x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 18

נושא: הי שחקן מעוף תודה על תגובתך אך יש מה להוסיף

הי שחקן מעוף תודה על תגובתך אך יש מה להוסיף

לאחר ייעוץ אם משרד עוד'' מהובילים בתחום בדיני בנקאות ופרופסור מרצה לשוק הנגזרים מס'' 1 בארץ ביחס לתשובתך ולחברי הפורום אני שמח לעדכן אתכם שיש דבר בשפה המשפטית הטעיית לקוח וזה אומר חוק הרשות לניירות עורך סעיף 61 א'' למי שניתן רישיון לעסוק בלבד במתן יעוץ השקעות בלבד וכל זאת שרישיון יעוץ תקף רק הוא רשאי לשבת מול לקוח שרוצה לפתוח תיק השקעה בכל תחום לא קשור בכלל למעוף...עוד יותר חמור חובותו של בנק לתת יעוץ ואזהרה חמורה לפני קניה או מכירה או כל נגיעה הקשורה בנגזרים פשוט לשבת מול הלקוח ולעבור איתו על 50 שאלות אם בעבר הוא היה בשוק?האם הוא יודע מה הסיכון?האם יש מנהל תיקים מוסמך שינהל עבורך את התיק רק אז אם הלקוח ישב אם יועץ אם רישיון במתן יעוץ והזהירו מפני הסכנות ואותו אדם הלך אם הראש בקיר נקרא לזה הבנק פטור מכל אשמה...אבל פקידת משכנתאות שתחתים לקוח ב5 דקות ללא רישיון ייעוץ העיקר לגרוף עמלות זו עבירה חמורה ביותר אני הייתי קורא לזה פשע חמור אף יותר גרוע מכך היה מישהו ששאל שאלה נכונה והיא למה הוא לא הפסיק לאחר שהפסיד 100.000שח'' אתן תשובה חד משמעית הרי פסיכולגית כל אדם קטן גדול טיפש חכם מבין או לא מבין ברגע שהוא מופסד הוא נמצא במין סחרור שהוא רוצה להחזיר רק את הקרן ולעוף וזה בדוק גם בקזינו ושוק המעוף הוא יותר גרוע מקזינו כך שלא ניתן לבוא בטענות למה לא עצרת למה לא הפסקת...יותר חמור מכך הבנק מחוייב להעביר למסלקה של שוק המעוף כל פרט על לקוח שקונה ומוכר כמות נכס בסיס וכוי'' מדוע הבנק הבקרה או כל גוף שקשור לבנק לא יצר קשר אם אותו לקוח ונתן לו להמשיך להישרף באש הזו וגרף ממנו עמלות בסך כולל של 134.000שח'' ב4 חודשים כך שאותו לקוח שילם עמלת מקסימום 8 שח'' קדימה 8 שח'' אחורה להכפיל את זאת ב9000 אופציות ב4 חודשים הבנק חגג יפה אבל אסיים בנימה אופטמית זו שיש לו בסיס לתבוע ולקבל כל אגורה ואף הוא יכול לתבוע על נזק נפשי שנגרם לו זה מסתמך על 5 עוד'' מהמובילים בארץ ו3 כלכלנים מומחים אם חוות דעת שינתנו בעת התביעה לכל מי שקורא זאת אם ניפגעת מהבנק או מכל חברה אחרת שנהגה בפשע כמו פורקס שהגיע מהר להסדר פיצוי אם הלקוחות שלה מחוץ לכותלי בית המשפט הפחד הפחד ממתן פסד'' תקדימי יש לכם בעיה אתם נבוכים אל תתיאשו תאבקו בצדק תילחמו עד שתצליחו להוחיך את האמת ואת הנוכליות שקיימות בשוק ההון הישראלי לצערי יום טוב ותודה לכולם על תגובה גם היא לא לצד התוע אשמח לשמוע ואף לתת עצות טוני 123

Re: הי שחקן מעוף תודה על תגובתך אך יש מה להוסיף

טוני

נראה שאתה מנסה להפיל על כל העולם ואשתו אחריות מלבד על הלקוח שהפסיד בהשקעות ובהימורים למעלה ממליון שקלים

אם אתה לא יודע להשקיע בשוק המעוף, מה אתה עושה שם?

מה כולנו עושים כאן, לומדים.

...ושיהיה לך בהצלחה מול הבנק

טוני,

רק בדוק עוד משהו חשוב (כתבתי לך על זה כבר):

אני לא בטוח שהנהלים זהים לגבי קניה ומכירה.
    כשפתחתי את האפשרות לקנות אופציות מעו"ף, היה טופס סטנדרטי ותו לא. כשפתחתי את האפשרות לכתוב, אכן הפקיד עבר איתי על כל האזהרות האפשריות, ואמר שיש הצהרה מסוג זה כלפי הרשות. זאת משום שהנזק הפוטנציאלי במכירה הוא אינסופי, דבר שלא קיים בקניה בה הנזק הפוטנציאלי יכול להגיע עד לערך הקניה ולא יותר.

השאלה היא האם החבר שלך הפסיד את כספו בקניות בלבד? או שגם בכתיבות?

וחוץ מזה, אני מאחל לכם הצלחה במאבק, ואנא אם זה לא קשה, עדכן אותנו בהתפתחויות. תודה!

מצטרף לבקשה של דמי כיס שתעדכן אותנו בהתפתחויות נקודה נוספת הייתי ממליץ לך אם העו"ד הנ"ל שהתייעצת איתם כל כך בטוחים בעצמם הייתי ממליץ לך לשקול לעבוד תמורת אחוזים ולא תמורת קבלנות או מחיר לפי שעה ו/או דיונים וכו' שלא יווצר מצב שאם הם לא יצליחו ובמקרה החמור יותר שזאת היתה הבטחת שוא רק על מנת לעשות קופה שלא תצא קרח מכאן ומכאן

אני מבטיח לך שהעורכי דין של הבנק יהיו טובים לא פחות
    אני אופתע מאוד אם תנצחו בתביעה.

בכל מקרה, אצלי לא נתנו לי לפתוח חשבון נגזרים בבנק, לפני שלא אשב עם "יועץ ראשי לנגזרים"
    ואת הפעולה הראשונה במניות עשיתי מול הפקידה.. אסור לי היה לעשות פעולה ראשונה לבד.

ציטוט פורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
    אני מבטיח לך שהעורכי דין של הבנק יהיו טובים לא פחות
    אני אופתע מאוד אם תנצחו בתביעה.

בכל מקרה, אצלי לא נתנו לי לפתוח חשבון נגזרים בבנק, לפני שלא אשב עם "יועץ ראשי לנגזרים"
    ואת הפעולה הראשונה במניות עשיתי מול הפקידה.. אסור לי היה לעשות פעולה ראשונה לבד.
    מה זה גנון ?
    אם היו עושים לי ככה , הייתי נעלב.

טוני123

תגובה למי ששאל האם היו כתיבות לא היו כתיבות כלל וכלל קניה מכירה בלבד ואני מדגיש חד משמעי הבנק עבר עבירה על חוק רשות ניירות הערך וחוקי מפקח על הבנקים למי שעדיין מתלבט למה שאני רושם מוזמן להכנס לתקנון הבורסה ולתקנון המפקח על הבנקים הוראה חד משמעית גורפת א'' חייב יועץ השקעות מול הלקוח ולא יועצת לניקיון צי'קים ב'' היועץ מתוקף תפקידו חייב להזהיר לקוח מפני הסיכון בשוק הנגזריםג'' זה שהלקוח ביצע עסקאות קניה מכירה ועבד ללא ידע בסיסי במעוף זו רשלנות לשמה אני רוצה לשמוע ואף להיפגש אם כל אחד פה באתר שיוכיח לי שהוא מורווח בשוק המעוף אם יש חייה כזו אני מוכן לרוץ ערום ברחוב ולהכריז יש מי שמורווח במעוף....אציין שאני בעצמי עד שנת 2003 נחשבתי לשחקנים המובלים בשוק הנגזרים לא אכנס ליותר מדיי פרטים אני הייתי כותב מבצע אסטרטגיות אוכפים פרפרים ומה לא אם תוכנה שהבאתי אותה לישראל בשנת 2001 שלאף שחקן מעוף לא היה עוד בזמנו כלים אם שאני השתמשתי אני לא מתבייש להודות בכך שנימחקתי התרסקתי איך שתקראו לזה ואני מדבר על סכומים שלא שמעתם עליהם יש לי המון חברים שהם היו בעבר שחקני מעוף גדולים אם חזון ובעלי הון עתק וכולם נמחקו אז אני בא בטענות לעצמי על שגיאות שביצעתי בעבר אני בשוק הון מאז שנת 1990 מכיר את כל השוק מי מנווט מי שולט בשוק וכו'' אבל בדבר כזה חמור עדיין לא ניתקלתי עוד אציין לפני רפורמת בכר שהייתי ניכנס לסניף בנק זה או אחר הייתי שומע כל מיני משקעים שרוצים לעסוק במעוף ללא ידע נקרא לזה על סמך מזל ואפילו אז שהכל היה פרוץ ויועץ בנק היה מותר לו לתת עצה למשקיע תמיד לפני חתימה על נגזרים הוא היה צריך לחתום על סיכון הטמון בו ואף היה מקבל נו נו לפני מהיעוץ....מה קרה מאז להתעורר חב'רה אנחנו ב2010 דיי זה פשוט אונס לקוח שוד לא יודע איך להסביר זאת לא תבינו את זה אוליי רק אחרי שיקרה משהו למישהו קרוב אליכם ומפה לפני שאסיים בתגובתי אני הייתי מציע לכל מי שחושב שחברי נופל על כל העולם ואשתו כפי שאחד המגיבים פה ציינו ההיפך אני רוצה ומעוניין לשמוע ואני מוכן להעמיד קפיטל של 500.000שח'' אפזר אותם ל5 חבר'ה שיתפזרו ל5 בנקים כל אחד אם 100.000שח'' ויגש לפתוח תיק נע'' פשוט אני רוצה תיעוד שמי שיפתח לו חשבון נע'' או נגזרים ללא יעוץ של יועץ מוסמך בעל רישיון כל 100.000שח'' אתן לו עוד מאה אלף מתנה חבר''ה אין חייה כזו תזהרו משוק ההון הישראלי כותב לכם זאת אחד שמכיר את השוק הנ''ל מעל 20 שנה אני יודע מה אתם או חלק מכם מרגיש מה הוא כותב זה עכשיו....מאיפה הבולשיט הזה אתם יודעים למה???כי אולי עשיתם סיבוב בתקופה האחרונה זה נקרא בשפה שלי מלכודת דבש וכיפה אדומה אם אני טועה איתכם הסליחה לא חלילה אומר אל תשקיעו פה או פה אלא תהיו זהירים שמרו על כספיכם ללחוץ קליק זה מורגש כמו כרטיס אשראי הרי הכל פסיכולגיה מאחל לכולם נחת רווחים ואם אתם מורווחים שבו קצת על הגדר לא נורא גם אם השוק ימשיך לעלות לא רוצה לתת תחזית כרגע לגבי השוק אבל קיבלתם מן עצה תהיו נורא זהירים באופטמיות בהצלחה טוני המשך יום טוב לכולם

טוני שלום,
    סליחה, אבל אתה מפתיע אותי.
    (ואני לא מבין בנגזרים כמוך)
    שוק הנגזרים זה משחק סכום אפס, ואם יש מפסידים , בהכרח יש גם מרוויחים.
    אז אתה מתכונן לריצה בעירום?
    ואם נמחקת ב2001, איך חבריך לא למדו לקח?

אני מקווה בשבילך שיועציך בפן המשפטי אינם דומים למה שאתה מכנה "יועץ לסילוק צ'קים המטפל בנגזרים".

שלום לך יש לי לא מעט תמיהות

א אם אתה כזה מומחה לנגזרים אז אתה אמור לדעת את כל התשובות לשאלות שאתה שואל וכי למה אתה בא לשאול את שחקן ? אתה עושה לו מבחן ?

ב בתור מומחה לנגזרים אתה בטח ידעת שקניות חשופות פועלת לרעת החבר שלך 92:8 % אז למה לא עצרת בעדו ברגע הראשון אחרי הפסד של חודש אחד

ג אני רוצה שתחשוב טוב טוב את העבר האם הסיבה שנמחקת לא היתה בגלל גרידיות ואי עמידה בכללים שאתה לבד הצבת לעצמך (בהנחה שהיית מומחה וידוע לך איזה כללים להציב ואל מה אסור לוותר ואיפה אסור לחרוג בשום אופן)

אסיים בזה שהכעס, תיסכול, והכאב ניכר בכל מילה שאתה כותב אבל אני לא ממש מאמין שיש מה לעשות (אהיה כנה איתך מה שנקרא דוגרי (נקרא לנער בשמו)) ואני מקווה שתצליח בזה (מבחינתי שתוציא מהם אפי' פי שתיים מה איכפת לי זה לא יהיה על חשבוני) אבל אני יחזור ואומר שוב לדעתי אם זה כזה קייס מובטח ומוצלח חבל לבזבז כסף לעורכי דינים תעשה הסכם לפי אחוזים

כל טוב והצלחה

טוני123

א'' אציין שאני בארץ בערך 3 שבועות ב'' אתו חבר לא שיתף אף אחד בנעשה נקרא לזה מבושה או כל דבר אחר ג'' חלילה ההיפך אני שמח לשמוע חוות דעתו של שחקן מעוף ושל מי שיכול לתת עצה אני חוזר על דבריי אני 22 שנה בשוק אין חייה כזו עוד לפני רפורמת בכר לתת לאדם שאין לו רקע במהלך 60 שנות חייו הוא לא יודע מה זה בורסה לא קנה נייר אג'ח קרנות פשוט כלום מה שפיתה אותו היו משגעים אותו בבנק כל פעם היו רואים מיליון וחצי שח'' בפק'ם בוא תשקיע מניות וכוי'' אציין הוא הכי סולדי מה שהוא יודע וידע פק''מ בטוח התחיל משהו בראש לזוז אחרי שיועץ אומר לך בוא תשקיע מניות בורסה הוא התחיל להכינס לאתרים שלא אציין את שמם שפועלים על אינטרסים היה שומע תגובות היום הרווחתי 50.000שח'' אתמול 20.0000שח'' אני מציין במעוף לא במניות הוא בא אדם מבוגר מהישוב הלך לבנק תוך 5 דקות ויש לך גישה למה שאתה רוצה קח סיסמה תיגלוש וכך הלאה איפה האזהרה מחובותו של הבנק כלפי לקוח להזהיר אותו למה הוא נכנס איפה לעזזאל היועץ??? אתה יכול לבוא ולומר שאין תקנון???מעוף מיניומום יועץ בנק לנע'' תזהיר תקריא לו מה הכללים אין חייה כזו ולא ברור לי מה הלך שם באותו רגע אם אותה הפקידה היועץ לא פה היום אני לא מוסמכת לכן יש לנו יועץ נקבע לך פגישה איתו ובזה זה נגמר היה נותן לו אות אזהרה מינמלי גם את הם לא קיימו אתה מבין על אני מדבר???9000 אופציות מעוף ב4 חודשים חשיפה מלאה הוא לא יודע כלום איפה הבקרה של הבנק ????איפה אני שואל להרויח עליו 135.000שח'' עמלות אתה מנסה לקלוט את גודל הרוע של הבנק אני שוב חוזר אני ב22 שנה שמעתי מיליון ואחד סיפורים בשוק אבל מקרה כזה אסור לעבור לסדר היום היום זה הוא מחר זה יכול לקרות לאביך או למישהו קרוב לך איפה הפיקוח לעזזאל מבחיניתי זה נקרא הטעיית לקוח בשפה גסה אנסו אותו או שדדו אותו בלי כתב אישום אתה קולט שוד חוקי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות