- דנה, את טועה ולא צודקת, כי יש לי חבר בדיכאון, למרות שהוא היה איש שמח

- סיפר לי חבר שאשתו מכוערת, אז הוא עוצם עיניים בזמן קיום המצוה, ורואה בעיני רוחו את השכנה היפה ממול, והוא גם אמר לה שהוא לא אוהב שלוחשים כי זה פוגם בהנאה, אבל את זה הוא אמר כדי שלא תפריע לו בפנטזיה

- שנים רבות עברו חלפו ביעף, והם חיו באושר ובעושר, והיא לא ידעה את סודו הכמוס

- אתמול בבוקר הגיע חברי לעבודה בפנים נפולות המביעות צער וסבל, אז דובבתי אותו, "מה היה? מה קרה? והוא אמר: "אני הייתי בטוח שאשתי אוהבת אותי, ושאני האחד והיחיד שלה, והבוקר היא אמרה לי: "אהבנו, אבל זה לא הייה איתך, זה היה עם אלביס"

- "נו אז מה? ביג דיל, מה העניין? אלביס חי? ניסיתי לרומם את רוחו, "לא" הוא אמר, "אני שאלתיה, והיא אמרה: "גם לפני כן זה לא היה איתך, זה היה עם מיקל ג'קסון

- "רק עכשיו הבנתי", הוסיף חברי, "את האובססיה שלה להיצמד לוידאו עם מייקל ג'קסון שלה, רוקד ושר ומשתגע על הבמה, היא עשתה תרגילים של "Moon-Walk", היא נרשמה ללמוד "סטפס" בסגנון של מייקל שלה

- אין מנחמים לאדם בשעה שמתו מונח לפניו, אז הנחתי לו, ונתתי לו זמן להירגע ולהפנים, ואך ורק אחה"צ אמרתי לו: "גם אני מת על מייקל ג'קסון, איך שהוא רוקד ושר? אפילו יותר מאלביס והחיפושיות, אז תבטח בבוראך שיכלכל ויעשה את הטוב בעיניו, ותשמח בחלקך מתוך הכרה שזהו מה שחלק לך ד', אז שבת שלום, תודה