תגובה למי ששאל האם היו כתיבות לא היו כתיבות כלל וכלל קניה מכירה בלבד ואני מדגישחד משמעי הבנק עבר עבירה על חוק רשות ניירות הערך וחוקי מפקח על הבנקים למי שעדיין מתלבט למה שאני רושם מוזמן להכנס לתקנון הבורסה ולתקנון המפקח על הבנקים הוראה חד משמעית גורפת א'' חייב יועץ השקעות מול הלקוח ולא יועצת לניקיון צי'קים ב'' היועץ מתוקף תפקידו חייב להזהיר לקוח מפני הסיכון בשוק הנגזריםג'' זה שהלקוח ביצע עסקאות קניה מכירה ועבד ללא ידע בסיסי במעוף זו רשלנות לשמה אני רוצה לשמוע ואף להיפגש אם כל אחד פה באתר שיוכיח לי שהוא מורווח בשוק המעוף אם יש חייה כזו אני מוכן לרוץ ערום ברחוב ולהכריז יש מי שמורווח במעוף....אציין שאני בעצמי עד שנת 2003 נחשבתי לשחקנים המובלים בשוק הנגזרים לא אכנס ליותר מדיי פרטים אני הייתי כותב מבצע אסטרטגיות אוכפים פרפרים ומה לא אם תוכנה שהבאתי אותה לישראל בשנת 2001 שלאף שחקן מעוף לא היה עוד בזמנו כלים אם שאני השתמשתי אני לא מתבייש להודות בכך שנימחקתי התרסקתי איך שתקראו לזה ואני מדבר על סכומים שלא שמעתם עליהם יש לי המון חברים שהם היו בעבר שחקני מעוף גדולים אם חזון ובעלי הון עתק וכולם נמחקו אז אני בא בטענות לעצמי על שגיאות שביצעתי בעבר אני בשוק הון מאז שנת 1990 מכיר את כל השוק מי מנווט מי שולט בשוק וכו'' אבל בדבר כזה חמור עדיין לא ניתקלתי עוד אציין לפני רפורמת בכר שהייתי ניכנס לסניף בנק זה או אחר הייתי שומע כל מיני משקעים שרוצים לעסוק במעוף ללא ידע נקרא לזה על סמך מזל ואפילו אז שהכל היה פרוץ ויועץ בנק היה מותר לו לתת עצה למשקיע תמיד לפני חתימה על נגזרים הוא היה צריך לחתום על סיכון הטמון בו ואף היה מקבל נו נו לפני מהיעוץ....מה קרה מאז להתעורר חב'רה אנחנו ב2010 דיי זה פשוט אונס לקוח שוד לא יודע איך להסביר זאת לא תבינו את זה אוליי רק אחרי שיקרה משהו למישהו קרוב אליכם ומפה לפני שאסיים בתגובתי אני הייתי מציע לכל מי שחושב שחברי נופל על כל העולם ואשתו כפי שאחד המגיבים פה ציינו ההיפך אני רוצה ומעוניין לשמוע ואני מוכן להעמיד קפיטל של 500.000שח'' אפזר אותם ל5 חבר'ה שיתפזרו ל5 בנקים כל אחד אם 100.000שח'' ויגש לפתוח תיק נע'' פשוט אני רוצה תיעוד שמי שיפתח לו חשבון נע'' או נגזרים ללא יעוץ של יועץ מוסמך בעל רישיון כל 100.000שח'' אתן לו עוד מאה אלף מתנה חבר''ה אין חייה כזו תזהרו משוק ההון הישראלי כותב לכם זאת אחד שמכיר את השוק הנ''ל מעל 20 שנה אני יודע מה אתם או חלק מכם מרגיש מה הוא כותב זה עכשיו....מאיפה הבולשיט הזה אתם יודעים למה???כי אולי עשיתם סיבוב בתקופה האחרונה זה נקרא בשפה שלי מלכודת דבש וכיפה אדומה אם אני טועה איתכם הסליחה לא חלילה אומר אל תשקיעו פה או פה אלא תהיו זהירים שמרו על כספיכם ללחוץ קליק זה מורגש כמו כרטיס אשראי הרי הכל פסיכולגיה מאחל לכולם נחת רווחים ואם אתם מורווחים שבו קצת על הגדר לא נורא גם אם השוק ימשיך לעלות לא רוצה לתת תחזית כרגע לגבי השוק אבל קיבלתם מן עצה תהיו נורא זהירים באופטמיות בהצלחה טוני המשך יום טוב לכולם