x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: השקעה בקרן נאמנות

השקעה בקרן נאמנות

שלום לכולם.
    לאחר חודשים רבים בהם אני שם סכום כסף נאה בצד בפיקדון אינני רואה שום תועלת בכך, הריבית האפסית לא תורמת לי דבר וחצי דבר, לכן החלטתי לבדוק את האופצייה לרכוש קרן נאמנות או אפילו שתיים, אחת אגרסיבית מנייתית שאליה אני אפריש מספר בודד של מאות שקלים בהוראת קבע ואחת סולידית יותר שגם אליה אני אפריש כמה מאות שקלים בכל חודש, לאחר בחינה של מס קרנות נאמנות מצאתי קרן נאמנות של איי.בי.איי מנייתית (מס' 51021321), עשתה תשואה יפה מתחילת השנה אני אשמח לשמוע את דעתכם עליה ואולי להמליץ על אחת אחרת.
    השנייה זו של פסגות (מס' 5109012) הרבה יותר סולידית, כנ"ל אשמח לשמוע את דעתכם עליה.
    תודה מראש
    פיני.

Re: השקעה בקרן נאמנות

חברים בבקשה תענו. :?

ידידי הנכבד
    יש כ1000קרנות נאמנות וכמה מאות תעודות סל
    אפשר לדבר על כולן?
    דבר אחד בטוח, דע לך שהביצועים של העבר, בעיקר השנה האחרונה, אינם הביצועים של העתיד.
    כל אחד והמגמה שלו
    אני הלכתי לכיוון ארצות הbric, כלומר ברזיל, רוסיה, הודו וסין
    ישנה תעודת סל בארה"ב eeb
    עולה יפה וגם מחלקת דיבידנד בדצמבר כמדומנני
    בהצלחה
    דוד

אם כבר אתה משווה אז אל תסתכל על שנה אחרונה אלה 3-5 שנים.חוץ מזה תסתכל על הצלחה של גוף המנהל כלומר כמה קרנות של אותו מנהל הם מובילות או "שבמקרה" יש להם איזה קרן אחת מוצלחת. ונראה לי שאצל אי'בי'איי אין הרבה כוכבים

קרנות כדאי להשוות אחת מול השניה ואל מול ביצועי מדד תא 25
    השוואה ראשונה מתחילת השנה
    השוואה שניה כיצד הגיבה הקרן בתיקונים, עדיף לבחור בקרן שיודעת לשרוד תיקונים במהלך העליה
    השוואה שלישית קרן שעדיין יש לה תנופה בתקופה האחרונה
    ושאינה גדולה מידי בהשוואה לקרנות אחרות, דבר שעלול לפגוע בביצועיה

נראה שאתה בדרך הנכונה
    עלה והצלח :mrgreen:

ציטוט פורסם במקור על ידי pini81
    חברים בבקשה תענו. :?
    שלום . אתה נמצא כרגע בשוק גבוה, המתן למימוש .בנתיים, בדוק תשואה לאורך 3 שנים .( לא מעט קרנות שינו מדיניות כיון שכשלו בעבר ורצו למחוק מזכרון האנשים את כשלונן) .ההשקיע את רוב חסכנותיך בקרנות /תעודות-סל צמודי מדד כלליים ושקליים ביחס 1:2 (בגמישות) . בדוק דמי ניהול ביחס לתשואה. תשואה של 8% +לשנה , לאורך שנים ,הלוואי על כולם . השאר, בתעודות סל על מדדים עקריים( בנקים 25 100 יתר), יש לפזר את התיק לפי מדת הסיכון שאתה מוכן לקחת על עצמך . א. רון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות