היי,
נראה כאילו בסין שינו את סדרי העדיפויות ויש סדר עדיפיות חדש. אלא שנראה לי שיש היום בסין מדיניות המטפלת ראשית בסין עצמה ואח"כ במדינות אסיה פסיפיק. היא דואגת לטפל ולחסן נגד המגיפה בסין. מכיוון שסין היא כיום מדינה מרכזית בעולם, ועד כה המצליחה ביותר בהכלת COVID-19, מדינות מתפתחות רבות מצפות לעזרתה של סין הן בהתמודדות במגיפה והן בהתאוששות הכלכלית. נראה שהמגיפה הניעה את מגמת הדיגיטליזציה של הכלכלה והמסחר האלקטרוני. סין הופכת חשובה יותר באזור, לא רק בגלל שהיא אחד הסוחרים המרכזיים באזור, אלא גם בגלל שסין היא ללא ספק המובילה העולמית במסחר אלקטרוני. סין עשתה גם מאמצים רבים בפיתוח האנרגיה הירוקה, המהווה תרומה חשובה לתגובה העולמית לשינויי האקלים מה שלא נראה במערב במיוחד אחרי ועידת גלזגו.
פתיחת הבורסה לאחרונה בבייג'ינג והביקושים האדירים שנוצרו הביאו לצמיחה עצומה למניות הרבות כבר ביום המסחר הראשון. חברת חלקי חילוף לרכב זינקה מעבר ל-490% וכ-8 חברות נוספות עלו בכ-100% ועוד עשרות חברות צמחו לתשואות נאות. בסין מאמינים שהבורסה הזו תהפוך לגירסא הסינית לנאסד"ק שבה חברות סטארט-אפ טכנולוגיות יכולות לצמוח לחברות משמעותיות. לדעתי לא נכון להגיע כיום למסקנות לגבי ההתנהלות הסינית.
=================
הגרפים מתוארים על בסיס "ניתוח טכני", כל אירוע מדיני במיקרו או במאקרו, כלכלי או אחר עלול לגרום לכך שהתחזית לא תתקיים והיא עלולה שלא להתקיים גם ללא אירוע כלשהו. האמור אינו תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. כל מי שפועל על סמך הכתוב או המושמע עושה זאת על אחריותו בלבד. אני מצהיר בזאת שהדעות המובעות בעבודת אנליזה וניתוח זו, משקפות נאמנה את השקפתי ודעותיי האישיות על ניירות הערך, ותעודות הסל והנושאים המסוקרים. וכי אני לא מקבל שכר/פיצוי על המניה המוזכרת במאמר זה.