כדי לחסוך וליעל את צורת הלימוד שלנו מהאתר חשוב מאד לדעתי לנסות בצורה מסוימת לאסוף את כל החמר שאסור לשכוח : הצעות כלליות ,אירועים היסטוריים , עקרונות חשובים{החומר הלא דינאמי..} לתוך 'חדר' אחד שיחולק לנושאים : אג"ח , אופציות.. – ואולי כך : כאשר מנהל פורום מסוים כותב או רואה שנכתב עיקרון חשוב , הוא מנסח אותו בצורת כלל,מסביר את חשיבותו.. ומעתיק אותו גם לאותו ה'חדר' של כל הטיפים שיתמלא לאט לאט לספר המלצות ועקרונות גדול!!! זה כולל גם את המאמרים הפיננסיים ..- ניתן להוציא מהם עקרונות ולנסחם בקצרה ובבירור . זה עבודה , אבל זה יקל על כולנו ללמוד ולהבין טוב יותר ומהר יותר .

נקודת המוצא היא שהידע באתר מחולק ל-2 : ידע דינאמי ,משתנה – אסטרטגיות מתחלפות , המלצות למניות שמשתנות מפעם לפעם. לעומת סוג שני של מידע שלדעתי הוא החשוב יותר כי הוא לבסוף זה שיקדם אותנו להבנה אמיתית לעצמאיות מחשבתית וחוסר תלותיות : העקרונות הבלתי משתנים שעומדים מאחרי ההמלצות .. המחשבה מאחריהם שנובעת מנקודות מוצא מסוימות שחשוב מאד להבין להפנים ולזכור .
מה שאני באופן אישי הייתי עושה עד היום, זה : יוצר תיקיות במחשב לנושאים השונים : אופציות , מניות , אג"ח, קרנות נאמנות , תעודות סל , נדלן....... . ועוקב אחר הנכתב בפורומים השונים. כאשר אני מוצא עיקרון חשוב ,טיפ ,תוספת הבנה וכו..שחשוב לי לזכור – אני מעתיק לאותה התיקיה.. .

לשיקול דעתכם ....
ישר כח עצום ותודה רבה לכל העמלים יומם וליל לטיפול וקידום האתר !! ומזל טוב לך אתר נפלא