כמו שדמוקרטיה אינה הפקרות וכמו שדמוקרטיה צריכה לדעת לשמור על עצמה ועל מטרותיה מפני מזיקים כאלו ואחרים כך האתר צריך (ולדעתי אף חייב) לשמור על עצמו ועל מטרותיו מפני אותם מעטים שעלולים לגרום נזק.
אם הם עושים זאת בכוונת תחילה או בזדון אז למחוק אותם, לנתק, להעלים ואפילו לנקוט בצעדים נוספים שהחוק מתיר.
אם בשוגג או מתוך חוסר ידע, חוסר רגישות או חוסר הבנה, יש מקום להעיר להם, להסביר, להעמידם על טעותם בתקווה שיבינו. והיה ולא הבינו וממשיכים להזיק, אז לנתק וזהו.

כי בעצם, למי הם גורמים נזק, לשחקן מעוף ? (תאמינו לי, הם קטנים עליו), לאתר עצמו? (מנהלי האתר, אלו שבפרונט ואלו שמאחורי הקלעים, מקצוענים שיודעים מה לעשות), או שמא יכולים אותם מגיבים חסרי אחריות לגרום לי נזק או להזיק לאחרים שיש להם יותר נסיון או ידע ? (אין מצב, כמוני כמו גם אחרים באתר יכולים לזהות זדון או סתם חוסר אחריות - מרחוק, וגם אם לא זיהינו, עדיין אנחנו קצת יודעים איך לסחור ובוודאי לא נלחצים מהודעה כזו או אחרת)

אז מי נשאר ?, למי בעצם אפשר לגרום נזק? , כן , לכל אותם אנשים שקצת חדשים באתר, שקצת חדשים באופציות, שיש להם "ידיים" קצת חלשות יותר, שעדיין מחפשים דרך לייצב עצמם בשוק ההון/באופציות, לכל אותם שמגיעים לאתר בין אם בגלל שקודם הפסידו או בין אם בגלל שנואשו מעצות אחיתופל שרק גרמו להפסדים מצטברים, ובאים לאתר "על קצות האצבעות" עם הרבה חשש (הרי נכוו לא מעט בעבר) אך גם עם תקווה כי הנה סוף סוף מצאו מקום שיעזור להם.
נכון, לאותם חברים קל מאד להזיק, לא צריך הרבה, מספיק הודעה מפחידה בפורום או כמה מילות אזהרה בצ'אט, והנה הלך כל הבטחון שלהם והגיע תורם לעשות שטויות.

אז בתור חבר באתר, בקשה לי אל כל אחד ואחד, חבר לחבר, לפני שאתם כותבים הודעה "בומבסטית" תחשבו על מי שיקרא אותה, תחשבו האם קיים סיכוי שאתם מטעים או מזיקים לאחרים, וכאשר אתם מגיבים לשאלה או הודעה של מישהו אחר, תחשבו האם יש לכם מספיק ידע לענות, האם אתם באמת יודעים מספיק טוב ע"מ לומר את עמדתכם בפומבי.
זה לא אומר שאם אתם לא בטוחים בעצמכם אסור כלל להגיב, ממש לא, תגיבו תכתבו - אבל עשו זאת בצניעות, בהסתייגות, תדגישו שעמדתכם גם עשוייה להיות שגוייה, נסו להגיב באובייקטיביות ובתבונה.