x

עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 46

נושא: אסטרטגית דצמבר 3 - דיון !

Hybrid View

שוב עולה השאלה מתי הרגע האופטימלי לקדם את צד הפוטים
    כרגע לסגור את הפוטים יעלה לנו כ 105 שקל
    אם נקדם נצטרך לפחות לקדם בשני סטרייקים ונקבל מ 1980 ,1960 כ 220 שקל
    אם נמתין למחר ואנחנו סביב אותם שערים כמו היום אז בגלל השחיקה לא תיהה הרבה תועלת לקידם אלא אם נזוז ל 1990 ,1970 שאני בספק
    מצד שני אם תיהה מחר תנועה חדה למטה אז הקידום יביא לנו תוספת יותר גדולה,
    אשמח לשמוע את דעתכם

שחקן תודה על התייחסותך להערות ולדילמות.

אסטרגיה מורכבת אבל לא משהו שאי אפשר לחסל בכמה חודשים (:

השלמה:
    קנית CALL 1930 (דצמבר) - עלות נוכחית 1640 שח
    כתיבת CALL 1910 (דצמבר) - תקבול נוכחי 3000 שח
    זה מה שהיה בפעם האחרונה

תעקוב אחרי השתלשלות ההתאמות. זה רשום

בשתי הודעות לפני רשום הפקיעה.

בהתאם לתיקונים קודמים שנעשו באסטרטגיה - לא הגיע הזמן לתקן לקראת הפקיעה או להעבירה לשבוע הבא?

נניח פוטים ל-2020/2000 וקולים בהתאם?

הפוך, התיקון הזה משחרר אותך מ"להתפלל לירידות" - תקח את הכל בפוטים, תפקע עם הקולים וקח את הפרמיה
    בטוח יותר טוב מלשאר עם אותה הפוזיציה בקולים

נראה לי אתה מבולבל - התפרסם תיקון שלישי -
    כתיבה של 1970 - 700 ש"ח
    קנייה של 1990 - 200 ש"ח

בתרחיש עלייה (כמו קורה כרגע) ופקיעה מעל 2000 זה 1500 ש"ח הפסד נוספים על אסטרטגיה שכבר מופסדת 1300 ש"ח...

שוב לעשות בדיוק את אותו הדבר ולצפות למשהו אחר זו טעות שאני לא מבין .... אפילו בסקירה האחרונה כתבת שב 2022 צריך לעשות דברים שונה...
    התיקון שוב "מתפלל " לירידות ובינתיים רק מגדיל את ההפסד באטסטרטגיה דצמבר 3, או כמו שאני קורא לה 3.3....
    בקצב הזה דצמבר 3 תאכל את כל רווחי 2021..

רונן מזכיר את שיטת ההכפלות באדום שחור ברולטה.שחקן,לשיטתו,מאמין שיום אחד יגיעו המימושים וניתן יהיה למזער נזקים ואפילו להרוויח.תלמד ממני.באם אני רואה שלא הולך,חותך הפסדים.לדאבוני אני גם לא מצליח להכנס בזמן לאסטרטגיות מרוויחות כך שמצבי לא מזהיר.אנחנו נמצאים בראלי מטורף שנמשך כבר זמן רב וכתבנים לא מלקקים דבש.

ציטוט פורסם במקור על ידי ronensh77 צפה בהודעה
    שוב לעשות בדיוק את אותו הדבר ולצפות למשהו אחר זו טעות שאני לא מבין .... אפילו בסקירה האחרונה כתבת שב 2022 צריך לעשות דברים שונה...
    התיקון שוב "מתפלל " לירידות ובינתיים רק מגדיל את ההפסד באטסטרטגיה דצמבר 3, או כמו שאני קורא לה 3.3....
    בקצב הזה דצמבר 3 תאכל את כל רווחי 2021..
    זה מעולה לשאול שאלות וגם אני תהיתי למה התיקון של הפוטים כל כך רחוק, ומה לעזאזל קורה פה שתוך חודש או חודשיים השוק עלה במעל 200 נקודות.

אבל ה"בעיה" שלמרות זאת לשחקן יש קבלות באסטרטגיות עד עכשיו, ובנוסף ידע, ראייה ונגיעה יותר טובה מאשר לנו,
    לא תמיד הדרך חלקה וסלולה, צריך סבלנות ולהמשיך ללמוד ממנו,
    ושוב תודה שחקן

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות