איך איך זה קורה .... איזה יום מוזר איך קורה שחצי יום אחרי הפקיעה הבורסות באירופה מתרסקות אוי התזמון למה דובאי לא נפלה אתמול למה????!!!! כמה צער היה נחסך מאיתנו![]()
איך איך זה קורה .... איזה יום מוזר איך קורה שחצי יום אחרי הפקיעה הבורסות באירופה מתרסקות אוי התזמון למה דובאי לא נפלה אתמול למה????!!!! כמה צער היה נחסך מאיתנו![]()
זה הסיפור של השחקנים. אם היה להם מזל השנה הם לא היו בתשואה של 100%
אלא 400% אם לא יותר מזה ואני לא מגזים.
תמיד הנפילות בחמישי ומתוקנות בשישי.
תמיד החוזים ירוקים ודקה אחרי פתיחה הם אדומים.
תמיד אם היה יום מאוד אדום למחרת החוזים יתקנו בחדות.
אם המדד יורד הדולר יעלה ויתמוך בדואליות.
זה מה שהרבה לא מבינים. אם לא היה המסחר מסתים בשעה 16:30 ישראל לא היתה מתקרבת אפילו ל1000.בקיצור יותר מידי מזל יש בבורסה שלנו ותלות בבורסות אחרות למרות שאין לנו שום קשר אליהן.
פשוט לא יאמן.
גם כשאסטטרגיה לא מצליחה זה רק בג לל חוסר מזל.יאללה מה יכל להיות כאן אם הירידות היו ברביעי.
קטונתי מאוד
אבל לדעתי הפקיעה הגבוהה הייתה יזומה ללא כל רוח גבית
פה מישהו דחף את המעוף לגבהים שלא ניראו ללא שום סיבה
וגם אם היו ירידות (לא מפולת)הפקיעה הייתה נישארת בעינה
ואם תצאו מאותה הנחה שהוול היה עולה רק ב1%
מה היה הולך פה!!!
שחיטה כשרה
גם הפקיעה עצמה הייתה די שקטה שהגלום היתבסס בתחילה על 1085+-1 נק'
ועלה ללא הפרעה מיוחדת ל109x
כניראה מי שדאג לכך בעל כוח חזק שהיה קשה מאוד להיתנגד לו
גם כשהיה אדום בוול הימשכנו לטפס ללא שום סיבה פשוט כך!
אם הייתה היתנגדות אצלנו בפקיעה היינו רואים את הגרף עולה ויורד לרמות נמוכות יותר
לפי הפקיעה פשוט הישלימו עם הגזירה
זה בלט מאוד במהלך 20 הדקות
נקווה שבפעם הבאה נצליח לזהות גורמים יוצאי דופן במהלך החודש שאת ביטוים אנו מוצאים בפקיעה כמו היום
אני מאחל לכולם חודש מוצלח וריווחי ולא פחות חשוב-מלא הנאה!!!!
אבי
אבי
אמתהיה כנראה מישהוא בעל עוצמה מאחור שדחף את המדדים ללא כל סיבה הגיונית. אבל הציבור הצטרף לחגיגה בלי להבין למה. אם הוא לא היה רואה עליות אלא קריסות באירופה ובוול תאמין לי השחקנים לא היו צריכים לעבוד קשה והמדד היה קורס בנפילה חופשית, יום קודם או אפילו ביום הפקיעה אל תשכח שגם הציבור מכניס פקודות לטרום לא רק השחקנים וההשפעה היתה עצומה השחקנים היו רק מעצימים אותה מה שלא קרה היום לצערנו הם לבד לא יכלו להפיל וכולנו חטפנו נקווה לרווחים בפקיעות הבאות :?
אני יודע שאני אומר משהוא הזוי וקונספרטיבי אבל שחקני המעוף הם הבלמים הכי טובים של המדינה/בנק ישראל נגד בועות ושאר ירקות למה נתנו להם (וגם לנו) לדמם היום למה??? ועוד לטובת שחקנים זרים.? בושה איפה הנגיד במקום להעלות את הריבית ברבע אחוז שאולי תבלום את ההתנפלות על הבורסה ואולי לא. ביום כזה תתנו אשראי מתחת לשולחן לשחקנים ואל תספרו לי שזה לא חוקי במדינת השקשוקה הכל הולך פחחחחח :x :!: :?
זה לא חוסר מזל.
המזל נכנס לתמונה והצורך שלך גדל בו כאשר עשית משהו לא טוב כבר בהתחלה.
1. השחקנים לא העריכו נכון את רמת המאקרו ושווקי העולם.
2.אלמנט העדר שולט בכולם וכאשר הקהל המקצועי סביבך מכריז כי הכיוון אדום או ירקרק
אזי קל מאוד לזרום עם דעת הרוב במיוחד כאשר אנחנו מסתמכים על הצלחות וסטאטיסטיקת העבר.
3.השחקנים מאמינים בכוחם בצורה מופרזת מדי דבר שגורם להם לחשוב שגם אם יטעו יוכלו תמיד לתקן .
4.הערככת השחקנים ההתחלתיות כי השוק לא שווה יותר מ-1050 כשלה .פקיעה ברמות של 1093 מהווה כישלון חרוץ להערכה הראשונית .טעות של יותר מ- 5% בחודש אחד...
5.אם אתה נזקק למזל עד הרגע האחרון בשוק ההון אזי תסגור את הפוזציה שלך . אתה טועה בה!
מי שחושב שהשחקנים לא הפסידו כי היו מוגנים ברמה זו או אחרת אני רוצה לרשום שהפסד השחקנים השבוע גם אם לא היה כספי וכאן אני חושב שהיה גם היה אבל גם אם לא מדובר
מדובר בהפסד יוקרתי מאוד ,הפסד פסיכולוגי הפסד ברגעיהאמת.
מזל ? על מזל יכולים לדבר רק אלה שקנו פוט 1090 חשוף לפקיעה ביום האחרון כשהגלום סגר ב- 1091 לערך וציפו לפקיעה של 1085 ומטה הם אלה שלקחו הימור נטו .
לכל שאר בעלי האסטרטגיה אם אתם צריכים מזל באסטרטגיה תסגרו אותה . משהו לא בסדר שהרי אסטרטגיה לא אמורה להיות תלויה במזל בצורה כל כך מאסיבית שהרי אם כך הדבר אז אין היא אסטרטגיה...
NEO
אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.
מה זה המילה "שחקנים" כל שחקן וההערכות שלו, האסטרטגיות שלו החשיפה שלו, וההטיות הפסיכולוגיות שלו
לפי מה שמדברים כאן, נראה כאילו ישנה "ועידת השולחן העגול" שמסביבו מסובים "השחקנים" ומטקסים עצה יחדיו כיצד יפעלו יחדיו, היום, מחר ומחרתיים
חוסר מזל נדיר