ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
אופטימי,

למרות הכינוי שלך הפעם אני די פסימי , מה שאתה עושה מנוגד לכל כללי הזהירות.

היום בבוקר סוף סוף נחלצת ממצוקת בטחונות ע"י זה שסגרת 6 סטים של אסטרטגיה מ- 6.12, וישר הלכת וביצעת 7 סטים של האסטרטגיה החדשה מהיום, ושוב פעם "חנקת" את הבטחונות.

הבעיה כפולה, כמעט אין לך רזרבה למקרה שיפוצים (מקווה שלא יהיו אבל אף פעם אי אפשר לדעת), ויותר חמור מכך, אם המדד יתחיל לנוע למעלה אתה עלול להכנס די מהר לחריגת בטחונות ופדיונות כפויים. מצב של פדיונות כפויים הוא הכי גרוע מכיוון שהוא נועל הפסדים ואחריו אין יותר מה לתקן, לשפץ או לגלגל פוזיציה.

אילו אני במקומך, לא הייתי מבצע את האסטרטגיה של שחקן מהיום (בגלל חוסר בטחונות) או מקסימום עושה סט אחד בשביל להיות בתוך העניינים.

אשמח באם חברים נוספים שעושים או עוקבים אחר האסטרטגיות של שחקן יתמכו או ישללו את הדעה שלי.
בברכה
תומך בדבריו של גיל בפה מלא.

אני רוצה להזכיר לכולם שמדובר בנגזרים, שקיימות לעתים תנודות חריפות, שאף אחד לא באמת יודע בוודאות כיצד יתנהג השוק אפילו בטווח של שעות, שהאסטרטגיה מנוהלת ע"י מומחה עם יכולת מאוד מצומצמת מצידכם לביצוע תיקונים וכו'.

בשורה התחתונה - קל מאוד לאבד כסף בשוק הנגזרים.

השתלטות של אופוריה, כניעה לתאוות הבצע או התעלמות מתרחישים לא אופטימיים ידרשו ויקבלו מכם שכר לימוד כואב, בוודאות. אם תקשיבו טוב טוב בפורומים ובצ'אט כאן באתר, תוכלו להיווכח בלא מעט צלקות.

אז אני מציע להקפיד על נקיטה בכללי זהירות, הבנה של כל הצעה לאסטרטגיה, על ביצוע סימולציה מקדימה, קיום שיעור בטחונות מתאים ואפילו על אפשרות היציאה.
מישהו, למשל, חושב על סיאטוציה בה יש תנודה חזקה בשוק ואתר האינטרנט לא זמין בזמן זה?
או שחס וחלילה, נבצר מהשחקן היקר שלנו להיכנס לאתר מסיבה כזו או אחרת?
מה יקרה אז?

השחקן היקר שלנו דיבר על אחריות, בין אדם לחברו. אני רוצה להרחיב ולהוסיף, שראוי שננהג באחריות גם לגבי הכסף הפרטי שלנו.