בקורס הוצג שמי שעובד רק עם קניות יש לו 92% סיכוי להפסיד....פורסם במקור על ידי elmn48
בקורס הוצג שמי שעובד רק עם קניות יש לו 92% סיכוי להפסיד....פורסם במקור על ידי elmn48
elmn - אם היית בקורס אתה בטח יודע שסיכוייך להפסיד כסף רבים באופן משמעותי בקניה בלבד.
חבל על הכסף שלך - עצה בלבד
גילוי נאות: כואב לי לראות אנשים שמפסידים כסף בלי לדעת למה וכואב לי אפילו יותר לראות אנשים שמפסידים כסף למרות שהם יודעים למה.
שלום לכולם
אני חדש כאן.
ומבקש להודות לכם על פועלכם.
כבר עתה אני חש את הרצינות, ואת הנועם בדיונים.
תודה
שלום לכולם,
מה הגבולות אחרי תיקון של יום חמישי?
יהיה נחמד לראות גרף.
תודה!
סוחר אופציות מעו"ף שלא שומר על הכללים עלול לאכול חצץ מכף של טרקטור.
.No emotions, only mathematics
הייתי בטוח ששחקן יגיד לסגור בסיום היום.
אנחנו ברווח יפה (אם אני לא טועה כמובן בחישובים...)
אני לא בטוח שיש רווח.
אמנם אני לא עושה את האסטרטגיה כלשונה, אבל הבסיס שאני עוקב אחריו הוא אותו הבסיס.
אם אתה לא יודע לקרוא את זה. אל תקנה את זה
- דן, גם אני הייתי בטוח ששחקן יגיד לסגור בסיום היום, כי אנחנו ברווח יפה, אבל מה הפיל את ת"א 25?
LONDON, Dec 15 (Reuters) - European shares extended losses and hit a low for the day on Tuesday, after a key reading of manufacturing activity in New York State was weaker than expected
A barometer of manufacturing in New York State unexpectedly plummeted in December, signaling the recent revival in the factory sector is slowing, the New York Federal Reserve said in a report. [ID:nNYS007618
The New York Fed's "Empire State" general business conditions index fell to 2.55 in December from 23.51 in November. This was the biggest monthly decline on record and the lowest reading since July 2009 when it was at minus 0.55. (Reporting by Brian Gorman
- אז בהצלחה לכולם, תודה
לפי החישובים שלי, כבר הגענו ל-10%...
מה לעשות ואני טמבל לא מבין בחישובים (בקושי שבוע וחצי בשוק) אבל בתיק מראה שהוא מופסדפורסם במקור על ידי אורחאן
התיק לכשעצמו מופסד. עם זאת - תוסיף את התקבולים מהשיפוצים הקודמים ולדעתי תגלה שהשורה התחתונה רווחית.פורסם במקור על ידי qjol