x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: תעודת סל קסם ברזיל

תעודת סל קסם ברזיל

שלום
    ברצוני לשאול מה לדעתכם הולך לקרות עם תעודת סל קסם ברזיל.
    ביום חמישי האחרון כשהיא ירדה 5.5% קניתי אותה ועד לסוף היום
    היא עלתה ב- 4.8% (עדיין הייתה בתחום האדום).
    האם לדעתכם בתקופה הקרובה היא תרד או תתאושש והאם היא תעודה טובה?
    תודה

Re: תעודת סל קסם ברזיל

ציטוט פורסם במקור על ידי zoro44
    שלום
    ברצוני לשאול מה לדעתכם הולך לקרות עם תעודת סל קסם ברזיל.
    ביום חמישי האחרון כשהיא ירדה 5.5% קניתי אותה ועד לסוף היום
    היא עלתה ב- 4.8% (עדיין הייתה בתחום האדום).
    האם לדעתכם בתקופה הקרובה היא תרד או תתאושש והאם היא תעודה טובה?
    תודה

היי

אני לא מומחה ומחשבות רכישה עברו במוחי בזמן האחרון (2-3 שבועות אחורה) אך נמעתי מלרכוש את התעודות הרלבנטיות של קסם או פריזמה מהסיבה הפשוטה שמבט על מדד שוק המניות הברזילאי אז הראה לי רמת מחירים קרובה לשיא כל הזמנים(5% מהשיא) אך כל זמן שרמה זאת לא נפרצת ובמקביל מדברים על גל מימושים או שינוי מגמה הצפוי בקרוב בשווקים הראשיים העלול גם להשפיע על מימושים וירידות בשוק זה למרות שכלכלית הצפי לברזיל הוא ורוד לשנים הקרובות נראה לי שברמת המחיר הנוכחית והעליות הנאות שמדד זה ידע בשנה האחרונה כיום הסיכון גדל על הסיכוי,הלא ידוע רב על הגלוי באשר למגמת השווקים בתקופה הקרובה ועל כן נראה לי שתהיינה נקודות כניסה טובות יותר לטווח הבינוני והרחוק ומוטב לסמן ולעקוב ולחכות למחירים טובים יותר לכניסה מהרמה הנוכחית.

לדעתי שחיקה ומימוש לטווח הקרוב נראים יותר סבירים מהמשך העליות שם,רק במידה והמדד יפרוץ את רמת השיא הקודם אשקול כניסה בתקוה להמשך מומנטום ואופוריה לרמת שיא חדשה,עד אז וכל זמן שלא הגענו לשם ברמת המחירים הנוכחית ומצב שווקים אחרים שעלול להשפיע גם על השוק כאן שעלה יפה כפי שנימקתי יושב על הגדר וממתין לעיתוי ורמת מחיר נמוכה יותר ואטרקטיבית או לחילופין פריצה של שיא השיאים שלא נראית לי סבירה כעת בטווח הקצר.

כלכלית נראות לי תעודות עם פוטנציאל אך גל העליות לאורך השנה האחרונה העלה את הסיכון על הסיכוי לטווח הקצר ויש לשקלל גם מגמות בשווקים אחרים שישפיעו בעקיפין שכן השוק הנ"ל יכול להציג תשואה עדיפה מול שווקים אחרים ועדיין בטוווח הקרוב כמו שווקים אחרים לתת תשואה שלילית במצטבר ברמת הכניסה הנוכחית.

קישור לגרף ניתן למצוא ביאהו עם תקופות הצגה משתנות הממחישות שהשוק עצבני לאחרונה מתנודות חדות לשני הכיוונים ברמת מחיר הנוכחית ומראות סבירות גבוהה יותר להמשך
    מימושים ברמה הנוכחית בטווח הקרוב ואולי אפילו שינוי מגמה לטווח הקרוב.

תודה רבה
    עזרת לי רבות

- איתן, אני מסכים איתך שכלכלית הצפי לברזיל הוא ורוד לשנים הקרובות, מה גם שברזיל היא בין שבע הכלכלות החזקות בעולם בעשור האחרון, ותמ"ג, GDP שלה לשנת 2008 עבר את זה של צרפת, רוסיה, ואיטליה

- אבל באשר לתעודת הסל הרלבנטית "קסם ברזיל" אז אני לא יודע מדוע ולמה מאשימים אנחנו את "קסם" אקסלנס? וכנראה שזה אך ורק בגלל התעודות הממונפות שלה, ולכן, אתמול לקחתי לי כפרוייקט, לבדוק ולראות הכצעקתה הבאה אלינו עשׂוּ - כָּלָה? ולהלן המימצאים:

1. על הבוקר, נלחצו השורטיסטים בגלל טרום פתיחה חיובי, הם סיפקו ביקושים בפתיחה של "שורט מעוף פי 3 יומי" וסיפוק הביקושים הפיל את שער הפתיחה ב-0.88%- מזה המתבקש לפי מדד הבסיס, וזה ירד עוד קצת גם אחרי הפתיחה

1. והלונגיסטים? הם בהפוך על הפוך התלהבו מטרום פתיחה חיובי, והם קלטו היצעים בפתיחה של "מעו"ף לונג פי 3 יומי" וקליטת ההיצעים בלמה את ירידת שער הפתיחה ב- 0.54% מזה המתבקש לפי מדד הבסיס

2. ואח"כ נכנסו מדדי אירופה לתמונה, והלונגיסטים הלחוצים הריצו הוראות מכירה, והמינימום התוך-יומי ירד יותר מזה המתבקש לפי מדד הבסיס

2. והשורטיסטים? הם למודי ניסיון מפעמים קודמות של פיספוס ביציאה, והנחתת השער והצטמקות הרווחים עד כאב, והם הריצו הוראות מכירה סביב המכסימום התוך-יומי, וזה התקבל בפחות מזה המתבקש לפי מדד הבסיס

3. ההתאוששות של טרום פתיחת וול סטריט הפחידה את השורטיסטים בסוף עונת התפוזים, אני וניצה אחוזים, אני וניצה חרוזים, מחירי סוף העונה, התחנה האחרונה, התחנה שלא עונה, לי ולמה שמה? ואז החלה בריחת שורטיסטים המונית אשר הפילה את שער הנעילה ב-1.19%- ביחס לזה המתבקש ממדד הבסיס

3. והלונגיסטים? הם לא התאוששו מהמכה התוך-יומית הקשה והכואבת, והם רצו אך ורק לצאת ולשכוח מהר את ההפסדים הכואבים, והם סירבו לקלוט היצעים בנעילה, וזה הנחית את שער הנעילה ב-0.37%- מזה המתבקש לפי מדד הבסיס

- ולכן אני לא יודע מדוע ולמה מאשימים אנחנו את "קסם" אקסלנס? אז בהצלחה לכולם, תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות