אלרון אתה בכלל היית בשוק עולה חדות לא ? גוטה גוטה![]()
בדיעבד, הכל מאוד פשוט, ושכיודעים איפה המדד פוקע הרבה יותר קל לבחור
אסטרטגיה...
אלרון אתה בכלל היית בשוק עולה חדות לא ? גוטה גוטה![]()
בדיעבד, הכל מאוד פשוט, ושכיודעים איפה המדד פוקע הרבה יותר קל לבחור
אסטרטגיה...
- אלרון, על "Options backdating" שמעת? כי כמעט לכל אסטרטגיה אחרת שהצעת רטרואקטיבית, הייתי בונה לך "שוק רטרואקיבי" שבו היא הפסידה, והרבה יותר מוקדם
- למשל: "כתיבת פוט 1020 בלבד? - אם ת"א25 נידבקה בוירוס הירידות של וול סטריט ואירופה כבר מיום ראשון, אז אתה היית מפסיד בגדול
- למשל: "כתיבת קול 1060 בלבד? - אם "עושי השוק" לא נשברו, ואם ת"א25 המשיכה לעלות למרות התיקון (כמו שזה קרה לה במהלך התיקון הקודם של סוף ספטמבר ותחילת אוקטובר) אז אתה היית מפסיד בגדול
- אלרון, אם קשה היה לך לחשוב על עוד אסטרטגיה שהיתה צולעת, אז למה לא הארת את עינינו ביום ראשון? ומדוע לא הצעת לנו אסטרטגיה אלטרנטיבית? אבל מה שיותר חשוב לנו מהתחשבנות מילולית, זו מגמת תשואות "הטרז'רי נויטס"
- גם אתמול, וגם שלשום, תשואות "הטרז'רי נויטס" בפאזה ישרה למניות וול סטריט ==> מחירי הביקושים לאג"ח האוצר האמריקני בפאזה הפוכה לוול סטריט ==> יש מעבר כספים מוול סטריט לאג"ח הבונדס ==> התיקון תופס תאוצה
- אבל לא נבראה וול סטריט אלא בשביל ת"א25 שלנו, ולא כל שכן לבוקר הפתיחה בפקיעה, אז כמה סחורה תיזרק לפתיחה כדי להשתמט מתשלום הקולים שמכרו לנו? ...והאם מחזור הפקיעה הגבוה מבטיח סחירות טובה גם "לכבדים" הרוצים לממש? לממש לפני שת"א25 תצטרף למהלך התיקון הגלובלי?
- והאם לא הכניסו "עושי השוק" גול עצמי בגלל תחושת שיכרון הכוח האורבת למצליחנים? "וְאָמַרְתָּ בִּלְבָבֶךָ - - כֹּחִי וְעֹצֶם יָדִי עָשָׂה לִי אֶת הַחַיִל הַזֶּה"? כי זאת הגאווה האשלייתית של האדם שעשה חיל וכסף, וזו נועזות ממדרגה ראשונה לשחות נגד הזרם
- אז למה זה קרה להם? כי הם הצליחו לפני חודש, כאשר ת"א25 דילגה בקלילות על התיקון הקודם, התיקון של סוף ספטמבר ותחילת אוקטובר, והם רצו לחזור על ההצלחה הזאת, כי פראיירים לא מתים אלא מתחלפים
- ...אבל זה אנחנו שאכלנו אותה בהפוכה לפני חודש, וזה אנחנו שלא שכחנו, וזה אנחנו שניצלנו את קליטת ההיצעים שלהם כדי לממש במחירים של טרום התיקון, אז תודה רבה שנתתם לנו את הפלטפורמה לשלב הפיזור, תודה
ומי שנשאר עם פוט 1020 גרף ובענק :o
אם אתה לא יודע לקרוא את זה. אל תקנה את זה
בכמה היתה הפקיעה? 1008 או 1022? בדה מרקר רשמו את שני המדדים, תודה
אין ספק ששחקן המעוף תותח !
אם רק הייתי קונה כמה פוטים...
תמיד נזכור את ספטמבר השחור
השחקן שלנו פשוט מ ד ה י ם!!!!
רק לשמוע בעצותיו
סביר להניח שאני צודק,
אבל מאוד יכול להיות שלא...
בשבוע הבא אני איתו.
תמיד נזכור את ספטמבר השחור
שחקן,פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
באמת ברכות על הרווח וזאת למרות שהצעת לסגור את הפוזיציה לפני הפקיעה ומי שאכן עשה זאת הפסיד רווחים הרבה יותר גבוהים , ולמרות זאת זאני עדיין איתך בנושא שלא ללכת עם האסטרטגיה לפקיעה כי אלה הרגעים שכותבים קטנים כמונו נמחקים על ידי הכרישים הגדולים . זה קרה הרבה פעמים השנה בכיוון ההפוך וממש לא כדאי להיות שם כשזה קורה .
לגבי מה שהצעתי (הפוך גוטה הפוך :mrgreen: ) , מי שהיה כותב אסטרטגיה לעליות חדול בבוקר ראשון היה עושה רווח של 20-30% כבר באותו היום הלא כן ?