x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: קרנות נאמנות

קרנות נאמנות

רציתי בבקשה המלצה משחקן להשקעה בקרנות נאמנות,כיצד להשקיע(כוון כלשהו),והאם אפשר להכנס ולצאת מתי שנחפוץ?
    הכוון בהשקעה לטווח בינוני/ארוך.
    היש מצב שבהשקעה מעין זו,יתאפשר לי,שהרווחים באם יהיו,יופרשו ישירות לחשבון הבנק שלי
    באופן שוטף כל חודש,על-מנת שתהיה הכנסה נוספת בבית?
    האם אני יכול לרכוש קרנות דרך היועץ שלי בבנק או עדיף לפנות לאיזשהו יועץ מבית השקעות?
    ואם כן,על מי היית,שחקן,ממליץ בחום?
    האם לקרנות יש תקופת חיים מוגדרת,או שהיא רציפה כל הזמן? והאם אפשר לתכנן על רווחים
    מראש?כלומר,האם לפני ההשקעה מצויינים מספרים? כלומר,מחיר קניה ומחיר פדיון עתידי?
    אם ישנן עוד נתונים אשמח לשמוע. בברכה -שלומי א.

Re: קרנות נאמנות

שלום שלמה.
    הקרנות נסחרות כמניה אז אין בעיה לקנות ולמכור כאוות נפשך. אין אפשרות להפריש סכום קבוע לעו"ש אך אתה יכול פשוט למכור חלק יחסי כל חודש.
    אתה יכול לרכוש בעצמך או דרך היועץ - אין משמעות מבחינת הקרן אלא בעיקר מבחינת העמלות. איני ממליץ על גופים באתר אך תוכל להתייעץ עם החברים בצאט.
    לקרן אין מועד פדיון מוגדר ואין מחיר פדיון.

היי
    בבואך לרכוש קרן נאמנות תבדוק האם מחיר הפדיון =למחיר היחידה דהיינו הקרן פטורה מעמלות או שמנהל הקרן נושא בעמלה,מכיוון שזהו שוק נורא תחרותי ישנם המון קרנות אשר פטורות מעמלות.ברכישת קרן אין עמלת קניה ואין עמלת מכירה כך שישנה אטרקטביות ברכישת נכס זה.
    תבדוק את שיעור השכר שמקבל מנהל הקרן והנאמן גם בנושא זה התחרות היא גדולה מאד.
    בניגוד למה ששחקן אמר מעלה ישנם קרנות אשר מחלקות דיבדנד (הכנסה קבועה)כל חודש בחודשו
    תוכל למצוא אותן תחת כותרת ".... מחלקות ".
    ישנן קרנות אשר מנהל הקרן מייעד שער מיועד שאליו הוא מתכוון להגיע בתאריך מסויים ובדר"כ הוא גם מגיע אליו (אין התחייבות בעבר הייתה דבר שגרם לשיפוץ תשואות).
    אם תרצה עוד מידע בעניייני קרנות תוכל לפנות אלי בפרטי
    יום טוב

אני מודה לכם שחקן ועופר תודה רבה.
    אשריכם שיש עוד אנשים כמותכם.

מדוע זה חשוב לדעת כמה מרוויח מנהל הקרן? ומה אחוזי העמלה המקובלים והסבירים אשר ישולמו למנהל הקרן ?ומתי מנהל הקרן גובה את התשלום?והאם עמלתו הינה רק מרווחים או מהסכום הכללי?עוד שאלה-מה עדיף לרכוש קרנות פטורות או לא?

שכר של מנהל קרן ונאמן מנוכים מדי יום ממחיר של יחידה.לכן אתה לא תראה תשלום זה אך בוודאי שככל שהשכר נמוך יותר טוב לך.שכר זה משתנה לפי אפיקי השקעה וגוף מנהל.תוכל להיכנס לאתר FUNDER.CO.IL ולבצע השוואה.בנוסף קיימות קרנות "מחלקות"- שכל חודש מחלקות סכם נוסף לעוש

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות