x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 29 מתוך 29

נושא: בקשת עזרה

Re: בקשת עזרה

גיל,
    שוב תודה על העזרה ועל הסבלנות.
    אני עשיתי בדיוק מה ששחקן אמר כך שאני בדיוק עם כל התיקונים למעט שכתבתי 16 פוט 1080 ולא 24 פוט 1080 (בגלל בטחונות).
    מה שמעניין אותי לדעת זה איזה אפשרות תיקון יכולה להיות אם השוק ימשיך למעלה חזק ?
    וגם לא הבנתי איך שחקן אמר שאסטרטגיה מוגנת בעליה חדה או ירידה חדה העיקר שהשוק לא יעלה ויום למחרת מיד ירד
    שוב תודה מראש

ציטוט פורסם במקור על ידי optimi
    גיל,
    אני עשיתי בדיוק מה ששחקן אמר כך שאני בדיוק עם כל התיקונים למעט שכתבתי 16 פוט 1080 ולא 24 פוט 1080 (בגלל בטחונות).
    וגם לא הבנתי איך שחקן אמר שאסטרטגיה מוגנת בעליה חדה או ירידה חדה העיקר שהשוק לא יעלה ויום למחרת מיד ירד
    שוב תודה מראש
    אופטימי, אין מצב שאתה אמיתי ... אני לא מאמין...
    ואם כן... אז אני ממליץ לך מאוד לעשות סטופ ולחשוב רגע על מה שהחבר'ה כאן ממליצים לך.
    אף אחד פה לא כותב לך סתם, זה מדאגה. יש הרגשה שאתה פועל בצורה לא לגמרי אחראית כלפי הכסף שלך.

באמת תעצור רגע ותחשוב אם אתה פועל נכון.
    תמיד תיקח את המקרה הגרוע ביותר ותחשוב אם אתה יכול לעמוד בו.

באמת מדאגה . :|

אופטימי
    הבטחת משהו, אנשים מסבירים לך כאן
    בשיא הסבלנות, אתה מבצע את האסטרטגיות
    לא כלשונן וכל זה למה?

כי לא למדת נגזרים, ואתה עושה
    מה שבא לך, לכן אל תצפה כאן
    לאחריות גורפת על הטעויות שאתה
    עושה למרות שהוזהרת אין ספור פעמים
    לא להתעסק במשהו שאתה אינך מבין בו.

היי גיל
    אני באסט' 29.11.09, אבל לא הספקתי לעשות תיקון של שחקן ביום חמישי, והיום (ראשון) התיקון כבר לא נותן הרבה...
    מה דעתך כדי לעשות?
    תודה!
    סוחר אופציות מעו"ף שלא שומר על הכללים עלול לאכול חצץ מכף של טרקטור.
    .No emotions, only mathematics

בוריס,

האם מצב האסטרטגיה שלך יהיה טוב יותר באם לא תעשה את התיקון מאשר אם תעשה אותו ?
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי optimi
    גיל,
    שוב תודה מראש
    אופטימי, אני לא אוהב לנחש, וגם לא מוכן להסתמך על "עשיתי בדיוק מה שאמר חוץ מ... , ואולי גם זזו לי פה ושם כמה סטרייקים, ואולי חלק כן וחלק לא" היו כבר מקרים שאנשים ביקשו חו"ד על אסטרטגיה כלשהי, תיארו לי מה עשו ומה לא עשו ובסופו של דבר זה היה שונה ממה שהופיע אצלם בתוכנת המסחר.

שורה תחתונה - תן לי פירוט מדוייק של כל האופציות שמופיעות אצלך , העתק אותם שורה אחרי שורה, : שם האופציה, כמות ואח"כ נוכל להמשיך.

לבינתיים , אפילו לפני שבדקתי, אילו הייתי במקומך הייתי סוגר את כל 7 האסטרטגיות שעשית היום, נשאר רק עם אלו מה- 29.11 (וממש לא משנה מה יעלה בגורל האסטרטגיה של היום) מה שחשוב זה להוריד בדחיפות את גובה ניצול הבטחונות כי כרגע זה הדבר הכי מסוכן אצלך בכל הסטטוס שיש לך.

בברכה

אופטימי,

המשך תשובות לשאלותיך האחרונות:

ציטוט"
    וגם לא הבנתי איך שחקן אמר שאסטרטגיה מוגנת בעליה חדה או ירידה חדה העיקר שהשוק לא יעלה ויום למחרת מיד ירד"

תגובתי:
    1. חוץ מלומר לך שיש אפשרויות תיקון, אין מצב שבו אנסה אפילו להיכנס לנעליו של שחקן ואפרט מה אפשר ומה אי אפשר לעשות עם השוק יעלה או ירד או ידשדש. ראשית כי זה לחלוטין לא אתי, לא הוגן כלפי שחקן ולא הוגן כלפיך, ואני האחרון שאנהג בחוסר אתיות או בחוסר הגינות מול איש יקר כמו שחקן. שנית, וזה מההיבט הפרקטי, אין סיכוי שאצליח לנתח ולהגיע להחלטה או למסקנה שאפילו תתקרב לרמה של שחקן (מתוך 1 עד 10 , אם שחקן נמצא ב- 10 אני נמצא ברמה 2).
    אז אם אתה סומך על שחקן (לפחות מספיק כדי לבצע את האסטרטגיות שלו) תירגע ותעקוב אחרי ההודעות שלו .
    זה שהמלצתי לך לסגור את מהאסטרטגיה החדשה מהיום אינו קשור בכלל לזה שהיא טובה או מעולה, זה פשוט מכיוון שהכנסת את עצמך לסיכון כה גבוה שלהמשיך איתה ביחד עם האסטרטגיה מ- 29.11 ובכמויות שעשית אותן זה חוסר אחריות מדרגה ראשונה, ואם לא אעיר לך על כך זה גם יהיה חוסר אחריות מצידי.

בברכה

גיל,
    קבלתי את המלצתך.
    מחר בבוקר אסגור את 7 אסטרטגיות של השבוע ע"מ להגדיל בטחונות.
    תודה רבה רבה על העזרה- אחרי כל המאמץ שלך קבלתי תבונה ואנהג בעתיד יותר בשכל ואשאיר בטחונות רחבים.
    לילה טוב ותודה רבה

ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
    בוריס,

האם מצב האסטרטגיה שלך יהיה טוב יותר באם לא תעשה את התיקון מאשר אם תעשה אותו ?
    גיל,
    הגנה זזה מ-1120 ל-1127, והרווח העתידי קטן משמעותי ממה שהיה.
    סוחר אופציות מעו"ף שלא שומר על הכללים עלול לאכול חצץ מכף של טרקטור.
    .No emotions, only mathematics

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות