x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: חישוב בטחונות ורווח בנגזרים

חישוב בטחונות ורווח בנגזרים

שחקן שלום ,
    יש אתר אינטרנט שאני יכול להציב בו את האסטרטגיה השבועית שלך על מנת שיחשב לי מראש את הרווח הצפוי והבטחונות הרלוונטים ?
    במידה ואני רוצה להקצין את האסטרטגיה המוצעת האם עלי לשכפל אותה מספר פעמים או עלי להגדיל את כמויות הכתיבות וקניות שאתה מציע? או שאין הבדל.
    בתודה מראש.
    NEO
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

Re: חישוב בטחונות ורווח בנגזרים

אתה יכול לבנות אסט., לראות את הבטחונות הנדרשים ובלצע סימולציות באתר הזה
    http://www.zerosum.co.il/CommonPositionsPricing.aspx

לא הבנתי בדיוק למה כוונתך בשכפול אבל הגדלת האסט' נעשית ע"י הגדלת הכמויות של הכתיבות והקניות תוך שמירה על היחסים ביניהן, כמובן שיצריך יותר בטחונות.

תרגיש טוב

היי תודה .. אם יהיו לי שאלות אני חוזר אלייך ..
    NEO
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

צוצו תגיד לי כשאני מכניס פרמטרים לאתר אחרי שנרשמתי ומציב נתוני אסטרטגיה איך אני מסמל קול שכתבתי ?לעומת קול שרכשתי ?
    האם קול שכתבתי אני אומר לרשום כמינוס במספר היחידות .
    NEO

בדיוק.
    כתיבה אתה מסמן במינוס לפני מס' היח'.
    קנייה בלי מינוס מן הסתם.

הי נאו,

שים לב שהבטחונות שהאתר zerosum מבקש עבור האסטרטגיות לעיתים קרובות גבוהים מאלו שאכן תדרש לשלם, ועל כן קשה לחשב דרך האתר את היעד.
    בעבר העלה לאתר נימרוד קובץ אקסל לחישוב מדויק של הבטחונות הוא מעוד עוזר לי, ניתן למוצא אותו ב"חיפוש" תחת -
    קובץ עזר לחישוב בטחונות.

שבוע טוב

תודה..
    NEO

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות