הי בוקר טוב חברים הבוקר הזה
אני רוצה להסביר לכם כמה דברים אחזיר אתכם ברשותכם לתקופת הקורונה
מה עשו אם אנשים שנבדקו והתגלה בהם סימני קורונה
הם נשלחו לבידוד כדי מה כדי שלא נדביק ולא נדבק למרות שלא היו תסמיני מחלה
והגרוע מכול החליטו לחסן אותנו כדי שלא נדביק ולא נודבק הפכו אותנו לנגיף ואף הגדילו שהתברר שגם אנשים מחוסנים נדבקים ואז כולם חוייבו בחיסון שני שלישי ורביעי
ומה קרה בתקופת המלחמה הוציאו אנשים מבתיהם והעבירו אותם לאזורים אחרים וצהל דאג שגם בעזה ובלבנון התושבים יצאו מבתיהם וינועו בדרכים
ולגרום לאנשים לעזוב את בתיהם
והכי חשוב דאגו להושיב אותנו בממדים ומקלטים
וגם פה הסיבה להרחיק אותנו מהאזור הבעייתי
מצד אחד "לשמור עלינו ועל חיינו " אף אחד לא רוצה לעזוב את בית ולהרגיש ולחיות כנווד
שיכנו משפחות בבתי מלון כשכול משפחה חייה בחדר זה לא פשוט ילדים והורים שמנותקים מביתם מבית ספרם
ממקומות העבודה ולהתנהל מספר חודשים בחוסר ודאות
ומה קורה היום לאחר נאום נתניהו לגבי כלכלה אוטרקית
הוא בעצם אומר שהעולם גילה בנו תסמינים שהם לא יכולים לחיות במחיצתנו
מבחינה כלכלית וצבאית ולכן הוא מכניס אותנו לבידוד ולמה ?
העולם טוען שמבחינה פוליטית אנחנו חולים והציונות פשטה את הרגל מבחינתם
אז מה בעצם יש לנו בישראל ציונות חילוניות ודתיות הציונות נכשלה נשארנו עם חילוניות ויהדות
הגענו לנקודה שאנחנו צריכים להחליט מי אנחנו או חילונים או יהודים והולכת להיות פה מלחמת אחים או לחיות כחילוניים ולפוך את מדינת ישראל כמדינת כול תושביה
או להיות יהודים
ולכן אנחנו מבודדים
העם הגיע לנקודה שבה הוא צריך לראות לאן פנינו או שאנחנו מתלכדים לעם אחד ומחליטים מה אנחנו רוצים ובמידה ולא נחליט מי שיכנס לכאן להחליט זה צבא ארה"ב
כי מה שקורה בעולם כבר עינכם הרואות שהחלה מלחמת דתות בין הנוצרים למוסלמים אתם רואים את ההצפה המוסלמית באירופה ובארה"ב ומה בארץ?? מה הממסד בא להגיד תקשיבו אחרי שהחלנו (מלשון מחלה) והיכנסו אתכם לבידוד וחיסנו אתכם הבאנו עליכם מלחמה ורצחנו אתכם ואנסנו ושרפנו ועיננו וחטפנו אתכם וירינו עליכם והכנסנו אתכם למקלטים עכשיו תחליטו מי אתם באמת כי בגלל שאתם יהודים וציוניים אתם בעצם לא רצויים
או שתהפכו להיות עם ככול העמים
מאחר והעולם החליט לבודד אותנו בידוד כלכלי אז נוצרה פה הזדמנות פז
אם אנחנו הולכים לכלכלה אוטרקית ניתנת לנו הזדמנות פז לחיות חיים אחרים ואתן לכם דוגמה אם המצב הכלכלי הולך להיות קשה אז הגיע הזמן שבמקום לנטוע עצי נוי לנטוע עצי פרי בכול הארץ במקום לשתול פרחים וצמחי נוי לשתול ירקות כדי שהכול יהיה נגיש ולא יחסר מזון
כרגע קשה לנו לעכל שזה הולך להיות כמו שבחיים לא האמנו שתושבי הצפון והדרום יצטרכו לעזוב את בתיהם אבל תתחילו לחיות ביחד ואל תשימו לב לרעשים מהצד תתחילו להבין מה ההולך לקרות ולהתנהג בהתאם אנחנו צריכים לדעת שאין לנו אלא את עצמינו ואת מי שלמעלה במרומים אל תצפו מהמסד שיהיה לטובתכם הוא זה שהביא את זה עליכם
הוא הביא עליכם את המלחמה את הקורונה ועכשיו את הבידוד המדיני ההחלטה עכשיו שלנו מה באמת אנחנו רוצים אם לא נבין ונראה את המציאות האמתית לא נדע להתמודד ואז הוא גם ימשיך להחליט עליכם
וההחלטות שלו הם בטח לא לטובתכם
להתחיל לעשות ולא לצפות שהממסד יעשה עבורנו ולא משנה מי למעלה שולט הגיע הזמן שהעם יחליט על עצמו ולא הממסד יחליט עליו
כי אנחנו בשעה גורלית שהאנשים חושבים חושבים אהה הכול יהיה בסדר ובעוד 5 שנים אל תבכו ותזכרו מה כתבתי
שימו לב מה ביבי אומר
שאנחנו הולכים לייצר את נשקנו בעצמינו למה
במי אתה הולך להילחם?????
מה אתה הולך להפוך את מדינת ישראל לצבא ושיחייה כול חייו על חרבו
תהיה פה מלחמת אזרחים לא רק יהודים ביהודים חילונים מול חרדים ומוסלמים מול כולנו
וכשזה יקרה צבא ארה"ב יכנס לישראל ולא רוצה להמשיך לחשוב מה יהיה
לידיעתכם למעלה ממיליון איש כבר עזבו את ישראל למה?
שנים פרסמו לכם בואו תעשו דרכון אירופאי פורטוגלי רומני פולני וביקשו מכם הון והנה המוסלמים נכנסו לאירופה בלי דרכון וכובשים אותה אספר לכם יותר אתם יודעים כמה עולה אדמה לבנות בית ליהודי נניח במודיעין או בכפר סבא או הכול ישוב יהודי ? מינימום של 400 אלף שקל ובכפר סמוך כמה קילומטרים ליד ערבי ישלם 10-13 אלף שקל למה?? אז למי שייכת המדינה??????
אתם לא חיים את המציאות
והגיע הזמן להסתכל למציאות בלבן של העיניים ולא להתנהג כמו בת יענה ולהטמין את הראש בחול זה לא באמת האופי של עם ישראל אבל אחרי 2000 שנות גלות של רדיפות ושואה בלתי נגמרת הגיע הזמן להרים ראש כי
זה לא אופי שלנו להתנהג בצורה עיוורת ולהאמין בממסד גם שבני ישראל יצאו ממצרים הם צעקו למשה למה הוצאת אותנו למדבר בכדי לרעוב היה לנו טוב עם סיר הבשר במצרים
מסתבר שההיסטוריה חוזרת רק יותר משודרגת ומאתגרת והגיעה השעה לזעוק את מצבינו
גם למשה לא היה פתרון
והוא היפנה אותם לאלוהים
ואז הם קיבלו את השלו ואת המן זה הפתרון האלוהי אל תסמכו על הפתרון של הממסד לייצר נשק זה לא פתרון למצב שנקלענו אלוהים לא הביא את עם ישראל לעולם כדי להכחידו או כדי שילחם על חייו
כולנו בטוחים שאנחנו הולכים להתנדב לצבא למעננו ומה חושב הממסד שזה למענו
אני כבר לא רוצה לתרום לממסד אני רוצה שהממסד יתרום לי מתחיל להבין אנחנו הולכים כול 4 שנים לבחירות בוחרים ב120 איש שכול מטרתם הוא לרדות בנו כמה שיותר
אם לממסד אנחנו כאלה חשובים לך תשאל את כול ההורים שילדיהם נחטפו מה הם חושבים?
או לך תשאל אותם איפה הם היו ב7/10?
או לך תשאל אותם למה אנחנו בבידוד מדיני
זה לא ביבי לא משנה מי יהיה בשלטון הוא לא לטובתך
אמרתי לכם לא פעם אם רוצים פה משהו לטובתנו זה אם רק אם נניח השכירים היו מקימים מפלגה שלא קשורה לימין שמאל חרדים חילונים אשכנזים ספרדים 81 מנדטים לטבת העם ולא צריך גם הנהגה כי כולם מצביעים וכולם מחליטי
בקורונה הכניסו אותנו לבידוד ובמלחמה לממ"ד ולמקלט ועכשיו לבידוד מדיני מה אתם לא רואים לאן מובל העדר??
ומה הפתרון של הממסד לייצר נשק כדי לא להיות תלוי בעולם תייצר מזון שיהיה קל לאנשים לחיות
ומזון נגיש וזול שיהי קל לאוכלוסייה לחיות
תקשיבו לי אני כבר בן 70 כמה נשאר לי לחיות אבל אתם תתעוררו על החיים שלכם
הרי אתם משלמים ארנונה ובכסף שאתם משלמים נוטעים עצי נוי שותלים פרחים תבקשו לנטוע עצי פרי לשתול צמחי מאכל במקום שהאוכל יהיה נגיש ושלא יחסר לאיש אוכל בזמן בידוד מדיני תראו מה קורה בצפון וייטנאם אנשים מורעבים
ובישוב כול רחוב בחצר שותל ירק אחר ככה שהכול יהיה בשפע
ובמקומות ציבוריים אפשר לגדל תרנגולות זה נראה לכם עכשיו הזוי בואו ניפגש עוד 3-4 שנים ונראה מי צדק
אני אספר לכם שהסבים שלי הגיעו ממרוקו סבתא שלי ז"ל מיד הבינה את המצב ומיד גידלה בחצר ירקות ותרנגולות היא הבינה שהיא צריכה לדאוג למזון ובאמת היא הייתה הראשונה לצאת מהמעברה לשיכונים כי לא היה חסר בבית שלה מזון והכסף נכסך לבית ולימודים לילדים
התרנגולות סיפקו בשר וביצים
אז קבלו את החוכמה שלה ותנהגו בהתאם אפילו על גגות הבתים אפשר לגדל בעדני החלון אפשר לגדל היום כבר אין בעיה של מי
ואגב זה לא חייב להיות רק בתקופה כזו לגדל עצי פרי וירקות בכול גינה זה רק יהיה יותר כיפי ובריאות לכולם
ושלא נדבר על שיתוף ואחווה בין התושבים שכול רחוב מייצר ירק אחר
חברים יקרים מה שהכי חשוב שתבינו מדינת ישראל היא מדינת ניסוי כלל עולמית גם הקורונה גם ה7/10 כמה שישמע לכם וגם הבידוד העולמי שדיבר עליו ביבי זה חלק מניסוי אומנם ניסוי קשה מאוד אבל ניסוי רק מה שיש בניסוי של בידוד עולמי זה שאנחנו יכולים לצאת ממנו לא רק חזקים יותר חשוב מלוכדים וכיהודים
אם לא נצא ממנו כעם יהודי מדינת ישראל תהפוך להיות מדינת כול תושביה ואני לא אתפלא שבעוד10 שנים יהיה פה ראש ממשלה שהוא פליט סודני