x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: יחס פוט קול

יחס פוט קול

שחקן מעו"ף יקר,
    ראשית אני רוצה לשבח אותך על האתר שהקמת ומאחל לך הצלחה מכל הלב.
    אני משחק במעוף משנת 1993 , היו לי הצלחות רבות אבל גם חטפתי מכות לא מעטות,
    בשורה התחתונה ,הייתי מעדיף לתרום לנזקקים את ההפסדים שלי,אבל כנראה שמדובר על התמכרות לשיטת המסחר הזאת,שההפסדים והרווחים מידיים.
    חשוב לי לציין שאני התעסקתי רק בקניות של אופציות פוט וקול ללא כתיבות.
    לא הצלחתי עדיין לפצח את הגנום של המעו"ף, כנראה גם לא אצליח.
    אני במיוחד סוחר יום,לעיתים סוחר מגמה תלוי בתנאי השוק.
    יש נתון מאוד חשוב והוא יחס פוט קול, אני מחשב אותו לבד באופציות קרובות לכסף
    האם יש דרך לקבל מידע זה און ליין,
    ממעקב שעשיתי יחס פוט קול לא תמיד מראה מגמה מובהקת בשוק,אבל לעיתים יכול לעזור בקבלת החלטה. עד כמה לדעתך צריך ליחס חשיבות ליחס פוט קול במדיניות ההשקעה במעו"ף?
    באתר שאני ניכנס http://www.ta25.info/marketoverview.asp
    יש DELAY של 20 דק'
    האם אתה יכול להמליץ לי על אתר אחר ,או על כך דרך אחרת לקבל את המידע און ליין?

בהצלחה מכל הלב!

Re: יחס פוט קול

יש אפשרות לקבל הסבר קצר על היחס?
    מה הוא אומר/נותן?
    מה אפשר להבין ממנו?

בתודה מראש

יחס פוט קול הוא חילוק כמות אופציות הפוט שנסחרו באותו יום לכמות אופציות הקול שניסחרו באותו יום. חשוב לזכור כי מדובר על כמות ולא על מחזור - הבדל גדול.
    מהיחס ניתן להסיק אופטימיות/פסימיות שכן באופן טבעי ככל שמתבצעות יותר קניות של קולים לדג' הרי שהשוק אופטימי ולהיפך.
    פרינס - צריך ליחס לו משמעות כמשלים למפת הפוזיציות הפתוחות אליהן הוא קשור קשר הדוק. רק על פיו לא ישק דבר
    משום שהקיצוניות של המשקיע הישראלי אדירה וחמור מכך הפכפכה. מכיוון שאתה סוחר באופציות אין סיבה שלא תקח אפילו
    מערכת בסיסית כמו האורדרנט ללא תשלום ובה יש עדכון כל חצי דקה (או כל שניה אם תעשה ריפרש).

שחקן מעוף
    אני מודה לך על תגובתך,
    מערכת האורדרנט של TRADE247 האם היא ניתנת בחינם או שאני חייב לפתוח חשבון? בקרתי באתר של החברה.
    לעיתים יש יותר עסקאות בקולים והשוק במגמת ירידה ברורה,זה אומר שיש כותבי קולים שמשנים אסטרטגיה,
    אני אישית בודק את היחס פוט קול באופציות בתוך הכסף, אבל עדיין לא הצלחתי לפצח את השוק, כנראה זה בלתי אפשר,
    היום למשל עליות מטאוריות בארצות הברית, עושה הרושם חגיגה באחד העם ביום ראשון.יש לי פוט 650 שכנראה יתאדה.
    אני משתמש בפועלים נט לצורך עסקאות בשוק המעוף, אני יודע שהכי מקצועי זה לעבוד עם מערכת FMR אבל המעוף זה רק תחביב ולא מקצוע ראשי שלי, אני יכול להתוודות בפנייך שאני משנת 93 בשוק,אני רק קונה קולים או פוטים,ולא כותב בגלל שדורשים בטחונות רבים ואז לא נשאר לי יותר מידי עם מה לשחק, תמיד אמרתי שאלו שיכולים לעשות כסף הם אלו שיש להם ולא אלו שאין להם מספיק.
    אשמח להתייחסותך

פחות מכיר את החברה שציינת אך פתיחת חשבון בכל בית השקעות תתן לך את האורדרנט
    כנגד מספר פעולות יחסית מצומצם (בסביבות 30 אופציות חודשי) ככה שאני לא רואה סיבה
    לעבוד עם חברה שגובה כסף עבור המערכת הנ"ל.
    לפצח את השוק זה בלתי אפשרי, אחרת השוק לא היה שוק. אפשר לשאוף להתמקצע ותמיד יש
    לאן להשתפר אבל מלכתחילה לא כל הנתונים ידועים לך ככה שהמשוואה תמיד לא מלאה. לדוגמא,
    כל המשבר הזה הוא קיצוני ובלתי צפוי. עפ"י כל הערכה היינו קונים/מוכרים שחרים/גלילים עפ"י הורדת ריבית
    אך מי בכלל דמיין לפני שנה שהריבית תגיע ל 0 ? החוקים תמיד משתנים....
    מבחינת אופציות - אם אתה עושה את זה למען הריגוש זה דבר אחד.
    אם אתה עושה את זה בשביל להרויח כסף בצורה עקבית אתה חייב להבין שלא ניתן להרויח ללא כתיבה !
    אין מצב כזה ! אמנם יש אסטרטגיות של קניה בלבד אך הן מצומצמות ולא נותנות מענה למסחר באפציות.

תודה על תגובתך שחקן מעוף
    אני מסכים עם כל מילה שלך,
    אכן ללא כתיבה אי אפשר להרוויח כסף, כל היופי שברגע שיש שינוי בשוק,משנים את האסטרטגיה ומתאימים אותה לתנאי השוק.
    הסיבה שאני לא כותב היא בגלל הבטחונות שמשתנים כל הזמן בהתם לתסריטים,ואז יש לו פחות כסף נזיך למשחק.
    ידוע לי שאלו שעושים כסף הם אלו שיש להם כסף וגם אוהבים סיכון במידה מסוימת,אני מודה שבמיקרה שלי זה עיניין של ריגושים,
    ומריגושים אפשר להרוויח ולהפסיד באותה מידה.(אני הייתי על פוטים שהודיעו על מיסוי בבורסה במאה הקודמת), אתה לא יכול לתאר לעצמך באיזה אופריה הייתי,רציתי להרוויח פעמים אז קניתי קולים אבל כל הכסף התאדה.
    שקלתי לעשות קורס מעוף להעמיק את הידע בנושא,אבל כמו שאתה אומר אם אני לא מתכונן לכתוב אז אולי
    באמת חבל לי על הזמן,
    המסקנה שלי שהרווחתי הרבה כסף בשוק המעוף זה היה עיניין של מזל ולא בהכרח ידע, ושהפסדתי הרבה כסף היה עיניין של חוסר מזל,
    המשך שבוע מוצלח ושוב תודה מקרב לב על תשובותייך.

שחקן מעוף

אני חושב שמי שמרוויח מכתיבה הם אלו שלא צריכים לגדר את הכתיבה או יכולים לגדר רחוק.

לא - אין דבר כזה לא לגדר את הכתיבה,
    וגידור רחוק עולה בד"כ פחות כסף מגידור קרוב ולכן בדיוק ההיפך - הוא מתאים למי
    שפחות בעל אמצעים.
    אגב, לרוב אין הבדל בין גידור רחוק לקרוב מבחינת הבטחונות (שהרי מדובר בגידור)
    והשוני הוא דווקא בעלות כל האסטרטגיה שכמובן יקרה יותר ככל שקרובים לכסף.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות