x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 14 מתוך 14

נושא: מדד תל אביב 125

מדד תל אביב 125

שער: 3086 נק'

המדד במגמה ראשית שורית. בגרף יומי על פי המתנד הגרף נכנס לתנועת שורט ומדשדש לצד. מתנד ה-RSI ברמת 68% הגזרת הלונג. בגרף השבועי לגרף תנועה בכיוון ה-4500 נק' שם ההתנגדות המהותית.

=========================
    הגרפים מתוארים על בסיס "ניתוח טכני", כל אירוע מדיני במיקרו או במאקרו, כלכלי או אחר עלול לגרום לכך שהתחזית לא תתקיים והיא עלולה שלא להתקיים גם ללא אירוע כלשהו. האמור אינו תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. כל מי שפועל על סמך הכתוב או המושמע עושה זאת על אחריותו בלבד. אני מצהיר בזאת שהדעות המובעות בעבודת אנליזה וניתוח זו, משקפות נאמנה את השקפתי ודעותיי האישיות על ניירות הערך, ותעודות הסל המסוקרים. וכי אני לא מקבל שכר/פיצוי על המניה המוזכרת במאמר זה.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

מדד תל אביב 125

שער: 2993 נק'

מגמה חודשית שורית בגרף 6 שנים עם תנועה שלא הגיע להתנגדות.

ברמה שבועית הגרף נראה עם מהלך מתקן

=========================
    הגרפים מתוארים על בסיס "ניתוח טכני", כל אירוע מדיני במיקרו או במאקרו, כלכלי או אחר עלול לגרום לכך שהתחזית לא תתקיים והיא עלולה שלא להתקיים גם ללא אירוע כלשהו. האמור אינו תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. כל מי שפועל על סמך הכתוב או המושמע עושה זאת על אחריותו בלבד. אני מצהיר בזאת שהדעות המובעות בעבודת אנליזה וניתוח זו, משקפות נאמנה את השקפתי ודעותיי האישיות על ניירות הערך, ותעודות הסל המסוקרים. וכי אני לא מקבל שכר/פיצוי על המניה המוזכרת במאמר זה.
    נערך לאחרונה על ידי חיפושית כחולה, 12.08.2025 בשעה 00:37

מדד תל אביב 125

שער: 3162 נק'

המגמה הראשית שורית, קיימת תכונה מסוימת שעלולה לירידה בכיוון 2700 נק'. אך עם המשך הצמיחה בטווח היותר ארוך.

==============================

מדד תל אביב 125

שער: 3439 נק' ברמה שבועית

התמונה הכללית העולה מהניתוח היא חיובית. מדד תל אביב 125 עומד על 3439 נקודות ברמה שבועית, והמגמה הכללית מוגדרת כ"שורית" (Bullish), כלומר, בעלת נטייה לעליות. מגמה זו נתמכת על פי הניתוח על ידי כל המתנדים הטכניים שבדקתי, איתות המעיד על מומנטום רחב וחזק.
    ההיבט המשמעותי ביותר הוא היעד הבא שהניתוח מציב. על פי הניתוח, רמת ההתנגדות המשמעותית הבאה, המהווה יעד פוטנציאלי לעליות, נמצאת באזור ה-4800 נקודות. מדובר בקפיצה משמעותית של כ-40% מרמתו הנוכחית של המדד, תחזית המצביעה על פוטנציאל אפסייד גבוה במיוחד.
    הסיכון הנסתר - פוטנציאל לתיקון חד עד 2700 נקודות
    למרות התחזית האופטימית, הניתוח אינו חד-ממדי ומציג גם את הצד השני של המטבע. הוא מזהיר כי גם בתוך מגמה שורית כללית, השוק עלול לחוות תיקון טכני חד. על פי התרחיש הנגדי, בדרך ליעד העליון, אם יתרחש תיקון כזה, המדד עלול לרדת עד לרמת 2700 הנקודות.
    תובנה זו קריטית להבנת התמונה המלאה. נסיגה לרמת 2700 נקודות תייצג ירידה של כ-21.5% מרמתו הנוכחית של המדד, נתון הממחיש את הסיכון הכמותי באופן ברור.

====================

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות