שחקן,
אני ביצעתי את האסט' כמה פעמים אני רוצה להודות לך ולחזק את ידיך.
עם זאת, כמה נקודות שבהם אני חלוק עליך:

1. לדעתי הדיון על הסטופ לוס באופציות הוא דיון לגיטימי ואין שום סיבה להגביל אותו. לא ירדתי לעומק דעתך: למה במניות למשל יש מה לדבר על ס"ל? הרי גם שם יכול להיות שברגע שתחתוך בהפסד יגיע תיקון? הרעיון של ס"ל הוא שאנחנו לא יודעים מה יהיה, יכול להיות טוב יותר אבל יכול להיות גרוע יותר ולכן יש הגיון לחתוך.

2. לדעתי, שני ה"חותכים" צריכים לבא בטענות רק לעצמם ולא לאף אחד אחר שהביע דעה שונה באתר. גם אם היו אומרים להם במפורש לסגור פוז' הם עושים זאת על דעת עצמם, ק"ו שאתה אומר לא לסגור.
אינני חושב שאלה שאמרו לסגור צריכים בכלל לדבר איתם כיוון שכל כוונתם היתה לעזור. באותה מידה ברור שאתה לא היית צריך להתנצל או לבא בחשבון עם אף אחד מאיתנו כשהאסט' שלך הפסידה (בפקיעת נובמבר). מי שלוקח החלטות ע"פ המלצות ואח"כ בוכה עליהם- מוטב לו שלא יקח חלק בנגזרים.

3. אני חושב שגם למי שלא מבצע את האסט' יכול לעזור לשאר החברים שמבצעים במיוחד אם הוא מנמק את דבריו במקצועיות.

4. מילה לסיום: לדעתי, אם באמת רוצים ליצור דיון פורה ומלמד צריך לאפשר פתיחות מקסימלית ולשמור את ההרחקות למקרים יוצאי דופן במיוחד.
אני רוצה לסיים בהודאה לך על כל הדאגה וההשקעה בנו ואשמח מאוד אם תתיחס לנקודות שהעלתי.