x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 16 מתוך 16

נושא: ברכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שחקן יקר

Re: ברכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שחקן יקר

ששון לא היתה כוונה לעוות את השם שלך

רוצה להסביר לך משהו, אני באמת ובתמים
    רשמתי את מה שרשמתי מהלב, ובשמחת הרגע
    כשראיתי את הפרצופים המחייכים או יותר
    נכון קראתי את השמחה של האנשים שהחזיקו
    מעמד והצליחו להרויח כסף, זו המהות של האתר
    היכולת לחלוק ולהתחלק.

לגבי כישוריו של שחקן הוא לא צריך סינגור
    עליו לא מצידי ולא מאחרים, אבל המילה הפשוטה
    תודה, על כל פועלו ללא משוא פנים זה כן הייתי רוצה
    לראות, ולא לראות אנשים שיושבים ועושים נתוחים
    על גבו כאילו הוא לא נמצא כאן.

משהו נוסף כיוון אני יודעת שהרבה קוראים את התגובות כאן
    כשכל העולם היה ב- 2008 באופוריה אדירה, כשאנשים קנו כיל
    ברמות על מטורפות הוא לא הפסיק להזהיר וכל יום פינה מזמנו
    להזהיר אנשים לקראת ההולך לקרות מי שהקשיב לו פשוט ניצל.
    אז מבחינתי הוא רואה קדימה לפני כולם. קריאת השוק שלו היא נדירה
    וגם אם יש לעיתים טעויות, זה רק מראה ומזכיר לי ולכם שהוא גם אדם
    בשר ודם

שיהיה לכם רק הצלחות
    המשך יום נעים

- אילן, גם אתה לא הבנת אותי, כי גם אני מסכים עם הראיה הנכונה של "השחקן" שהעדיף לממש את 25.10 ולא ללכת איתה לפקיעה, ואכן הוא צדק לאור הנתונים של יום רביעי, כאשר אין לו עדיין את תמונות וול סטריט, ואסיה, וגם אני הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר, כי אני שונא להמר על סיכון

- אני העליתי את 25/10 לפקיעה, כי רציתי להפריך את התדמית המצטיירת כאן, התדמית של "נביא" עם ראיה לטווח של יותר משבועיים, אז מספיק עם העליהום, ובואו נחזור להיות חברים, ואם פגעתי במישהו/י אז סליחה, אוהב אתכם, תודה

עליזה, תודה
    והמשך יום נעים גם לך, ותודה לשחקן, תודה

עליזה מסכים עם כל מילה שלך!
    יכולת לראות את השוק שבוע קדימה זה גאונות אבל שבועיים ולהגיד איפה תהיה בערך הפקיע _כשכולם אמרו דווקא הפקיע תהיה -1040-1060,)לא עשיתי את האסטרטגיה אבל נעזרתי בסקירה של שחקן והרווחתי כסף.
    תודה רבה.

כדי לעשות את זה פשוט..
    שחקן , ולא משנה עד כמה הוא מצליח לפגוע בצפי שלו ולאיזה טווח קדימה, יותר מכל זה
    הוא בן אדם !
    ואחרי שהוא בן אדם, הוא גם בעל נפש נדירה שיודע לענות ולחלוק בידע ובתובנות שלו בסלנות אין קץ.
    רק מי שעוקב אחרי הצטים יודע כמה פעמים הוא נדרש לענות על אותן שאלות לגביי אותן פוזיציות ואותן מניות.
    לעולם לא מזעיף פנים, תמיד בחביבות ובאורך רוח.
    אבל לא להאמין, מעבר לכל התכונות הנדירות שלו, והן נדירות בארצנו הקטנטונת, הוא גם בעל ניתוח אנליטי והיכרות אינטימית עם השוק, שילוב שמוכיח את עצמו כמו שאני, בזמן המועט שלי כאן , מצליח לראות.

אי לכך, תודה, זה פחות מהמינימום הנדרש בכל כניסה לאיזשהו דיון בכל עניין, גם אם למישהו יש תובנות אחרות על השוק, ולגיטימי שיהיו.

שחקן אם יוצא לך לקרוא: תודה. תודה . תודה.

אתה אדם נדיר בעולמנו ולכבוד לנו להיות כאן.

שבת שלום

אהלן
    אני לא מתעסק בנגזרים ובאופציות מכיוון שאני לא מספיק בשל ומבין בעולם הזה, עם זאת, במניות אני מבין קצת וגם סוחר מספר שנים.
    אציג כמשל את המקרה האחרון שקרה לי:
    לפני מספר חודשים שחקן המליץ על סמיילי 012 במסגרת הסקירות השבועיות שלו, במשך כל הזמן הזה עקבתי אחרי המניה אך לא נכנסתי.
    מצד שני, כן נכנסתי למניית דלק בסיבובים ועשיתי עליה כמה עשרות יפות של אחוזים.
    לפני כשלושה שבועות עלה שחקן לצאט והמליץ לצאת מדלק ונימק גם למה, במקביל המשיך להמליץ על 012.
    לקחתי את עצתו, יצאתי מדלק ועם הכסף עברתי לסמיילי.
    בתוך כשבועיים דלק לא זזה מ"מ (+-5 לכל אורך הזמן הזה) ומנגד כולנו יודעים מה קרה בסמיילי 012 - בתוך כשבועיים גזרתי עליה קופון של 41%.
    ברור שמדובר בסיפור קצת חריג, אבל הנה לכם הוכחה שיש כאן אדם עם ניסיון והבנה עצומים של השוק שמחלק אותם חינם אין כסף! אז גם אם אני לא גאון גדול באסטרטגיות אוכף, שוקת, פרפר וכל שאר חברותיה, אני כן יודע שכמעט כל מילה שלו בסלע ויש לי על מי לסמוך כאשר אני מתלבט במניה זו או אחרת!

גילוי נאות, הסיפורים דומים בעוד כמה מניות שהשקעתי בהמלצתו לאחר שבחנתי אותן בעצמי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות