x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: וול סטריט בתקופה הקרובה

וול סטריט בתקופה הקרובה

שלום שחקן מעו"ף,
    כיצד לדעתך יתנהגו מניות וול סטריט בתקופה הקרובה על רקע גיבוש תכניות חילוץ ותמריצים של הממשל האמריקאי ? מפני שהדאו ג'ונס נסחר ביומיים האחרונים מתחת לקו ה-8000 נק', שהוא מהווה רמת התנגדות מאוד חזקה. על מה זה מעיד לדעתך ?

תודה,
    duke_92

Re: וול סטריט בתקופה הקרובה

שלום לשחקן -איש יקר
    יש לי כמה שאלות ואודה לך אם תוכל לענות עליהם:1)בין הסגירה ב4.15 ועד 4.30 היתבצעו 99 עיסקות במנית ישראמקו על המסך אני יכולה ליראות את העיסקה האחרונה שהיתה מעל מילון שח-אני יודעת שה"גדולים"מבצעים את העיסקעות הללו והשאלה שלי האם זה לא אומר משהו לגבי המניה לתווך הקצר (שבוע)אני בסיבוב שני במניה-מופסדת כ18 %-ולא יודעת אם לימכור עכשיו או לחכות-המניה במימוש ואני חוששת להפסד נוסף של עוד 20 %-אם כולם יודעים שהיא במימוש אז למה קונים אותה
    בטירוף ?? או שהקונים מעכשיו היו בשורט על המניה והם מממשים ?
    ובקשה שניה אליך :אחותי מחזיקה בפקם סכום של 150000 שח-היא לא צריכה אותו לכמה שנים-אני רוצה להציע לה להשקיע
    האם תוכל לעזור לי בהצעה להשקעה לתווך של 5שנים (20-30 % מניות ) והיתר סולידי.ראיתי שנתת פה באתר הצעה להשקעה ללא מרכיב מניתי-וכתבת -שחרים-גלילם-תוכל לפרט איזה שחרים ואיזה גלילם ומה זה בידיוק ??
    הגזמתי בשאלות שלי ??? אם כן אז סליחה מראש !! וכמובן תודה מראש !!

שלום erica,
    אם את רוצה לשאול את השאלות האלה תפתחי נושא חדש, אל תכתבי את זה בתור תגובה בנושא שפתחתי.

איך פותחים נושא חדש ? ניכנסתי בראשי ב-שאלות לשחקן-והגעתי למסך הזה.
    אם תוכל לעזור לי אודה לך.אריקה

מצאתי !בכל אופן תודה על ההערה.

92 - כמו שכתבתי בסקירות האחרונות אין כבר שום משמעות לתכניות הללו. גיבוש ואישור
    שלהם לא יהיה מה שירים את השוק. השוק נוכח לדעת כי תכניות זהות לא הובילו לכל שינוי ולכן
    כעת הוא כמה למשהו חדש שטרם נוסה. ההתבססות מתחת ל 8000 הנקודות היא סימן קריטי שאם
    ימשך עד הסופש ילמד כי התחנה הבאה היא 7500 נקודות.

אריקה היקרה - מה פתאום הגזמת!!!
    אל תסתמכי על הנעילה והעסקאות בה. לעיתים אלה עסקאות שהמתינו ימים
    רבים ורק עכשיו בוצעו עם היכנס פקודות הלימיט או הסטופלוס. שורה תחתונה ישראמקו בהתחשב
    במה שכבר ידוע כעת אמורה להיסחר מעט מעל 40. אם תתבצע שאיבה זה המחיר שלה ולכן לא הייתי
    ממהר כבר למכור במחיר כזה אלא ממתין עד שיעלמו כל הידיים החלשות במניה.
    בנוגע לאחותך, תשלחי שאלה בפרטי כי אני צריך קצת יותר פרטים החל מהכנסה וכלה באהבת סיכון
    ואנסה להציע משהו יעיל.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות