רונו,
תרשה לי גם להוסיף בהמשך לציטוט שלך
"אני אשמח לתשובות מפורטות אם אפשר ואם אחד התותחים פה יתחבר אלי למסנגר
musicmaninlove@hotmail.co.il
לעזרה בנושא זה מאוד יעזור לי כי אני לא רגוע בכלל ואולי שתי מילים במסנגר יעזרו להרגיע בשניה את המצב"
עזוב אותך מ"תותחים" כולנו כאן תלמידים של החיים, של המעו"ף ושל שחקן מעוף, סה"כ יש כאן כאלו עם מעט יותר ידע או נסיון, וכל אחד יכול לשפר את הידע אם רק ירצה. גם עניין הנסיון יגיע לכל אחד שעובד בזהירות ובשיקול דעת.
לנושא המסינגר, אני לא בעד זה מכיוון שהמטרה שלי אינה "להרגיע" דווקא את רונו, למרות שרונו נראה די מוטרד, ואולי אף בצדק, אלא לנצל את השרשור שפתחת ושבו העלית דילמה אמיתית ונכונה, ע"מ לתת תשובה (עד כמה שאפשר ברורה ונכונה מנקודת ראותי) שתוכל לענות גם לחברים אחרים שמתלבטים באותה דילמה כמוך.
וארחיק אף יותר, נגיד לרגע שההסבר או תשובה שנתתי לך, שגוי לחלוטין, מוטעה, הזוי וכו', מי יכול לבקר אותי ? מי חוץ ממך יידע מה עניתי לך, אולי אני סתם "טרללולו" או מישהו שדווקא מנסה להזיק לך, איך תוכל לדעת ?
לכן אני מעדיף לענות בציבורי, לא בפרטי ולא בדרכי התקשרות אחרים, ע"מ שגם אחרים יוכלו לבקר אותי, גם לי יש עוד המון מה ללמוד מאחרים, וגם בשביל השקט שלך - כלומר, מה שעניתי לך "חשוף" בפני כולם, לטוב ולרע, והרי ידוע שחשיפה ושקיפות תמיד טובים יותר משיחה אחד על אחד (מלבד בעינייני בטחון וכו')
בברכה