x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: סליחה על הבורות ממשק עבודה

סליחה על הבורות ממשק עבודה

אני משקיע חדש וכרגע אני קונה ומוחר מניות בארץ בעזרת אתר הבנק שלי (בנק הפועלים).
    האם יש דרך טובה יותר הן מבחינת הממשק והן מבחינת עמלות.
    תודה

Re: סליחה על הבורות ממשק עבודה

רוב בתי ההשקעות יתנו לך תנאים יותר טובים מבנק הפועלים.
    No pain, no gain

וגם אם אתה נשאר בבנק, אז להתמקח איתם, ועוד פעם להתמקח, ואחר כך עוד פעם. אם הם יראו שיש אצלך פעילות, הם יחתכו עמלות רציני. ואם תגיד להם שאתה בודק בתי השקעות, אז הם יחתכו עוד יותר.

- דולב, אם אתה נשאר בבנק, ואם אך ורק תגיד להם שאתה בודק בתי השקעות, אז הם לא יחתכו לך את העמלות, אבל אם תוכיח להם שיש לך הצעה יותר טובה, אז הם יחתכו לך את העמלות כדי שתישאר בבנק

- אני מקבל 0.13% עמלה בבנק בזכות אחי, ואם תשאיר לי טלפון, אז מנהל מחלקת ההשקעות יחזור אליך, אבל השאלה היותר מעניינת היא: "מה יהיה ביום האחרון לפני הפקיעה?

- מה עשו מדדי וול סטריט ואירופה בימים שישי+שני+שלישי? ...ירדו
    - ומה עשתה ת"א25 בימים ראשון+שני+שלישי? ...עלתה

- "לעושי השוק" נותר עוד אך ורק יום אחד בלבד לקליטת היצעים, וזאת כדי לשמור על השער הרצוי להם לפקיעה, אבל בימים ראשון+שני+שלישי בצהריים, הם התכסו על הפוטים הגבוהים שכתבו לנו, כך שלא מן הנמנע שמדד הבסיס ירד לשער הפקיעה הרצוי להם

- אבל למרות זאת יש עוד בעיה, כי הם קלטו היצעים, ואספו הרבה סחורה, וזה חבל לתת לת"א25 לתקן כאשר הם עשירים בניירות ועניים בנזילות, אז מה עושים?

- זה בדיוק מה שקרה להם גם בפקיעה הקודמת, כאשר התיקון הקודם נמשך לתוך תחילת אוקטובר, אבל שם הם הצליחו להחזיק את המדד בשיניים, ות"א25 דילגה בקלילות עד תום התיקון

- וכאן נשאלת שאלת מיליון הדולר: "האם נותרה להם תחמושת כדי לדלג גם על התיקון הנוכחי? כי לכשיגיעו ימים ירוקים, וכולנו ניכנס לאופוריית הקניות, אז ורק אז הם יספקו ביקושים בשמחה ובששון, ויחזירו את תיקיהם לרמת הנזילות הנורמלית, אז בהצלחה לפקיעה, תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות