- אני מסכים עם "שחקן" שלא כל אחד בנוי לנגזרים, ואני ממליץ לכל מי שנלחץ לעשות את מה שאני עושה - אני מכבה את המוניטור בזמן אמת
- זה נכון גם למניות וגם לתעודות סל, ושם אני מעדיף להשאיר הוראות מתמשכות עד לסוף החודש, וזאת כדי לא לראות את פרצופו המלחיץ של "מר שוק", ובגלל זה אני מכבה את המוניטור בזמןאמת, מה גם שחשוב לי להרגיש טוב, ויש חיים מחוץ למוניטור
- גראהם כתב שבעל המניות אינו צריך להיות מוטרד מהתנודתיות במחירי המניות, מאחר שבטווח קצר הבורסה מתנהגת באופן תנודתי, אבל מה לעשות? אני שייך לאלה שלא מסוגלים לנתק את ההיגיון מתחושת הבטן, ולכן אני מכבה את המוניטור, וזאת כדי שלא אפעל אינסטינקטיבית מהבטן, ואח"כ אצטער על זה
- גראהם אמר שהמשקיע לא צריך לראות את הגחמות של "מר שוק" כקובעות את הערך של המניות של המשקיע, והוא צריך להרוויח מהטעויות של השוק במקום להשתתף בהן, ואם אנחנו נלחצים וחותכים הפסד, אז זה בדיוק הפוך בהפוך למה שאמר גראהם
- וחוץ מזה אסור לשכוח שמדד ת"א25 הוא דינמי, ומה שלא רואים מכאן(=היום) רואים משם(=מחר) ובגלל זה יתכן מצב של אבן מאסו הבונים היתה לראש פינה, אז לא כדאי לנו לחתוך היום הפסדים ומחר להצטער
- כך מקובלני מבית אבי אבא - אמר חיזקייהו לישעייהו - אפילו חרב חדה מונחת על צווארו של אדם אל ימנע עצמו מן הרחמים, אז בהצלחה לכולם, תודה