אין בעיה עם ירידות/עליות מתמשכות. תמיד אפשר לחתוך עם הפסד קטן עד סביר. רחוק מאד ממחיקה. מחיקה תהיה למי שפתח צפוף מדי/מתעקש לשפץ בחודש פסיכי/לא שומר על הכללים. אני החודש הקטנתי את הרווח שלי כשזזתי מ 1180 ל 1200. אם העליות היו ממשיכות, הייתי סוגר את 1200 וזהו. ואז זה היה נגמר באי רווח (אפילו לא הפסד). יש בעיה די תיאורטית במכה מהשמיים. עליה/ירידה של הרבה אחוזים בדקת הפתיחה.פורסם במקור על ידי sun99
זה לא היה משקתות רחבות. אלו היו מפעילי מסחר אוטומטי באמצעות מחשבים, שלא ידעו להתמודד עם רצף כזה של ירידות.פורסם במקור על ידי sun99
אז אסור להרדם בשמירה. משמעת עצמית, כבר אמרנו?פורסם במקור על ידי sun99
זה לא נכון. מניות ליהמן ירדו באופן רציף כבר חודש לפני ההודעה על פשיטת הרגל. המצב היה קשה כבר הרבה קודם. אסור היה להכנס לשקתות רחבות בתקופה ההיא. או לחילופין, ניתן היה לפתוח רק חצי שוקת (למעלה). ובשביל זה אנחנו טוחנים כאן את העניין הזה מכל הכיוונים. מדברים על ברבורים שחורים כאשר אין צל של ברבור כזה מרחוק.פורסם במקור על ידי sun99
לא איכפת לנו אם מצב הכלכלה טוב או רע. מצידנו שיהיה רע. שיהיו ירידות. העיקר שלא יהיו התרסקויות. ואת זה אני לא רואה כרגע.פורסם במקור על ידי sun99
בעצם הרוחק, יש הרבה הגנה. את זה גם יוסי אמר.פורסם במקור על ידי sun99
אני לא מתיימר לדעת את כל התשובות לכל דבר. נכון להיום, זו נראית לי אסטרטגיה חודשית טובה, שמכניסה כסף די בטוח. זה לא בא בקלות, זה לא לאסוף כסף מהרצפה, וזה לא טרוויאלי. אבל זה נראה עובד.