x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: אפשרות לתיקון האסטרטגיה

אפשרות לתיקון האסטרטגיה

הי שחקן,
    האם כדאי (לאור המשך העליות בוול) לתקן את האסטרטגיה בכך שנקנה בחזרה את ה-P970 ונמכור P990 במקום P980? וכך המרווח לשימור האסטרטגיה במקרה של המשך עליות תגדל?

אודה לתשובתך.
    תודה :roll:
    איתי

Re: אפשרות לתיקון האסטרטגיה

ציטוט פורסם במקור על ידי itay123
    הי שחקן,
    האם כדאי (לאור המשך העליות בוול) לתקן את האסטרטגיה בכך שנקנה בחזרה את ה-P970 ונמכור P990 במקום P980? וכך המרווח לשימור האסטרטגיה במקרה של המשך עליות תגדל?

אודה לתשובתך.
    תודה :roll:
    איתי
    תקרא את תרחיש ג,להלן ציטוט מתוך ההכרזה של שחקן "הערכות לסופ"ש.

3 אפשרויות לכשנחזור מחופשת השבת:
    א. שוק יורד – כל ירידה עד 3.5% תניב רווח נאה. ככל שהירידה תהא חדה יותר (בגבול שציינתי), הרווח יצמח 3%-12%. מעבר לירידה זו, שמעט קשה כרגע לראות מסוגה, הבעייתיות מוטה לכף ה put, אך דיה לצרה בשעתה.
    ב. שוק מדשדש – נמתין לסגירת המסחר, ונמכור לאחר קבלת כמעט יום שחיקה מלא נוסף. רווח 2-3%.
    ג. שוק עולה – עד 0.7% עליה לא משמעותית. מעבר לכך, פשוט לקרב את רגל ה put כפי שעשינו עד כה. עד 0.7% , האסטרטגיה מאוזנת ואינה מניבה רווח. מעבר לזה תיקון כפי שציינתי.

להלן לינק.viewtopic.php?f=102&t=3021&start=0

הי אלטון
    תודה על תשובתך.
    מכך אני למד כי באם השוק יפתח מחר עם עליות אז מומלץ לקדם בסטרייק אחד ל- P990?
    לא הזזתי (לא הספקתי) ביום חמישי את הרגל- לכן נראה לי הגיוני עם המשך העליות ישר לקדם בשתי סטרייקים.
    מה דעתך?
    תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי itay123
    הי אלטון
    תודה על תשובתך.
    מכך אני למד כי באם השוק יפתח מחר עם עליות אז מומלץ לקדם בסטרייק אחד ל- P990?
    לא הזזתי (לא הספקתי) ביום חמישי את הרגל- לכן נראה לי הגיוני עם המשך העליות ישר לקדם בשתי סטרייקים.
    מה דעתך?
    תודה
    רשום במפורש שוק עולה עד 0.7 אחוז אין צורך מעבר לכך אז כן.
    אם לא תקנת ברגל אחת קודם אז במידה ותחול עלייה מעל 0.7 מחר אז הגיוני שתתקן ב2 סטרייקים.
    בכל מקרה כדאי לחכות ולראות איך נפתח המסחר ואז להחליט.
    תעשה סימולציות על הפוזיציה שלך ספציפית ותראה עד כמה זה עוזר לך להזיז ב2 סטרייקים או בסטרייק ובהתאם לכך,תחליט.

תודה אלטון
    :P

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות