x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 16

נושא: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 18/10/09

אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 18/10/09

אופציות
    אסטרטגיית השבוע החולף היתה מוצלחת לאור קיום שתי הנחות היסוד : דשדוש + תנודה חדה בתוך יומי. בחרנו שלא לבחור כיוון מוחלט אך לאור סטיית התקן, ולנוכח הימים האחרונים שטרם כתיבת האסטרטגיה לא היה זה כלל הימור להניח כי נראה תנודה חדה מעלה או למטה.
    הדשדוש שהיה כה מוצלח אף אפשר לנו לקרב את רגלי האסטרטגיה ולהגדיל רווחים, עד לכדי שחיקה מושלמת וחזרה למדד בעת הכתיבה.

עם זאת, בחרנו לסגור את האסטרטגיה עוד בטרם תגיע ליעד ה 10% רווח (סביב 7-8% בלבד). הסיבה לכך היתה משום שהשחיקה היתה אופטימאלית, ולכן אין מקום בשביל עוד 3% אחוזי רווח להסתכן ולהמתין.
    השבוע אנו קרבים לשבוע פקיעה ובהתאם הרווח/הפסד צפויים להיות מהירים יותר.
    המדד רחוק מהיעד האופטימאלי ויש בכך בכדי שהשחקים ינסו להוסיף ולרסן את המדד. בנוסף, קיימת רגיעה בראלי בארה"ב וסטיות התקן שעלו שם מעלות את הסברה כי פנינו לתיקון או לכל הפחות דשדוש. בהתאם נבצע את האסטרטגיה השבועית.

ההנחות בבסיס אסטרטגיה זו:
    # השחקים ישאפו השבוע לרסן את המדד, ולהשאירו מתחת לרף 1040 הנקודות.
    # הקירבה לפקיעה מאפשרת לנו אפשרות רווח מהיר יחסית לצד כתיבה רחוקה יחסית.
    # בהתבסס על סטיות התקן שעלו בארה"ב, סביר כי נראה עליה (גם אם לא דרמטית) אף בסטיות הבורסה המקומית.
    # יחס C/P לא השתנה משבוע שעבר והוא עודנו שוק עולה. מכיוון שכך, נשאף להקטין סיכון ובמידה ונכתוב כנגד שוק עולה נבצע זאת רחוק מהסטרייק.
    # אנו מצויים בעיצומה של עונת הדוחות. לכאורה בפנינו כל הסיבות לשוק תנודתי אך מכיוון שאנו מכסים שוק יורד ושוק עולה בצורה סבירה הרי שהחשש מועט.
    # אסיה צפויה להציג ירידות או מסחר מתון בשני בבוקר. הדבר צפוי להכביד על המסחר המקומי בהיעדר חוזים תומכים בצורה מוחלטת.
    # מנגד המדד השלילי מוביל לכך שהנגיד ישאיר את הריבית במקומה מה שצפוי לקזז ממגמת הירידות.

האסטרטגיה המוצעת היא בשלב הטרום עפ"י מדד 1040. יש לערוך התאמות כנדרש.

ראשית, בשל הנחת הדשדוש נבצע מכירת אוכף:
    נמכור CALL 1040
    נמכור PUT 1040

• שימו לב כי מכירה זו מגנה עלינו עד תנודה של 30 נקודות לכיוון, קרי 1010-1070.

בשל ההנחה לשוק יורד או מדשדש נבצע חוזה מוטה תטא מעוות:
    נקנה PUT 1030
    נמכור 2 יחידות CALL1060

לצרכי הגנה והקטנת עלויות בלבד:
    נקנה 2 יחידות CALL 1100

אנו מכוסים בשוק יורד, מדשדש ועולה עד 1070. מעבר לזה ידרשו תיקונים אך המטרה היא כמובן להישאר ללא מכירת האוכף בשלב המהיר ביותר. במידה ונקבל תנודה חדה מטה נקרב את מכירות הקולים, ובמידה ונקבל תנודה חדה מעלה, נוסיף מכירות פוטים ללא הגדלת בטחונות (רף הבטחונות העליון מצוי כבר בקולים).

כבכל שבוע, יעד הרווח הוא 10% ויש לממש מייד עם ההגעה אליו.

בהצלחה !

Re: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 18/10/09

תודה רבה
    ביצעתי את הפוזיציה , ע"פ המחירים:
    מכירה C1040 - 1730
    מכירה P1040 - 1550
    קניה P1030 - 1210
    כתיבת שתי יחידות C1060 - 740
    קניית שתי יחידות C1100 - 110

פרטים מעודכנים בהודעה הבאה:

נימרוד, לפי חישוב שלי תקבול 3330 ש"ח.

היי
    לפי חישוב שלי תקבול 3430
    לא מובן איך יצא לך -נמרוד- תקבול של 990 :?:

ממני דורשים בטחונות 20K
    Enter at your own Risk

פרטים מעודכנים:

מחירי הביצוע נותרים כמות שהם:

1,730 + 1,550 + (-1,210 ) + 1,480 + (-220 ) = 3330

סה"כ תקבול : 3330 ש"ח, בטחונות לפי מדד 1040: 20,420 ש"ח

רווח 10% הוא: 1710 ש"ח

דלתא: -88 (דלתא שלילית), תטא: 157

עברתי לפני שבוע לטרייד1. למרבה הצער, מישהו בבנק טעה ולא פתחו לי כתיבות. רק מחר יהיה אפשר לסדר זאת.

בהנחה שהמדד היום ממשיך להסתובב סביב 1040, אין מניעה לעשות את האסטרטגיה מחר. נכון שהרווח יהיה יותר קטן, אבל להבנתי, מלבד זה לא צריכה להיות בעיה.

האם כך?

אם המדד לא משתנה. רק הפסד תטא....

Re: שאלות לגבי האסטרטגיה

שחקן מעוף שלום רב שמי עמי וני עוסק במעוף כ 10 שנים אני קורא את כל מה שאתה כותב אני מודה על הרצון והסבלנות שאתה ויתר חבריך מקדישים לענין ברושותך יש אליך שאלה בפוזיציה המוצעת היום אנו מקבלים דלתא שלילית ווגא שלילית כלומר אם השוק יעלה נפסיד מהדלתא ואם יש לנו מזל רע וגם הווגא תעלה נפסיד גם בה כלומר אנו חשופים בשני פרמטרים של היווניות האם זה לא מפחיד ? מה עוד שסטית התקן נמוכה וכל אירוע שעלול להתרחש יקפיץ את הווגא אני מודע שאנו נמצאים כ 10 ימים לפני פקיעת האופציות והטתא פועל לטובתנו אודה לך על תשובתך המלומדתו

שחקן תודה על ההשקעה!

הרשה לי לתקן אותך, לגבי מדד 1070, אם זה יגיע תוך יום יומיים (סה"כ פחות מ-3% עלייה) האסטרטגייה תכנס להפסד לא קטן בשל הקולים הכתובים הקרובים (1060). אשמח לדעת איך אתה מציע להתמודד עם תרחיש כזה? בתודה, אפריים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות