הפוך, התיקון הזה משחרר אותך מ"להתפלל לירידות" - תקח את הכל בפוטים, תפקע עם הקולים וקח את הפרמיה
בטוח יותר טוב מלשאר עם אותה הפוזיציה בקולים
הפוך, התיקון הזה משחרר אותך מ"להתפלל לירידות" - תקח את הכל בפוטים, תפקע עם הקולים וקח את הפרמיה
בטוח יותר טוב מלשאר עם אותה הפוזיציה בקולים
נראה לי אתה מבולבל - התפרסם תיקון שלישי -
כתיבה של 1970 - 700 ש"ח
קנייה של 1990 - 200 ש"ח
בתרחיש עלייה (כמו קורה כרגע) ופקיעה מעל 2000 זה 1500 ש"ח הפסד נוספים על אסטרטגיה שכבר מופסדת 1300 ש"ח...
שוב לעשות בדיוק את אותו הדבר ולצפות למשהו אחר זו טעות שאני לא מבין .... אפילו בסקירה האחרונה כתבת שב 2022 צריך לעשות דברים שונה...
התיקון שוב "מתפלל " לירידות ובינתיים רק מגדיל את ההפסד באטסטרטגיה דצמבר 3, או כמו שאני קורא לה 3.3....
בקצב הזה דצמבר 3 תאכל את כל רווחי 2021..
רונן מזכיר את שיטת ההכפלות באדום שחור ברולטה.שחקן,לשיטתו,מאמין שיום אחד יגיעו המימושים וניתן יהיה למזער נזקים ואפילו להרוויח.תלמד ממני.באם אני רואה שלא הולך,חותך הפסדים.לדאבוני אני גם לא מצליח להכנס בזמן לאסטרטגיות מרוויחות כך שמצבי לא מזהיר.אנחנו נמצאים בראלי מטורף שנמשך כבר זמן רב וכתבנים לא מלקקים דבש.
זה מעולה לשאול שאלות וגם אני תהיתי למה התיקון של הפוטים כל כך רחוק, ומה לעזאזל קורה פה שתוך חודש או חודשיים השוק עלה במעל 200 נקודות.
אבל ה"בעיה" שלמרות זאת לשחקן יש קבלות באסטרטגיות עד עכשיו, ובנוסף ידע, ראייה ונגיעה יותר טובה מאשר לנו,
לא תמיד הדרך חלקה וסלולה, צריך סבלנות ולהמשיך ללמוד ממנו,
ושוב תודה שחקן
ללמוד כולל בתוכו גם ללמוד מטעויות.. ולא נראה יש כאן את החלק הזה...
הוא עדיין מאמין ב"דשדוש" או ש"פקיעה אופטימלית ב 1950" או " השחקנים יתערבו ב 1910"..
הקונספקציה קורסת והאסטרטגיה נשארת אותו דבר. חבל
ועוד דבר רונן,
אם אתה חושב שיש לך אסטרגיה יותר נכונה, הבמה פה פתוחה לכולם ואין סתימת פיות ואתה מוזמן לפתוח פוסט לאסטרטגיה חודשית משלך, היו פה בעבר אנשים שפרסמו אסטרטגיות חודשיות בעיקר של שוקתות ואוכפים ונשמח כולנו ללמוד דברים חדשים וראייה נוספת.
וזאת השאלה, האם המטרה היא להתנגח או להציע ראייה מזוית אחרת?
בסופו של דבר כולנו, כך נראה לי, נמצאים פה בשביל ללמוד, להרחיב ידע, על הדרך להכיר אנשים טובים ובסופו של דבר להרויח כסף, לי זה נשמע אחלה דיל,
בהצלחה לכולנו
במרווח 1970-1950 יש המון תתא שלילית שנפסיד אותה עד מחר אלא אם כן נפקע מעל 1950, למה לא לסגור את זה עכשיו