א'' אציין שאני בארץ בערך 3 שבועות ב'' אתו חבר לא שיתף אף אחד בנעשה נקרא לזה מבושה או כל דבר אחר ג'' חלילה ההיפך אני שמח לשמוע חוות דעתו של שחקן מעוף ושל מי שיכול לתת עצה אני חוזר על דבריי אני 22 שנה בשוק אין חייה כזו עוד לפני רפורמת בכר לתת לאדם שאין לו רקע במהלך 60 שנות חייו הוא לא יודע מה זה בורסה לא קנה נייר אג'ח קרנות פשוט כלום מה שפיתה אותו היו משגעים אותו בבנק כל פעם היו רואים מיליון וחצי שח'' בפק'ם בוא תשקיע מניות וכוי'' אציין הוא הכי סולדי מה שהוא יודע וידע פק''מ בטוח התחיל משהו בראש לזוז אחרי שיועץ אומר לך בוא תשקיע מניות בורסה הוא התחיל להכינס לאתרים שלא אציין את שמם שפועלים על אינטרסים היה שומע תגובות היום הרווחתי 50.000שח'' אתמול 20.0000שח'' אני מציין במעוף לא במניות הוא בא אדם מבוגר מהישוב הלך לבנק תוך 5 דקות ויש לך גישה למה שאתה רוצה קח סיסמה תיגלוש וכך הלאה איפה האזהרה מחובותו של הבנק כלפי לקוח להזהיר אותו למה הוא נכנס איפה לעזזאל היועץ??? אתה יכול לבוא ולומר שאין תקנון???מעוף מיניומום יועץ בנק לנע'' תזהיר תקריא לו מה הכללים אין חייה כזו ולא ברור לי מה הלך שם באותו רגע אם אותה הפקידה היועץ לא פה היום אני לא מוסמכת לכן יש לנו יועץ נקבע לך פגישה איתו ובזה זה נגמר היה נותן לו אות אזהרה מינמלי גם את הם לא קיימו אתה מבין על אני מדבר???9000 אופציות מעוף ב4 חודשים חשיפה מלאה הוא לא יודע כלום איפה הבקרה של הבנק ????איפה אני שואל להרויח עליו 135.000שח'' עמלות אתה מנסה לקלוט את גודל הרוע של הבנק אני שוב חוזר אני ב22 שנה שמעתי מיליון ואחד סיפורים בשוק אבל מקרה כזה אסור לעבור לסדר היום היום זה הוא מחר זה יכול לקרות לאביך או למישהו קרוב לך איפה הפיקוח לעזזאל מבחיניתי זה נקרא הטעיית לקוח בשפה גסה אנסו אותו או שדדו אותו בלי כתב אישום אתה קולט שוד חוקי