x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: השקעה של 100 אלף

השקעה של 100 אלף

יש לי מאה אלף שקל שאני מעונין להשקיע אותם לתקופה של שנה ויותר (כרגע אני חייל עד השחרור). אם תוכלו להמליץ לי על הרכב של תיק , מעוניין בעיקר במניות.

Re: השקעה של 100 אלף

תקנה לעצמך קרן נאמנות של תל אביב 100 או תעודת סל דומה וזהו

- אורי, אם הוא יקנה לעצמו קרן נאמנות של ת"א25 או תעודת סל על ת"א25, ואם תתקיים בנו נבואת רוביני על התיקון הגדול, אז הוא יאלץ לחכות הרבה זמן להחזרת הקרן, ואמנם זה לא נורא לפנסיונר, אבל זה לא מתאים לחייל צעיר הרוצה לשוטט בהודו וביערות ברזיל

- אורי, לשאלת מיליון הדולר: "הואיל ויש עוד קצת בשר לעליות עד לקווי התנגדות של מדדי וול סטריט, אז האם המימושים של יום שלישי היו אך ורק הוצאת אויר של מדרגת עצירה טכנית בלבד? או לחילופין, "האם התחילו אתמול לספק ביקושים לקראת התיקון המתבקש?

- ואם תזכור ולא תשכח, שאך ורק ביום שלישי שעבר ביקרה ת"א25 בשער של 985, וביום שלישי הזה היא ביקרה בשער של 1051, וזו עליה של 6.7% בשבוע, ועליה של 20% לתעודות הממונפות פי 3 יומי, ולכן תבין עד כמה זה קריטי וחשוב, להבדיל בין אור לחושך, ובין ת"א25 לגויים, ובין התחלת הירידות למדרגת עצירה של מימוש טכני

- נכון, זה בלתי אפשרי לתזמן את השוק, אבל האם לשחקן ולמקצוענים יש איזו אינדיקציה? ברמת מובהקות סטטיסטית סבירה? ובטוחני שהחייל וגם אנחנו נשמח באם הם ישתפונו בזמן אמת, אז כה לחי אחי, ובהצלחה לכולם, תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי Sassi6
    ...ולכן תבין עד כמה זה קריטי וחשוב, להבדיל בין אור לחושך, ובין ת"א25 לגויים, ובין התחלת הירידות למדרגת עצירה של מימוש טכני...
    העלית עלי חיוך זה טובבבבב

SASI ואתה חושב שלקנות מניות בודדות זה יותר חכם ?
    הרי בחור כתב שהוא מעוניין במניות אז אם כבר מניות אז לפחות בפיזור .כמה מניות אפשר לקנות ב 100 אש"ח 3? 5? 7?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות