x

עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 50 מתוך 60

נושא: קניית אוכף

Re: קניית אוכף

משה תודה על ההסברים.

אם הבנתי נכון הרעיון בשילוב של מכירת אוכף וקנית שוקת הוא שאחת מהם תפסיד והשניה תרויח. המטרה כמובן שהרווח יהיה גדול מההפסד.

יש לי מספר שאלות:
    1) בתיקון האוכף , לא הזכרתה מה קורה לרגל השניה (אם המדד עולה 30 נקודות מתקנים את הקול , אבל אחרי תזוזה נוספת של 30 נקודות צריך בנוסף לתיקון הקול , גם לקרב את הפוט לא ?)
    2) באחד האתרים (שאתה בטח מכיר) ראיתי דוגמא של ניהול אוכף קצת אחרת. האוכף עצמו כמובן זהה , אבל ההגנות נקנו ביחס 1:2 .כלומר קניית שני קולים ושני פוטים. המרחק של ההגנות ממרכז האוכף גדול יותר ( 6 - 7 סטריקים או לפי מחיר מכסימום 500 ש"ח ליחידה). התיקונים אחרים. במקרה של תפיסת כיוון חדה יש אפשרות לתיקון אגרסיבי על ידי כתיבה נוספת (לדוגמא אם השוק עולה כותבים עוד פוט של האוכף). לגבי תיקונים יותר עדינים זה קצת מעורפל. אפשרות אחת זה להוסיף כתיבה של אוכף בסטריק חדש , ואפשרות שניה היא לבצע את כול האסטרטגיה כולל ההגנות בסטריק החדש (כאילו התחלנו שוב במדד החדש).
    מה דעתך ?

תודה.

ציטוט פורסם במקור על ידי HRL
    היי משה, היום הגיע המדד ל 1130 מימוש רגל הקול עלה 1020 (קצת יותר זול ממה שהערכת 1800)
    מכירת רגל קול חדשה עלתה בסוף היום 1290

נכון לעכשיו התקבול מהאוכף הוא: 3400 = 1020 - 4420
    HRL,
    האם גם הזזת את השוקת שלך?
    אם לא - למה?
    אם כן - כמה?

תודה

טוב
    אני מקווה שאתה זוכר ללמד אותנו ניהול אוכף כמו שאמרת על חיי .
    ובכלל מתי כדי לבצע כתיבה לחודש ינואר?
    אחרי הפקיע ? תחילת שבוע ראשון של החודש?
    מתי הזמן האופטימאלי?
    בקורס יוסי לימד שבשבוע פקיעה כבר מסתכלים ומתחילים לכתוב לחודש הבא.חלק מהחברים כותבים שאין טעם לסחור בתחילת החודש מפני שאין מספיק שחיקה שמצדיקה את הסיכון ?
    אם ניקח לדוגמה את השחקן אז הביצוע הוא תמיד ביום ראשון כאשר ישנם תוצאות של חו"ל מסוף שבוע.
    כיצד אתה נוהג ?

תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי שוקי
    טוב
    אני מקווה שאתה זוכר ללמד אותנו ניהול אוכף כמו שאמרת על חיי .
    ובכלל מתי כדי לבצע כתיבה לחודש ינואר?
    אחרי הפקיע ? תחילת שבוע ראשון של החודש?
    מתי הזמן האופטימאלי?
    בקורס יוסי לימד שבשבוע פקיעה כבר מסתכלים ומתחילים לכתוב לחודש הבא.חלק מהחברים כותבים שאין טעם לסחור בתחילת החודש מפני שאין מספיק שחיקה שמצדיקה את הסיכון ?
    אם ניקח לדוגמה את השחקן אז הביצוע הוא תמיד ביום ראשון כאשר ישנם תוצאות של חו"ל מסוף שבוע.
    כיצד אתה נוהג ?

תודה
    ביום רביעי פותח גם מכירת אוכף+קניית שוקת.{יום ליפני הפקיעה}.
    מהסיבה שבאותו יום אני סוגר את החודש הקודם,ומקבל כסף לבטחונות.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

ציטוט פורסם במקור על ידי שוקי
    משה שלום,

אתה אף פעם לא הולך לפקיעה עם אסטרטגיה?

דווקא הרווח הכי מקסימלי הוא בפקיעה....

אתה תוכל לפרסם את האוכף/שוקת שאתה ממליץ עליהם כבר ביום רביעי כדי שאפשר יהיה לבצע?

אגב, איך אפשר לבצע סימולציה כזו לפי החודש האחרון למשל (נניח דצמבר). האם אתה מכיר סימולטור ששומר את הנתונים לכל החודש ואפשר לבצע בו סימולציה? אני אישית עובד עם הטריידור אבל לא נראה לי שאפשר לבצע סימולציה כזאת לטווח של חודש אחורה עם כל הכרוך בתיקון ושיפוץ כולל מחירים לפי נתוני המדד שנסגרו בכל יום... האם אתה יכול להמליץ על סימולטור שבו הדבר אפשרי?

תודה מראש...

ב optionline יש למעלה באמצע "סימולצית זמן"

[quote=דמקה]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "שוקי":2uazwd65
    משה שלום,

אתה תוכל לפרסם את האוכף/שוקת שאתה ממליץ עליהם כבר ביום רביעי כדי שאפשר יהיה לבצע?

אגב, איך אפשר לבצע סימולציה כזו לפי החודש האחרון למשל (נניח דצמבר). האם אתה מכיר סימולטור ששומר את הנתונים לכל החודש ואפשר לבצע בו סימולציה? אני אישית עובד עם הטריידור אבל לא נראה לי שאפשר לבצע סימולציה כזאת לטווח של חודש אחורה עם כל הכרוך בתיקון ושיפוץ כולל מחירים לפי נתוני המדד שנסגרו בכל יום... האם אתה יכול להמליץ על סימולטור שבו הדבר אפשרי?

תודה מראש...[/quote:2uazwd65]
    דמקה אף פעם לא נישאר לפקיעה עם האסטרטגיות שאני משפץ מניסיון.{וגם מהסיבה שאין לך שליטה ביום הפקיעה,ואתה תלוי בגנבים}
    לפקיעה יש לי אסטרטגיה מיוחדת.
    לא צריך סימולטור מהסיבה שאני כל הזמן רושם מול העניים שלי כל מה שאני עושה,בגלל בעיות במחשב שנופל+מערכת.
    הרבה יותר קל לעבוד בשיפוצים כאשר הכל רשום מולך בגדול{תכין שתי דפים גדולים}.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

משה , אני מחכה ליום רביעי.

אוכף כתוב ושוקת קנויה.

תודה.

[quote=mosheb]
    ציטוט פורסם במקור על ידי דמקה
    ציטוט פורסם במקור על ידי "שוקי":2cqry0ud
    משה שלום,

תודה מראש...
    דמקה אף פעם לא נישאר לפקיעה עם האסטרטגיות שאני משפץ מניסיון.{וגם מהסיבה שאין לך שליטה ביום הפקיעה,ואתה תלוי בגנבים}
    לפקיעה יש לי אסטרטגיה מיוחדת.
    לא צריך סימולטור מהסיבה שאני כל הזמן רושם מול העניים שלי כל מה שאני עושה,בגלל בעיות במחשב שנופל+מערכת.
    הרבה יותר קל לעבוד בשיפוצים כאשר הכל רשום מולך בגדול{תכין שתי דפים גדולים}.[/quote:2cqry0ud]

שלום משה,

האם תוכל לשתף באיזו אסטרטגיה אתה נוקט לפקיעה?

לפי מיטב הבנתי , פקיעה זה בדרך כלל פרפרים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות