x

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 32

נושא: פקיעת נובמבר, אסטרטגיה שבועית וסיכום חודש

פקיעת נובמבר, אסטרטגיה שבועית וסיכום חודש

בוקר טוב.
    הפקיעה הבוקר היתה סביב האפס והמחזור שעבר את 1.2 מיליארד ש"ח מלמד על הדרמה שהתחוללה כאן היום והשבוע.
    אפשר לבוא ולומר כי חוסר מזל פקד השבוע את השחקנים, חוסר הנזילות פגעה מאוד, ואף היתה כאן התערבות של גוף כותב נוסף שהיטתה את המאזניים - אך כל אלה הם לא יותר מתירוצים.

האמת היא שזה פשוט חלק מהמסחר.
    לא ניתן להרויח כל פעם, ואע"פ שכמעט שנה שאנו חווים רווחים של 10% מידי שבוע, עדיין יהיו שבועות בהן האסטרטגיה תסיים בהפסד. הסברים תמיד יהיו לרוב אך זוהי טבעה של הבורסה. החשוב הוא לא שבוע נקודתי טוב ככל שיהיה או לחילופין מסב נזק אלא הרווחיות לאורך זמן (תוחלת בשפה מקצועית).
    בפקיעה קודמת האסטרטגיה הניבה 50% רווח ויותר, ואילו בנוכחית כ 20% הפסד. זה פחות מעניין. המעניין הוא מה היה בין השבועות הללו, ומשקיע צריך לבחון עצמו לאורך זמן.

בסיכום חודשי, אנו סוגרים עוד חודש חיובי עם שלוש אסטרטגיות שהניבו בממוצע 10% ושבוע אחד שהסב נזק.
    במהלך שנה שלמה האסטרטגיה השבועית הסבה רק פעמיים נזק, והפעמיים הללו התרחשו בשבוע פקיעה - קחו זאת כתמרור אזהרה. לא בכדי אני מציין כי מי שאינו בקיא בנגזרים שלא יסחר בשבוע זה, משום שהקושי לתקן גדול מאוד.

אני שמח לשמוע על ההתקדמות של הקורסיסטים והרווחים שאתם עושים אך תמיד לנהוג במשנה זהירות. מי שעבד נכון לא היה בטווח הפקיעה בכלל השבוע, וזהירות היא אחת התכונות החשבות ביותר ממשקיע נגזרים.

שבת שלום.

Re: פקיעת נובמבר, אסטרטגיה שבועית וסיכום חודש

תודה ושבת שלום
    Enter at your own Risk

זה לא נעים להפסיד אבל הרבה יותר חשוב זה לא להפסיד את הלקח.
    תודה לך שחקן יקר ושבת שלום.

תודה , שבת שלום...וחודש דצמבר מוצלח לכולם.

אני רוצה להודות לך שחקן, על המקצועיות על האדיבות ובכלל על החשיפה שאתה מאפשר לנו לעולמם המעניין של שחקני המעוף.

מקבל את העצה שלך - החודש אני מסיים עם תשואה של 4% אבל אם אם מסתכל אחורה מהיום שהתחלתי (לא הרבה רק חודשיים וקצת עשיתי על התיק כמעט 60% וזה המון.
    כמו עצה גם יש לי מסקנה- אני לא מספיק מיומן בשביל להיות בשבוע פקיעה ולכן אני ימנע מזה להבא עד שאשתפשף. תודה רבה על עוד חודש שעשיתי רווחים בזכותך וגם אם הייתי מפסיד כל השנה - עדין תודה רבה על הליווי והתמיכה וזה שאתה לא שוכח לעדכן אותנו גם במצבי לחץ ודואג לנו ממש כמו אבא.
    שבת שלום לך ולמשפחתך.

שחקן ראשית רציתי לומר לך שאתה בן אדם ענק!!!!!!!!!!!
    אבל משהו לא היסתדר לי עם דבריך
    אבקש מאוד אם תוכל להשיב -זה בראשי
    האם לא ניתן היה לזהות מראש את הגורם הדומיננטי שגרם לעליות המטורפות האלה
    והאם סגירת פוז' 1090 5000 יח לא הייתה תמרור אזהרה?
    אני העברתי את כל הכתיבות ל1100 למרות שהייתי משוכנע ש1090 לא ישלם
    אני אודה מאוד מאוד אם תוכל להסביר את המהלכים בצורה מנומקת על מנת שנשכיל
    תודה מאוד איש יקר!
    viewtopic.php?f=52&t=4109

שלום שחקן

קודם כל תודה אין ספק שהתוחלת היא החשובה
    אבל החודש עושה רושם שהנחות היסוד השבועיות היו לא נכונות.

כלומר ההנחה שהוול יגיב בירידות לנתונים רעים לא היתה נכונה.
    אינני מאמין שאפשר להסתמך על מזל.

מדובר כאן גם על חטא ההיבריס והיוהרה של השחקנים שחשבו שהם יכולים לשלוט במדד בקלות ולכן באמצע החודש העלו והורידו כרצונם בניסיון למקסם רווחים.
    יתכן שצריך לעשות שוב שיקלול של המצב ולתת משקל כבד יותר לפסיכולוגיה של השוק האמריקאי בפרט.

תודה

aavv דוקא סגרו 5000 שזה ממש לא הרבה אבל פתחו 12000 קול 1100 ככה שממש לא חושב שהיתה סגירה ואני עוקבת כל חודש אחרי מהלכי פקיעה וזה טבעי שאנשים ירצו לממש רווחים לפני היום הגורלי.

שחקן תודה ענקית. לא מעניינת אותי בכלל התשואה השבוע אלא רק ברמה חודשית.אני עובדת יותר סולידי מאחרים ואולי מרויחה קצת פחות אבל עושה אסטרטגיה שלך כל שבוע ויוצאת אחרי 3 אחוז. זה מספיק לי ועובד מצוין עבורי. בינתיים כל שבוע מחייכת

תודה

בוקר טוב שחקן ,
    לפי החישוב שלי האסטרטגיה שלך הפסידה השבוע 1150% . התיקבול היה 286 שקל (לפי המגיב עופר) , ובפקיעה צריך לשלם 3260 .
    אפשר אולי להרוויח במעוף לאורך זמן , למרות שיש לי ספק גדול בכך , אבל אי אפשר להרוויח לאורך זמן כשהמנטרה החוזרת היא 'אופציות קול יקרות' , ו 'נטיה לדשדוש - ירידות' בזמן שהבורסה עושה את אחד ממהלכי העליות החדים בהסטוריה שלה בחישוב שנתי .

לדעתי אתה אנליסט מעולה , אולי אחד המבריקים שנתקלתי בהם , אבל חיזוי כיוון השוק שלך נוטה בכיוון ההפוך למגמה וחבל שכך .

שבת שלום לכולם .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות