בוקר טוב.
האסטרטגיה שבראש העמוד נעולה ותרכז תיקונים, השלמות
וסגירה בלבד בכדי שניתן יהיה לעקוב אחריה בקלות ובפשטות.
בשרשור זה הינכם מוזמנים להגיב, להאיר ולהעיר.
המשך יום טוב.
בוקר טוב.
האסטרטגיה שבראש העמוד נעולה ותרכז תיקונים, השלמות
וסגירה בלבד בכדי שניתן יהיה לעקוב אחריה בקלות ובפשטות.
בשרשור זה הינכם מוזמנים להגיב, להאיר ולהעיר.
המשך יום טוב.
הפעם הצלחתי לתפוס מחירים קרובים מאוד לבוצע של שחקן
עשיתי 7 פוזיציות
בהצלחה לכולנו!
נכון לעכשיו אין בכלל מסחר בקול 2510 שבועי ... יש מוכר אחד ב 2100 שח
אני כבר לא עושה אסטרטגיות במעוף ואיזה מזל. שחקן, לדעתי משהו פה בשיטת העבודה ממש לא בריא, מילא אסטרטגיית נובמבר 2023 אפשר להבין, שנה מיוחדת. אבל עוד 2 אסטרטגיות בהפסדים מטורפים? 10K ליחידה?!?! זה משהו שיכול לחסל תיקים.
אני לפני שנה בערך הבנתי שמשהו פה לא עובד, ולכן הפסקתי בכלל לבצע אסטרטגיות על המעוף. אבל אני בהחלט חושב שאתה צריך לעצור ולשנות כיוון, הדרך שבה עבדת כבר לא עובדת יותר כך זה נראה לי. יש לי פה דיסאוננס גדול, יש לך ראיית שוק מדהימה, באמת אפילו פנומנלית. אבל בתכלס אסטרטגיות כאלה מחסלות רווחים של חודשים אם לא את כל התיק. משהו פה ביחס סיכון סיכוי ובשיטת עבודה פשוט לא נכון. אני חושב שאולי שלב ראשון זה לשלב איזה נקודת עצירה, נגיד אם אסטרטגיה מגיעה ל 1500 ש״ח הפסד ליחידה רושמים אותה כאסטרטגיה מופסדת וממתינים לעיתוי טוב לפתוח חדשה, לא כך?
האם אני מפספס פה משהו ?
מסכים לגמרי ורק מצטער שלא הפסקתי כמוך. הפסדים שבהחלט לא מצדיקים המשך פעילות
מסכים אתכם, אני באופן אישי לא מכיר בנאדם אחד שהצליח להרוויח כסף לטווח ארוך בקזינו הזה של אופציות מעוף, מספיק פעם אחת שאתה נופל ונגמר לך התיק. אין גם דרך חזרה כמו שמניות שיכולות לתקן למעלה, כאן הכסף נמחק!!!
לדעתי יש לשחקן הסתכלות מטורפות על מניות (לא שורט ששם הוא מופסד ארגזים לפי מה שיש באתר!!!) ועל זה צריך הוא צריך להתבסס ולא על אופציות מעוף. יש לו מניות שעלו במאות או אלפי אחוזים אבל מה כל זה שווה אם כל הכסף נמחק באופציות. אין ספק שכחלק מכל השינויים שיש כרגע בעולם גם האתר הזה צריך לעשות עדכון גרסה. שבהצלחה לכולם!
שתי דברים
20 שנה אני במעוף כמו החודשים האחרונים לא היה!!
האם זה ה-AI או כל סיבה אחרת השיטות והאסטרטגיות כולן כרגע לא רלוונטיות.
האסטרטגיה הנפוצה ביותר COVER CALL החודש וגם בקודם הביאה למחיקת רווחים מטורפת.
ממש אשמח לתגובה שלך שחקן...