ססי ידידי,

בכיף, כל סיבוב 3%, 5%, 10% - קח אותו ותהנה ממנו. ותאמין לי שאני שמח על כל רווח, זה או אחר, שמישהו מחברי האתר עושה.

לרוב אני משתדל להתרחק ממסחר במניות, מהרבה סיבות, שחלקן - שוק המניות אצלנו רחוק מאד מלהיות משוכלל, אינו נגיש באותה רמה לכולם וקל להטותו, ואם השוק כך, מה אגיד על מניה זו או אחרת שיכולה בקלות להיות מוזזת ללא שום הגיון פונדמנטלי ואפילו לא טכני.

אולם, במקרים בודדים וקיצוניים, גם עבדך שלא ניחן בחושים חדים במיוחד מזהה מקום שבו הסכנה כה גדולה שאין סיכוי שאתקרב לשם גם אם יבטיחו לי סיבובחם קלים, ממש כסף על הרצפה.

וחוץ מזה, המטרה שלי פשוטה - להרוויח הרבה וכמה שיותר.
אבל "הרבה , יותר" אצלי זה הזמן , להרוויח הרבה זמן (למשך זמן יותר ארוך).
ובנוסף, גם להנות מהדרך שבה נצבר הרווח.
כשאני במניות (וואי, וואי, וואי - אילו הייתי באפריקה) אני לא שקט, לא ישן טוב, כל הזמן רץ ומחפש הודעות ושמועות, יושב על המאזנים, קורא סקירות והמלצות, מנתח גראפים טכניים, מתייעץ עם חברים ומטה אוזני לכל טיפ ושמיפ על המניה - לא חסר הרבה שגם אתחתן אתה.
אז בשביל מה לי את כל כאב הראש הזה, תנו לי כמה אופציות, עם תוכנית קטנה ומסודרת, קצת לימוד ומעט משמעת - ותקבלו רווח חודשי סביר וסולידי (כן, לדעתי אופציות זה דבר סולידי מאד, בתנאי שיודעים מה לעשות) ועם התמדה, ללא חזירות וללא פחד אפשר להגיע מספיק רחוק כדי להגשים גם קצת חלומות.