בכל מקרה, אני מאחל לך שהכיוון שאתה מהמר עליו, בוא יבוא ותרוויח ערמות של כסף.

בהצלחה,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

לכל הממהרים לרכוש את קמהדע, כיוון ששינתה כיוון או מגמה...
    נו באמת, נראה לכם שיש שינוי מגמה בגלל יום אחד? חברים, אנחנו במגמת ירידה ברורה, ואני מציע לכולכם לא לנסות לתפוס סכין נופלת.
    אני עוקב אחרי המניה לצורך כניסה, ולא ראיתי אפילו חצי איתות קניה.
    לעולם, אי אפשר לזהות מראש את השפל של המניה, אלא רק בדיעבד - לאחר שהוא נוצר, ומתחילה מגמת עליה. לא מכיר אף אחד שמצליח לתפוס מניה בשפל ומוכר בשיא, ומי שמספר לכם את זה משקר..
    צר לי לאכזב כאן אנשים אך הכיוון של המניה ברור והוא למטה לפחות לאיזור רמת התמיכה שהיא סביב 1400. ההודעה היום עצרה מעט את הקריסה, אבל זה זמני.
    גם בשער 1400 אני לא אכנס אוטומטית, אלא אבחן אם יש איתות קניה מובהק, ואכנס למניה רק כאשר יווצר פיבוט תחתון בגרף שבועי, כל מי שנכנס לפני פשוט מהמר על הכסף שלו...

אני מסכים איתכם לדעתי המניות יוצאת לתיקון

חזרתי חודש אחרי ההמלצה, כדי לבדוק מה המנייה עשתה.

נכון לשעה זו, השער של מניית קמהדע הוא: 2,140, מה שמשקף למנייה עלייה של 9.49% מאז ה13/12 (אז הומלצה המנייה).

לשם השוואה, בתקופה המקבילה עלה מדד תל אביב 25 ב-5.06%, מדד תל אביב 100 עלה ב-6.79%, ויתר 50 עלה ב-6.31%.

iFirst - קידום אתרים | בבילון להורדה

עלה והצלח

אני מאמין שבימים אלו נקבל הודעה משמחת מהחברה
    אני בפנים...

עדכונים, עדכונים...
    מאז המלצתי(כלומר, לאחר 40 ימים), המנייה עלתה ב21.84% !

ברכות למי שקנה, אך עדיין לא מאוחר! המנייה מתקרבת למחיר היעד אותו צפיתי, אך עדיין ניתן להיכנס ולהרוויח בתשואה שתיהיה עדיפה לטווח בינוני וארוך הן על ת"א 100 והן על מדד התל טק.

אמשיך לעדכן, ובהצלחה לכולם.
    iFirst - קידום אתרים | בבילון להורדה

מעניין מה תגובתו של הניתוח הטכני בעניין....
    עקבתי בעניין רב אחרי השירשור.
    היו כאן ממש דעות נחרצות נגד כדאיות המנייה, סכין נופלת, הימור וכו....
    עכשיו - אחרי עלייה מדהימה בשבועיים האחרונים, האם שיטת הניתוח הטכני פשטה רגל?

(ולא הייתי מגיבה לשירשור הזה אלמלא היו כאן דיעות נחרצות, בטוחות ועם מלאן בטחון...הימור, שוחה נגד הזרם, פריירים לא מתים....ועוד)
    מודה ועוזב ירוחם.
    ערב טוב
    R

חחח...
    ניתוח טכני לחברת ביומד... איך מנתחים טכנית הודעות? מפעילים את מתנד ההודעות?

הניתוח הטכני לא פשט רגל הוא פשוט לא מתאים במקרה הזה... אם כבר הייתי משתמש בניתוח טכני, הייתי מנסה לעוות אותו וקונה המנייה במכירת יתר כדי להימנע מתיקון עקב מימושים ואז פשוט מחכה להודעה.
    בכל מקרה, לא להיות חזירים... 10% בקרוב ולצאת.

חבריי לפורום...
    יום ראשון הולך להיות יום "מיוחד" מזה שנה, מניות חוזרות ארצה עם ארביט'ז שלילי היוצרות פאניקה אצל הציבור הרחב.
    מכאן יחלו מימושים,פאניקה - אנשים יעשו טעיות ואנחנו כאן כדי לנצל את המצב כי ברגעים כאילו נוצרות ההזדמנויות הכי גדולות .
    ככה לגבי קמהדע המנייה לקראת רצף של שלושה חודשים רווים תוצאות והודעות. כך שאם השוק לא תמחר חלק מהתוצאות או שהוא מחכה לראות תשובה חיובית של ה FDA התנועה מעלה תמשך.
    אבל היות והימים האחרונים ישפיעו על הציבור סביר להניח יהיו מימושים לפחות ביום ראשון,
    אל לנו להיות פזיזים ולמכור כי בימים אדומים הציבור מחפש נקודת אור כך שכל הודעה מקמהדע ביום יומיים הבאים יצור גל של ביקושים גדול יותר מהאפקט שהיה נוצר אילו לא הינו במצב של היום.

לכן עלינו לפעול בצורה שכלתנית ולא אמונוציונאלית או פזיזה.

לא המלצה
    לצורך גילוי נאות - מחזיק במנייה
    בהצלחה לכולם ושבוע טוב

בינתיים טסה 9% היום

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות