x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: לשחקן מעוף היקר,ליז היקרה,ושאר החברים:נקודה למחשבה!...

לשחקן מעוף היקר,ליז היקרה,ושאר החברים:נקודה למחשבה!...

קודם כל ד"ש חם מוול סטריט!!!....
    שנית:כמה חשוב פיזור ההשקעות בשוק ההון.יש מנייה ברשותי שסימולה:vphm...חברת תרופות דיי מוכרת בבורסה.את המנייה קניתי אחריי שקראתי את ספרו המפורסם של הגורו:ג'ואל גרינבלט.בספר הזה הוא מציג שיטה לקניית מניות מנצחות לאורך זמן,והוא ממליץ בחום על המנייה הנ"ל.
    היום נחתתי בבוקר בניו יורק,המסחר נפתח,וחשכו עיניי:מניית vphm...קורסת ב-50%!!!!!!..כן כן...למזלי אני מושקע בה רק:1800$...ולמה?...כי אני מפזר את השקעתי על כ-30 מניות ברחביי העולם.למזלי ההפסד הוא מינורי.
    אבל מה אני בא לומר:שאין מומחים בתום הזה,אין גאונים,אין גורואים,ואין כלום!!!...יש הרבה מזל!!...ואיך אמר משהו,גדול:בורסה זה 10% פסיכולוגייה,ו-90% מזל...שכל לא צריך!!!
    תפנימו ותיזהרו!!!
    giddiyup the bulls

Re: לשחקן מעוף היקר,ליז היקרה,ושאר החברים:נקודה למחשבה!...

היי יער, שמתי לב שכתבת רק עכשיו, קודם כל שמחה שנחתת והכל בסדר, מסכימה עם המילים פסיכולוגיה ומזל, תספר לנו איך האוירה שם, עדייין מבולבלת???????מה האנשים חושבים??? תעשה חיים להתראות בינתיים

תראי ליז...דיברתי פה עם כמה ברוקרים,אמרו לי במילה אחת:תמכור הכל,שים בבלטה!!!!....הכל הולך להתרסק!!!...אתם לא יודעים כמה המצב קשה בארה"ב...הם בייאוש....כל הברוקרים על שורטים!!!...אני לא צוחק.....כמה אמרו לי:שים על זהב,וסחורות,את כל הכסף,עוד 5 שנים תהייה מיליונר....
    זהו,מה אגיד:ניו יורק מלכה!!!!....הולך למשחק של הניקס!!!...יאללה ג'רי וקריימר!!!!!!
    ביייייייייייייייייייייייי ייייייייי

כמו שתיארתי לעצמי, דברים שרואים משם לא רואים מכאן. , תודה יער, ובילוי נעים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות