x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: יאמר לזכותו של שחקן מעוף (....ההמשך בתגובה עצמה)

יאמר לזכותו של שחקן מעוף (....ההמשך בתגובה עצמה)

ערב טוב לכולם ובעיקר לשחקן מעוף.

הייתה לי הזכות להימנות עם קבוצת אנשים מצומצמת שהתכתבו עם שחקן עוד לפני הקמת האתר (דרך הצ'אט של ביזפורטל, אח"כ באימייל ולבסוף דרך האתר בתחילתו) בשלהיי 2008.
    לא, אני לא יודע מיהו או מה שמו, וזה לגמרי לא מפריע לי, זה רק מדהים אותי כל פעם מחדש שיש היכן שהוא בארץ מלאך שכזה.

חודשים לא מעטים נמנעתי מלכתוב באתר הן מחוסר זמן והן מכיוון שאת מעט הזמן הפנוי הקדשתי להעמקת ההבנה ולצבירת נסיון באופציות מעו"ף. אולם לא פיספסתי אף אחת מהסקירות והאסטרטגיות שפירסם שחקן.
    מודה כי לרוב לא ביצעתי אותן (בגלל שאני שחקן לפקיעה ולא שבועי, ולכן לא כל כך התאימו לי) אבל לרוב נעזרתי בניתוחים שלו כדי לבנות או לשפץ את האסטרטגיה שלי.

שורה תחתונה,
    הכיוון ששחקן נתן בתחילת השבוע וההתעקשות שלו לא "לחתוך" החוצה גם כשהמדד הגיע ל-1056 נתנו לי השראה לבניית אסטרטגיה מסויימת אשר הניבה בפקיעה רווח פנטסטי.
    לא נותר לי אלא להודות לשחקן מקרב לב ולקוות שביום מהימים יתאפשר לי בצורה כלשהי לגמול לו על טוב ליבו, נדיבותו וצניעותו הרבים כל כך.

בברכה
    בברכה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

Re: יאמר לזכותו של שחקן מעוף (....ההמשך בתגובה עצמה)

לגיל היקר גם אני זוכר היטב איך נעזרת בשחקן ואז כל יום שאלת ושאלת איך כיצד ולמה ובתוך כל השאון והבלאגן שהיו בזמנו שם באתר ביזפורטל שחקן עזר לך ופילס דרכך ברזי ההאסטרטגיות בתקופה קשה שהיתה קרובה מאוד למשבר הפיננסים אתה שואל כיצד לגמול לו אז התשובה היא מאוד פשוטה ובתור בחור חכם כפי שהערכתי אותך אז וגם היום היא מאוד פשוטה כמו שנעזרת ונעזר עפ"י דבריך גם היום תעזור כאן בידיעותיך לאנשים שמתחילים את דרכם בעולם האופציות ותכון אותם כפי ששחקן כיון אותך ותעשה זאת באתר כאן איתנו ושחקן יראה שכר בעמלו איתך אתה חסר לנו כאן גיל מרעננה יש כאן חברים סימפטיים יש כאן חדר אופציות שממתין לך אז כנס איש יקר ותמשיך את דרך הנתינה של שחקן תודה

Re: יאמר לזכותו של שחקן מעוף (....ההמשך בתגובה עצמה)

ערב טוב מנחם.

אכן רעיון מצויין ואשמח לשתף גם אחרים.
    מהנסיון שצברתי אוכל לתרום בעיקר בהכוונת שחקנים בראשית דרכם, למנוע מהם כוויות גדולות מדי ולאפשר להם לשפר את התוחלת לטווח ארוך.
    עיקר הפעילות שלי במעו"ף מבוססת על ניצול הזמן (תטא, סקיו) אבל "בהפוכה", כלומר אסטרטגיה מאד מורכבת (שעדיין לא הבנתי אותה עד הסוף במונחי האותיות היווניות) שבנוסף לכל מבוססת על פעילות מקבילה עם שני חודשי פקיעה ועל הנחת עבודה כי יידרשו לפחות שניים עד שלושה שיפוצים במהלך החודש.
    בקיצור, לא משהו שכתוב בספרים או נלמד בקורסים.
    אולי בעתיד, כשאבין יותר טוב, את מה שאני עושה אדע גם איך להסביר אותה בצורה ברורה.

בינתיים אשמח לעזור לאחרים במניעת "מחיקה" או הפסדים צורבים.

בתודה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות