x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: אלביט מערכות

אלביט מערכות

שחקן מעו"ף שלום רב.
    נרשמתי לאתר לאחר כתבה בגלובס ולילה כלכלי. עושים לך יחחי ציבור בחינם! כל הכבוד.
    אני רק מחודש אוקטובר בשוק ובינתיים עם ידע פיננסי מינימלי. אך הספקתי לעבור קורס ניתוח טכני באחת המכללות וזה עוזר לי מאוד בקבלת החלטות. רציתי לבקש את עזרתך בהחלטת רכישה או לא רכישה של מניית אלביט מערכות. על פי אינדיקטורים טכניים עם המנייה תחצה באופן ברור קו התנגדות ברמה של 24000 יש איתות קנייה אפילו קנייה אגרסיבית. מה דעתך על המניה ואל סיכויה לעליה.
    תודה מראש

Re: אלביט מערכות

שלום לך.אני חדש באתר אבל מחזיק במניית אלביט מערכות. בסוף יום מסחר בתאריך 15.11.09 עמדה המנייה על שער 24310. למחרת ,המנייה התממשה בלמעלה מ2%.מאז,היא נעה מתחת ל-24000.מקווה שהזמן שלה יגיע.

נקווה שהשבוע זה יקרה, השאלה היא האם לאחר מכך יש לה סיכוי לעליות חדות או שוב אחרי עליה קטנה - ירידה. כלל לא מצליח להבין סיבת הירידה, היריי לדעתי דו"חות פיננסיים טובים וגם ריבעון אחרון לא אמור לאכזב. האם יש הסבר לכך?

אלביט מערכות עשתה עסקים בטורקיה.שיבוש היחסים לא "עושה טוב" למנייה. אבל,העולם גדול ונקווה שאלביט מערכות תעשה חייל בשאר העולם בו היא פועלת.

אלביט מערכות עוברת תקופה לא קלה: המשבר ביחסים עם טורכיה, חרם (חלקי) של מדינות האיחוד האירופי, ובכלל ירידה גדולה בחוזים חדשים.
    נכון, אלביט היא חברה יציבה עם הנהלה טובה ומוניטין משובח בתחום בו אף פעם אין מיתון, אבל עדיין הצמיחה הגדולה לה הורגלנו בחודשים האחרונים נבלמה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות