x

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 41

נושא: הצעות ורעיונות לשיפור, לשידרוג האתר תרשמו בשירשור כאן....

Re: הצעות ורעיונות לשיפור, לשידרוג האתר תרשמו בשירשור כאן....

עליזה- כוונתי לא לעבוד בחברה שלו אלא שהחברה שלו תשמש כחברת הבורסה שדרכה נשקיע , כך שהעמלות ישולמו לו במקום לבנקים/ חברות השקעות
    שחקן אמר לחשוב בגדול

חנן היי

החברה של שחקן לא עוסקת בתוכנות, אלא חברת השקעות וקרנות גידור.
    החברה מתעסקת עם קופ"ג, פנסיה, ביטוח ועוד אבל בעיקר עם השקעות.
    כעיקרון הרעיון שלך קוסם לי, ואם תהיה היענות יש מצב להגדיל ראש.

שלום לכולם,

קודם כל ברצוני לציין שאני מאד נהנה לשוטט באתר ולומד המון מכולכם בכלל ומסקירות שחקן בפרט.
    למרות זאת ישנם כמה נקודות שהיו עושות את החיים קלים יותר:

1. כאחד שאין לו אפשרות להיות אונליין באתר "שחקן" במשך שעות העבודה אני מציע לתת אפשרות (גם אם כרוכה בעלות כספית) לקבל עידכונים כאשר ישנה הכרזה חשובה (מימוש/תיקון אסט' של שחקן לדוגמא) באמצעות e-mail והודעת SMS. בדרך זו נוכל כולנו לשפר את ביצוענו.

2. מכיוון שאני עדיין לא שוחה בחומר, הייתי שמח אם היתה באתר אפליקציית חישוב בטחונות וסימולציית אסטרטגיות.

3. הוספת כלי ניתוח והשקעה (מפת פוזיציות, יחס CP טבלת מחירי אופ') כדי שהאתר יהפוך ל- One Stop Shop

4. צ'אט פרטי עם אחד/קבוצה של חברים.

הצעות ורעיונות לשיפור, לשידרוג האתר תרשמו בשירשור כאן....

שלום לכולם,
    1. לא יכולתי להשתתף היום במסיבה ומכאן הצעתי הדחופה ביותר והחשובה מאוד - למצוא דרך לא דרך - לפתוח צאט במקום העבודה (כי אחרת אתפטר...)
    אז הכי חשוב - נושא ראשון לטיפול בבקשה.

2. הקורס של יוסי מדהים ומרתק - אבל לאור ניהול השוקתות הרבות והדיונים האינסופיים - הצעה - לנהל שוקת משותפת חודשית, עם תיקונים ו/או ששחקן ימליץ על אסטרטגיה למתחילים (לא צריך 10% בשבוע, אפשר פחות). מאוד יסייע לחסרי ניסיון באופציות, ואין חכם כבעל ניסיון.
    3. פורום אופציות + מנהל פורום (הרצאות, וידיאו, סקירות שבועיות, מפת פוזיציות, החלפת דיעות, סימולציות, ניהול אסט' משותפות, כלים לסימולציות, המלצה על תוכנות מסחר באופציות.....)
    4. המלצה של שחקן לגבי חברת ניהול תיקים (ובוודאי שהחברה שלו עדיפה למרות שאינה מוגדרת כך ), אמינה, מקצועית ושקופה- ו/או להשתמש ביתרון לגודל שלנו לפנות לחברות שינהלו תיק עבורינו, ואולי שחקן יסייע בתיווך.
    5. מנהל פורום המלצות למניות - מיכוון שהבנו ששחקן לא יכול לנהל זאת, שמישהוא אחר ינהל זאת, (עדיף מלא כלום).
    תודה רבה וברכות
    R

- חברים/ות מה דעתכם/ן על התסריט הבא? ..."שחקן" נכנס לצ'אט ==> 10,000 אסממסים נשלחים בו-זמנית לסלולרים ==> 10,000 נכנסים בו-זמנית לצ'אט ==> נשמע פיצוץ אדיר, והצ'אט קורס, אז מה עושים?

- עושים תורנות בין ברי המזל שזכו להקרנת הבכורה ==> "תורן הצ'אט" מעלה את פרוטוקול הצ'אט לפורום ==> לפני כן צריך "טיפול קוסמטי" של הוזזת תשובות "שחקן" לשאלות הרלוונטיות, כלומר "לבשל את הפרוטוקול" וככה נקבל את זה מבושל ולעוס במתכונת של "שאלה ותשובה" אז בהצלחה לכולם, תודה

רד תודה על הברכות

כיוון שלא היית "במסיבה" אנסה להתייחס לכל דבר ודבר
    1. שחקן אמר שישתדל להתייחס לזה וקרוב לוודאי שננסה לבצע
    את זה עבור המתחילים בשבוע הבא.

2. מנהל פורום אופציות, צריך למצוא את האדם המתאים, ולהביא בחשבון
    עלויות וכד', אני עוקבת אחרי כמה מהחבר'ה באתר וכשאמצא את האחד
    המתאים לעניין נדון צוות ההנהלה ובאישור שחקן יש מצב להתקדם
    הלאה.

3. ניהול תיקים הוא לא דבר של מה בכך, קשה להמליץ על מנהלי תיקים אחרים שאנחנו לא מכירים,
    כשאין לנו מושג לגבי ההישגים שלהם. בעיקרון שחקן מנהל גם תיקים, וקיבל המון בקשות לניהול תיקים אצלו, ועד לרגע זה סרב,
    תאמיני לי שאני יושבת על העניין חזק ומנסה לשכנע אותו כל השנה
    לנהל תיקים, שוב דברים כאלו תלויים בהיענות של קהל המשתמשים.

4. לכל שאר שאלותיך הכל ניתן, אבל הכל עולה כסף, ולכן זה יהיה רלוונטי
    אם תהיינה הכנסות לאתר.

לשירותכם בכל שאלה ובקשה

בהצלחה

הרעיון שהועלה למעמלה של פרסום הצט עם שחקן לאחר "בישול" הוא מעולה ולא צריך לעלות כסף אלא רק רוח התנדבות שלא חסרה כאן. אני מאוד בעד

ריכוז המלצות מנהלי פורום

האם ניתן לייצר אינדקס ני"ע מומלצים ומאוזכרים. ניתן לבצע באופן מרחיב - כאשר
    ישנה סקירה דוגמת אלו (המצויינות) של רם, מיובאות ממומחים מקובלים דוגמת צרניאק או איזכורים של שחקן כפי שמופיע מידי פעם בתגובות ובצ'אט.

לדעתי זו חלופב שימושית למנגנון החיפוש - שתוכל ליבנות היסטורית המלצות ברבות הימים.

תודה, אלון

אלון, רעיון נחמד

אם אמצא מישהו שמוכן לעשות את זה כאן
    אין לי שום בעיה עם זה.

חבר'ה יש כאן כפפה להרים, המעוניים
    ידברו איתי בפרטי ונעשה החלטות.

בהצלחה

היי גואל
    תודה שהיזכרת לי שמי שהעלה לראשונה בראשי
    את הנושא ה1+3 הייתי אני
    ולנושא מס2 הארתי איך לנסות וליישם את האירגון,מי שהעלתה אותו לראשונה הייתה בחורה
    בילעדיך הייתי שוכח!
    תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות