לעניות דעתי, הגם שאני די ירוק בנושא. אם אינך לחוץ תמתין. הכלל בחיים הוא שכל מה שיורד גם עולה ולהיפך. למעט מה שעלול להתרסק לחלוטין, ובחברות שציינת אין כמעט סכנה כזו.
הבעיה היחידה הינה אם אתה זקוק לכסף בטווח זמן קצר
לעניות דעתי, הגם שאני די ירוק בנושא. אם אינך לחוץ תמתין. הכלל בחיים הוא שכל מה שיורד גם עולה ולהיפך. למעט מה שעלול להתרסק לחלוטין, ובחברות שציינת אין כמעט סכנה כזו.
הבעיה היחידה הינה אם אתה זקוק לכסף בטווח זמן קצר
אופס שלום,
לפחות לגביטאואר, מומלץ להחליף את המניה באג"ח להמרה, הסבר תוכל למצוא בסקירתי בפורום אג"חים. ידוע לי שזו גם עמדתו של שחקן.
יום טוב.
אני אוסיף ואומר , שמאז שכתבתי את ההודעה, כל המניות הלן המשיכו לרדתפורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
טאוארקפה ב7 אחוז ותיקנה כבר 5 למטה בחזרה
ביולייןקפצה ב12 ותיקנה גם 5+ למטה.
מה ההסתברות לבחור 7 מניות אקראיות ושכולם ירדו מתי שהמדד טס למעלה בלי הפסקה ? :o
כל מניה צריך להשוות למדד שאליו הוא משתייך. למשל- מניות יתר למדד יתר 120 ומניות יותר גדולות למדד ת"א 100. אני רואה שאין לך בכלל מניות דפנסיביות ממדד ת"א 25 ומדובר במניות שהן ברובן ספקולטיביות. דווקא העלייה הפתאומיתבטאואר ובביוליין היו בשבילך נקודת חילוץ אם באמת רצית לצאת מהשוק.
קיוויתי שהם ימשיכו יום יומיים ויגררו לצד החיובי שאני לא אצא בהפסדפורסם במקור על ידי רונן סול
לומדים מטעויות
ואני עושה אינספור
התיק ממשיך לרדת, התיק שלי הניב מינוס 8% בחודש שבו הבורסה עלתה כמה וכמה אחוזים.
מדהים.
טאוארוביוליין צפויות לעבור בינואר ממדד היתר למדד ת"א 100 ות"א 75. עצם הכניסה למדדים אלה כנראה יזניקו אותן, כי תעודות הסל יהיו חייבות לקנות אותם. אז יהיו לך עוד מס' נקודות חילוץ בהמשך ותוכל לצאת מהן אף ברווח. פמס מחלקת דיבידנדים גם בזמני שפל אז כדאי לשמור גם עליה.
קניתי נדלן שורט לפני יומיים.. ועכשיו הוא עולה יומיים .. היום בכלל מזנק..
עכשיו יש לך נקודת חילוץ מגזית ואלביט הדמייה שעלו בצורה חדה ביומיים האחרונים. אם אתה מרווח עליהם תשקול מכירה.פורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
[quote=רונן סול]עכשיו יש לך נקודת חילוץ מגזית ואלביט הדמייה שעלו בצורה חדה ביומיים האחרונים. אם אתה מרווח עליהם תשקול מכירה.[/quote:11or233z]פורסם במקור על ידי "אופסשםמשתמש":11or233z
אלביט הדמיהברחתי..
גזית (או שמה גזית גלוב) קשה להחליט.. אמורה להכנס למעוף .. זה יעיף אותה למעלה ..